Welkom bij TTV Sittard

Woensdag 24 mei 20.45
Finale Europa League: AJAX - Manchester United

In Solna kijken?
of bij TTV Sittard kijken?

Home open 19.45

Last Updated on Monday, 22 May 2017 16:57

Heren 2 kampioen

Team 2 is vandaag onder een prachtige ambiance, kampioen geworden. Tegen de grote concurrent landgraaf, moesten 4 punten gehaald worden. Na een 0-3 achterstand werd het 1-3 door een spannend dubbel van Jack en David. Daarna wonnen Bernd en David ieder nog een pot. Hier het filmpje van het laatste beslissende 4e punt dat Jack binnensleepte! Uiteindelijk werd het 4-6 maar het kampioenschap in de promotie klasse is een feit!

Gefeliciteerd team 2!

Last Updated on Sunday, 14 May 2017 17:49

Heren 2 verloor de kampioenswedstrijd met 4-6 maar werd hierdoor (met een puntje voorsprong) toch kampioen in de promotieklasse en mag volgend seizoen in de hoofdklasse gaan uitkomen.

Heren 3 won met 6-4 van Kluis en stelde hiermee uitermate knap de 3e plek in de promotieklasse veilig. John was man of the match met de volle winst. Tom pakte 2 overwinningen, Hans 1.

Heren 4 speelde gelijk tegen Red Stars. Het doek was al gevallen voor deze mannen maar ze behaalden toch nog een mooi gelijkspel in deze laatste wedstrijd. Arno won 2 partijen, Joeri en Bas beiden 1.

18e TTV Sittard darttoernooi - 17 juni aanstaande

Op zaterdag 17 juni aanstaande organiseren wij het 18e TTV Sittard darttoernooi. Aanvang is om 18.00 uur (zaal open vanaf 17.30 uur).

Inschrijven kan via de inschrijflijst in het home, via app op 06-12283159 of via e-mail This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

Bij de inschrijving vermelden 501 (gevorderden) of 301 (beginners) en natuurlijk ook de dubbelpartner (vrij inschrijven voor het dubbel kan ook).

D
e inschrijving sluit op 10 juni. Per tafeltennisser zoals gewoonlijk maximaal 1 introducee. Het inschrijfgeld is 3,00 euro per persoon.

Let's play darts!
Ron Hartman

Last Updated on Sunday, 23 April 2017 11:38

Jubilarissen 2017

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van 19 april 2017 werden de 2 jubilarissen van dit jaar gehuldigd.

• John Lemmens (erelid) vierde zijn 40 jarig lidmaatschap. Doordat John verhuisd is, is hij de laatste jaren niet meer actief binnen TTV Sittard. Hij werd door voorzitter Marcel in het zonnetje gezet voor de belangrijke rol die hij in het verleden heeft gespeeld voor onze vereniging.

• John Jongen vierde zijn 25 jarig lidmaatschap, Hans Frings nam de speech voor zijn rekening. John werd onder andere geroemd vanwege zijn fantastische wedstrijd instelling en zijn inzet voor de jeugd.
Klik hier voor een overzicht van alle leden die langer dan 25 lid zijn van onze vereniging.
Last Updated on Tuesday, 09 May 2017 22:21