Welkom bij TTV Sittard
Kaartavond: vrijdag 24 oktober

Vrijdag 24 oktober 2014 om 20.00 uur organiseren wij weer de alom bekende kaartavond.

We gaan deze avond Kwajongen (troeven). De bedoeling is om in koppels in te schrijven. Inschrijven kan tot vrijdag 17 oktober bij This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it of via de inschrijflijst in het home.

De inschrijfkosten zullen € 6.00 per koppel bedragen. De prijzen zullen overigens na enige deskundige bereiding weer overheerlijk zijn.

Hopend op een gezellige avond met veel deelname verblijven wij,

Ger Elschott en Jack Klerkx.

Last Updated on Sunday, 14 September 2014 10:21
 
Competitie 13/9

De najaarscompetitie van 2014 is vandaag van start gegaan.

Heren 1 stond op bezoek bij SVE in een mum van tijd 3-0 achter. Gelukkig wisten de mannen zich daarna via winst in het dubbel, 2 overwinningen van Martijn en een van Jack te herpakken en hiermee minimaal verlies te noteren. Sam wist, een enkele game daargelaten, zijn niveau helaas niet te halen.

Jeugd 1 pakte meteen zijn eerste overwinning in Landelijk B. Bij Litac werd met 4-6 gewonnen. Tom Kasperski pakte de volle winst, Rutger won 2 partijen.

Heren 2 speelde gelijk bij Elsloo. René pakte 2 overwinningen, Santi en Michèl beide 1.

Heren 3 knalde met een 0-10 overwinning bij Westa uit de startblokken. Arno van Hove, Bernd Cords en Richard van Bommel lieten hiermee meteen zien wat hun aspiraties zijn dit seizoen.

Klik hier voor alle uitslagen, standen en persoonlijke resultaten
Klik hier voor het thuis/uit schema per speeldatum

Last Updated on Sunday, 14 September 2014 14:21
Lees verder
 
TT Intercup: Sittard - Wewer (DL) - 5 oktober

Dit seizoen zal TTV Sittard alweer voor de 3e keer gaan deelnemen aan de Europese Intercup.

We zijn in de eerste ronde gekoppeld aan de SC Wewer uit het Duitse Paderborn, relatief dichtbij voor Intercup begrippen (250 km van Sittard).  Klik hier voor de website van deze vereniging.

De wedstrijd wordt gespeeld op zondag 5 oktober om 14.00 uur in ons home.

Dit team neemt al sinds 2004 deel aan de Intercup en komt uit in de Duitse Verbdandsliga. Volgens de insiders liggen er mogelijkheden voor onze mannen om zich voor het eerst te plaatsen voor de hoofdronde van het Intercup toernooi.

Last Updated on Tuesday, 09 September 2014 19:42
 
Ranking Limburgse spelers - update

Met dank aan Arno Donners kunnen we de bijgewerkte overall ranglijst van alle spelers bij Limburgse verenigingen aanbieden. Klik hier om de lijst te raadplegen en zie op welke plek van Limburg jij staat. Deze lijst is ook te raadplegen via het menu competitie op de site.

Last Updated on Sunday, 03 February 2013 17:32
 
Jeugdkamp 2014

Van vrijdag 5 tot en met zondag 7 september vond het jaarlijkse jeugdkamp plaats. Dit keer namen maar liefst 22 kinderen deel aan het kamp. Een historisch groot aantal, zeker niet geëvenaard in de laatste 15-20 jaar.

Op vrijdagavond werd rond 19.00 uur verzameld in het clubgebouw. De avondactiviteit bestond uit een speurtocht met vragen die eindigde bij Fitland waar twee uur fanatiek gebowld werd. De zaterdag begon met een logospel waarin een twintigtal logo's gevonden en benoemd moest worden. Een mooie warming-up voor de rest van de dag. Om 12.00 uur reden 6 auto's in colonne van Sittard naar Snowworld. Snowworld Outdoor is een mooie combinatie van het nodige klim- en klauterwerk met rodelen. 's Avonds bereidde onze chefkok Paul een zeer gewaardeerde maaltijd van frietjes met snacks. Uiteraard kon ook in dit kamp het oude vertrouwde nachtspel in het bos niet ontbreken. Bij terugkomst op de club werd er een kampvuur aangelegd.

Last Updated on Wednesday, 10 September 2014 20:19
Lees verder