Welkom bij TTV Sittard

Heren 1 verloor onverwacht van de nummer laatst Hilversum 7-3. Sam pakte 2 overwinningen, Manuel en René konden niet tot winst komen.

Jeugd 1 verloor met 4-6 van koploper Red Stars. Twan pakte 2 overwinningen, Louis 1.

Heren 2 won met 7-3 van Kluis 2. Jack pakte de volle winst, Bernd won 2 partijen, David 1. De achterstand op koploper Landgraaf is door het uitstekende resultaat van Heren 3 tot 2 punten terug gebracht.

Heren 3 verloor nipt van koploper Landgraaf 4-6. Tom pakte met erg goed spel 2 overwinningen, John was goed voor een overwinning.

Heren 4 speelde gelijk tegen Landgraaf. Arno 'The Don' Donners pakte de volle winst, Bas won 2 partijen.

Heren 5 lijkt niet te stoppen dit seizoen, alweer een dikke overwinning, nu 8-2 tegen Ready. Jeroen was man of the match, Rutger en Richard pakten beide 2 overwinningen.

Heren 7 won met 1-9 bij Panningen. Jules en Wim pakten de volle winst, Ron moest de tegenstanders het ere puntje toestaan.

Last Updated on Sunday, 19 February 2017 14:11

Heren 1 won met 8-2 van Never Despair. Martijn en Sam pakten de volle winst, René wist één partij  in winst om te zetten.

Jeugd 1 verloor met 7-3 bij Westa. Twan en Louis wonnen beide 1 partij.

Heren 2 won met 6-4 van Maastricht. Na een 1-3 achterstand wisten Jack (3), Santi (2) en David (1) de winst nog in Sittard te houden.

Heren 3 won met 4-6 bij Kluis 3. John was man of the match, Michel won 2 partijen, Hans 1.

Heren 4 kreeg dik klopt van Red Stars, 1-9. Joop stelde het erepuntje veilig voor Sittard.

Heren 5 pakte de maximale score uit bij Elsloo. Yaëlle, Richard en Jeroen namen de 10 punten mee naar Sittard en laten meteen zien dat ze de kampioenskandidaat zijn dit seizoen.

Heren 6 verloor voor de eerste keer dit seizoen, Destatec was met 2-8 te sterk. Jack en Rob wonnen beide 1 partij.

Heren 7 speelde gelijk bij Smash. Marcel en Wim wonnen 2 partijen, Ron 1.

Last Updated on Sunday, 12 February 2017 14:16

Een beperkt competitieprogramma deze week.

Heren 2 won met 9-1 van Elsloo in een verzwakte samenstelling. Santi en Jack pakten de volle winst, Bernd moest in een thriller onze gasten uit Elsloo het erepuntje toestaan.

Heren 4 kreeg voor de 2e week op rij 8-2 klop. Nu uit bij Brunssum. Jeroen en Joop pakten beide 1 overwinning, Arno Donners moest met lege handen huiswaarts keren.

Heren 6 won voor de 2e week op rij, erg knap voor het eerst in de 2e klasse. Nu waren de mannen met 6-4 te sterk voor Brunssum 2. Rob Gubbels was opnieuw de man of the match, Jack Rolink liet 2 overwinningen noteren. Marc moest helaas geblesseerd opgeven.

Last Updated on Tuesday, 07 February 2017 12:19

Verslag LJM-2 2016/2017

Juul wint troostronde bij LJM-2

Zondag 29 januari is in Maasbracht de tweede ronde van de LJM gespeeld. In de ochtend waren Juul, Dian, Valerie en Suzie voor TTV Sittard van de partij. Juul is bij de LJM zwaar ingedeeld in de tweede klasse. Ze speelde echter een goede poule met spannende vijfsetters. Uiteindelijk werd ze derde en kwam daarmee in de troostronde terecht. Ze zette daarin haar goede spel door en begeleid door "magic coach" René won ze achtereenvolgens van Tara Iravani (Westa) en Tom Bremmers (Destatec). In de finale was Jasper Rademakers (Megacles) de tegenstander.  Dit werd een goede en spannende wedstrijd die Juul in de vijfde set in haar voordeel besliste en daarmee de eerste plaats met bijbehorende beker binnensleepte.

Dian, Valerie en Suzie kwamen uit in de derde klasse. Dian en Valerie plaatsen zich voor de hoofdronde. Valerie was meteen geplaatst voor de kwart finale. Dian moest nog een tussenronde spelen tegen Rick van Dijck (TTCN). Als ze had gewonnen had ze in de kwart finale tegen Valerie moeten spelen maar dit vooruitzicht maakte haar op de een andere manier zo van slag dat ze het goede spel van tijdens de poulewedstrijden geen vervolg kon geven en ze verloor. Ook Valerie verloor van Rick. Dat was wel jammer want in de derde en vierde game stond ze in het begin telkens ver voor om de game uiteindelijk alsnog te verliezen. Suzie kwam in de troostronde terecht. Daarin speelde ze in de achtste finale tegen Stan Baten (Armada). Deze partij kende veel mooie balwisselingen en werd uiteindelijk in vijf door Suzie gewonnen. De ronde daarop speelde ze weer een vijf setter maar deze werd helaas verloren tegen de uiteindelijke winnaar van deze troostronde Stan Goessens (Elsloo).

Last Updated on Monday, 30 January 2017 20:42

Heren 1 verloor de eerste wedstrijd uit bij Taverso met 6-4. Na een 4-2 achterstand wisten de mannen de schade nog beperkt te houden. Sam en Manuel wonnen beide 2 partijen, René moest de tassen dragen.

Jeugd 1 speelde gelijk tegen Hutaf. Twan was man of the match, Louis won 1 partij. Max speelde super maar wist dit in zijn debuut in Landelijk C nog net niet in winst om te zetten.

Sittard 3 - Sittard 2 eindigde in een 4-6 overwinning voor Heren 2. Jack was man of the match, Santi won 2 partijen. Voor Heren 3 wonnen Michèl 2x, en Nick en Tom beide 1.

Heren 4 verloor met 8-2 van het sterke Koningslust. Joop en Bas wonnen beide 1 partij.

Heren 5 won met 3-7 bij Falco. Richard, Rugter en Yaëlle wonnen allen 2 partijen.

Heren 6 debuteerde uitstekend in de 2e klasse en won met 7-3 van Sibbe. Rob Gubbels was man of the match, Jack won 2 partijen, Gied 1.

Heren 7 won met 8-2 van Elsloo. Jules pakte de volle winst. Peter en Ron wonnen beide 2 partijen.

De schema's komen later deze week online.

Last Updated on Monday, 30 January 2017 20:38