Welkom bij TTV Sittard
Afbeeldingen op site

De dienst waar we de afbeeldingen van onze site hosten (photobucket) was tot vorige week gratis. Van het ene op het andere moment is dit een betaalde dienst geworden, om onze foto's weer te tonen moeten we $400 per jaar gaan betalen. Dit gaan we (natuurlijk) niet doen. We zoeken naar een oplossing, tot die tijd helaas geen afbeeldingen op onze site.

Last Updated on Monday, 17 July 2017 21:38

Verslag dartavond 2017 (18e editie)

17 juni 2017, een mooie avond in ons tot dartzaal omgeturnde tafeltennishome met 44 deelnemers.

Deze 18e editie werd bezocht door Kluis, Elsloo, Maastricht en uiteraard eigen leden. Bij binnenkomst kon men even blindgooien wat best lastig scheen te zijn. Helaas zijn hier geen foto’s van. Op tijd beginnen is zoals elk jaar lastig en uitlopen is normaal omdat er altijd wel poules wat langer duren dan gepland (dank je Maurice Ruppe van Kluis :-))

Na wat kleine omzettingen in de schema’s door afzeggingen en deelnemers toegevoegd op het laatste moment heeft iedereen sportief gestreden en genoeg pijltjes kunnen gooien.

Leuk dat er zowel in de 301 en 501 nieuwe winnaars zijn te noteren. De 501 wist dit jaar Robert 'Whitlock' Blanken op zijn naam te schrijven, in de 301 was Ruud van den Bergh de winnaar.

Rest mij alle deelnemers te bedanken voor hun komst en in het bijzonder Aniek voor de uitstekende bardienst. Ook dank aan Jeroen Peters en Jack Klerkx voor het opruimen van de zaal op vaderdag. Tot volgend jaar voor de 19e editie

Klik hier voor de foto's

Ron Hartman

Last Updated on Monday, 26 June 2017 21:53
Klik hier voor de volledige uitslag

Rachel Gerarts aanwinst TTV Sittard

Hallo allemaal,

Graag wil ik mij even voorstellen voor de mensen die mij nog niet kennen. Ik ben Rachel Gerarts en ik ben 16 (bijna 17) jaar oud. Al geruime tijd train ik bij jullie op donderdag.

Twee maanden geleden heeft Sam mij gevraagd of ik interesse had om bij Sittard het 1e team te komen versterken. Dit leek mij heel erg leuk, maar ik moest hier toch even over nadenken. Dit had vooral te maken met de knieblessure waar ik tijdens het najaar 2016 last van had. Maar dat gaat nu een stuk beter. Naast de heren van TTV Sittard zal ik uit blijven komen voor het eredivisieteam van TTV Lybrae Heerlen en in juli speel ik nog de jeugd EK in Portugal, maar ik heb nu al zin in het nieuwe seizoen!

Last Updated on Sunday, 04 June 2017 18:41

18e TTV Sittard darttoernooi - 17 juni aanstaande

Op zaterdag 17 juni aanstaande organiseren wij het 18e TTV Sittard darttoernooi. Aanvang is om 18.00 uur (zaal open vanaf 17.30 uur).

Inschrijven kan via de inschrijflijst in het home, via app op 06-12283159 of via e-mail This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

Bij de inschrijving vermelden 501 (gevorderden) of 301 (beginners) en natuurlijk ook de dubbelpartner (vrij inschrijven voor het dubbel kan ook).

D
e inschrijving sluit op 10 juni. Per tafeltennisser zoals gewoonlijk maximaal 1 introducee. Het inschrijfgeld is 3,00 euro per persoon.

Let's play darts!
Ron Hartman

Last Updated on Sunday, 23 April 2017 11:38

Toekomst plannen tafeltenniscentrum

Klik hier voor de presentatie die door Wim Elschott is gegeven tijdens de ALV met betrekking tot de toekomst van ons tafeltenniscentrum en het terrein hieromheen.

Last Updated on Tuesday, 30 May 2017 19:56