Welkom bij TTV Sittard
Competitie 10/10

Een top weekend voor TTV Sittard, bijna alleen maar overwinningen met een overvolle wekelijkse foto als gevolg!

Heren 1 won met 3-7 van provinciegenoot Westa. Martijn pakte (vanouds) de volle winst. Sam voegde daar 2 overwinningen aan toe, René wist een partij naar zich toe te trekken. Met dit uitstekende resultaat staat Heren 1 3e na de eerste competitiehelft.

Jeugd 1 won met 8-2 van Red Stars en klimt hierdoor van de laatste naar een gedeelde 4e plaats. Caitlynn en Tom pakten de volle winst, Twan won 1 partij.

Heren 2 won met 3-7 bij SETA. Santi en Bernd pakten beide de volle winst, David moest twee nederlagen incasseren.

Heren 3 verloor met 7-3 bij Megacles. Alleen John wist punten mee naar Sittard te nemen, maar hij pakte wel meteen al zijn partijen. Hans en Rutger bleven zonder overwinning. Met dit resultaat loopt de achterstand op de concurrentie voor het kampioenschap op, de mannen hebben de 2e helft om te laten zien of ze dit verschil nog kunnen wegwerken.

Klik hier voor alle uitslagen, standen en persoonlijke resultaten
Klik hier voor het thuis/uit schema per speeldatum

Last Updated on Sunday, 11 October 2015 12:13
Lees meer
 
Clubkampioenschappen 2015

De clubkampioenschappen 2015 voor de jeugd en senioren (competitiespelers) worden gespeeld op zaterdag 19 december.


Hou deze datum dus vrij in jullie agenda's, meer informatie volgt!

 
Competitie 3/10

Heren 1 verloor met 4-6 van SwordSports 21-up uit Rotterdam. Na een 0-4 achterstand konden onze mannen de schade nog binnen de perken te houden. Martijn en Sam wonnen beide 2 partijen.

Jeugd 1 verloor met 8-2 bij Scylla. Caitlynn en Twan wonnen beide 1 partij.

Heren 2 verloor met 4-6 van Red Stars. Santi won 2 partijen, Bernd 1.

Heren 3 won met 3-7 bij Venlo. John pakte de volle winst, Hans en Rutger wonnen beide 2 potten.

Heren 4 verloor met 4-6 van Landgraaf. Arno Donners liet 2 overwinningen bijschrijven op zijn konto, Jeroen en Joop wonnen beide 1 partij.

Heren 7 verloor maximaal van Minor.

Heren 8 won met 4-6 bij Armada. Reinout was man of the match, Marc won 2 partijen, Paul 1.

Klik hier voor alle uitslagen, standen en persoonlijke resultaten
Klik hier voor het thuis/uit schema per speeldatum

Last Updated on Sunday, 04 October 2015 09:31
 
Ranking Limburgse spelers - update

Met dank aan Arno Donners kunnen we de bijgewerkte overall ranglijst van alle spelers bij Limburgse verenigingen aanbieden. Klik hier om de lijst te raadplegen en zie op welke plek van Limburg jij staat. Deze lijst is ook te raadplegen via het menu competitie op de site.

Last Updated on Monday, 12 October 2015 12:24
 
1e ronde NJM 2015/ 2016

Op zondag 27 september nam TTV Sittard met 9 spelers deel aan de 1e ronde van de NJM (Nederlandse Jeugd Masters) te Maasbracht. Caitlynn, Tom, Twan, Max, Emile, Bram, Dian, Kaera en Juul verdedigden de Sittardse eer. Caitlynn schoot bij de meisjes junioren uit de startblokken en won haar eerste 2 games met 11-0. Met sterke services, goede aanvalsballen en slim spel wist zij zich overtuigend te plaatsen voor de volgende ronde in Almere.

Dian en Kaera namen het bij de pupillen tegen elkaar op. Kaera trok in een mooie pot aan het langste eind. Kaera was uiteindelijk ook de sterkste in de poule. Hiermee is Kaera geplaatst voor de volgende ronde in Almere. Dian werd verdienstelijk 3e in de poule. Deze derde plaats is helaas niet voldoende voor een plaats in de volgende ronde.

Juul kwam in actie bij de welpen. In Juul haar wedstrijden zag je goed terug dat Juul afgelopen jaar grote stappen in haar ontwikkeling heeft gezet. Met goed spel won zij overtuigend haar poule door alle wedstrijden te winnen. Ook Juul is hiermee geplaatst voor de volgende ronde in Almere.

Max kwam in actie bij de jongens kadetten en met een mooie 3e plaats in zijn poule wist ook hij zich te plaatsen voor de volgende ronde in Almere.

De overige spelers (Tom en Twan bij de junioren en Bram en Emile bij de kadetten) wisten zich helaas niet te plaatsen voor de volgende ronde. Voor hen was het een leerzame dag waarin veel wedstrijden zijn gespeeld.

Uiteindelijk wisten 4 van de 9 spelers zich te plaatsen voor de volgende ronde: een mooi resultaat voor TTV Sittard.

Op naar Almere!

Tom Pelzer