Welkom bij TTV Sittard
TT Intercup: zaterdag 23/5 - 19.00 uur

De loting van de halve finale van de Intercup is bekend. TTV Sittard is opnieuw gekoppeld aan een Oostenrijkse tegenstander. Dit keer TTC Kuchl, uitkomend in de 2e Oostenrijkse Bundesliga. Deze tegenstander lijkt van hetzelfde kaliber als de Oostenrijkse tegenstanders van vorig jaar, waar kansloos werd verloren, in elk geval een hele zware opgave dus. Klik hier voor de site van deze vereniging.

Kuchl ligt dichtbij Salzburg, op circa 850 km van Sittard. Er zal gespeeld worden in het Pinsterweekende op zaterdag 23 mei, aanvang 19.00 uur.

Zaterdagochtend 23 mei zullen Sam, René, Jack en gelegenheidscoach Tom afreizen naar Kuchl om daar te strijden voor een plek bij de final 4 in Verona.

Last Updated on Tuesday, 19 May 2015 20:57

Limburgse JeugdMasters (LJM) - 2015/Finale

Op zondag 17 mei namen 5 spelers van TTV Sittard deel aan de finaleronde van de LJM 2014-2015. In de 2e klasse won Colin de Roos zijn poule overtuigend en plaatste zich daarmee rechtstreeks voor de 1/2 finale. In de 1/2 finale was hij zijn tegenstander te slim af met sterke services en sterke blokballen. Ook in de finale vormden Colin zijn sterke services, effectballen en sterke bloks een uitstekende basis. Colin nam afstand van zijn tegenstander en wist uiteindelijk de finaleronde op zijn naam te schrijven door de finale met 3-0 te winnen! Een uitstekende prestatie, proficiat!

In de 3e klasse werden Max en Emile 2e in hun poule. Zij moesten een tussenronde spelen voor een plek in de 1/2 finale. Max speelde bij vlagen sterk en zette zijn tegenstander onder druk met zijn goeie forehand topspin. Uiteindelijk kwam hij op de bepalende momenten net te kort en moest hij zijn tegenstander feliciteren. Ook Emile verloor - ondanks sterk spel - zijn wedstrijd. Onze mannen restte een onderling duel om plaats 5 & 6 dat door Emile gewonnen werd.

Twan Hundscheidt kwam uit in de Topklasse en werd 4e in zijn poule. In de wedstrijden om plaats 7 tot en met 10 liet Twan zijn beste spel zien: een combimatie van goede services, aanvallend spel en sterke verdediging op de momenten dat deze gevraagd werd, leverde hem uiteindelijk een mooie 7e plek op.

Kaera Yi had zich knap geplaatst voor de finaleronde in de 4e klasse. In haar poule speelde zij bij vlagen sterk. Helaas was het niet voldoende voor een plek bij de beste zes. In de wedstrijden om plek 7 tot en met 10 liet Kaera zien dat ze niet voor niets Nederlands Kampioen Welpen D is en knokte zij zich met goed spel en grote mentale weerbaarheid naar een mooie 7e plaats.

Last Updated on Tuesday, 19 May 2015 20:54

Nederlandse jeugd kampioenschappen B licentie

Op zaterdag 9 mei nam TTV Sittard met de volgende spelers deel aan het NJK B te Nijmegen: Tom Kasperski, Caitlynn Streng, Dian Smeets en Kaera Yi.

Kaera Yi kwam uit bij de Welpen en schoot als een raket uit de startblokken en verloor in haar poule geen enkele game. Kaera plaatste zich overtuigend en met sterk spel voor de finale. In de finale haalde Kaera en haar tegenstander een hoog niveau. Na een mooie en spannende wedstrijd, trok Kaera uiteindelijk in 5 games aan het langste eind. Hiermee mag zij zich Nederlands Kampioen Welpen noemen.

Caitlynn Streng wist al haar poule wedstrijden te winnen en plaatste zich soeverein voor het hoofdtoernooi. Met sterke services en goede topspin openingen wist Caitlynn zich te plaatsen voor de 1/2 finale. Hierin nam zij het op tegen een oude bekende die met anti speelt. In een spannende, gelijk opgaande wedstrijd kwam Caitlynn in 5 games net tekort. Een verdiende en mooie 3e plek was het resultaat.

Last Updated on Thursday, 14 May 2015 18:53

16e TTV Sittard darttoernooi - 30 mei aanstaande

Op zaterdag 30 mei aanstaande organiseren wij het 16e TTV BKS Sittard darttoernooi. Aanvang is om 18.00 uur (zaal open vanaf 17.30 uur).

Inschrijven kan via de inschrijflijst in het home, telefonisch op 046-4521304 of via e-mail This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it Bij de inschrijving vermelden 501 (gevorderden) of 301 (beginners) en natuurlijk ook de dubbelpartner (vrij inschrijven voor het dubbel kan ook).

De inschrijving sluit op 21 mei. Per tafeltennisser zoals gewoonlijk maximaal 1 introducé. Het inschrijfgeld is 3,00 euro per persoon.

Let's play darts!
Namens de organisatie, Ron Hartman

Last Updated on Monday, 20 April 2015 20:04

Alleen Heren 2 en 3 verschenen nog achter de tafel vandaag, beide teams komen uit in de promotieklasse (poule van 7). Onze beide teams moesten strijden voor handhaving terwijl ook de strijd om het kampioenschap nog open lag (Landgraaf of Koningslust). Uiteindelijk wist team 2 met een 6-4 overwinning op Panningen (René 3, Michèl 2) hun vege lijf te redden. Dit ging ten kosten van Heren 3 die met 9-1 onderuit gingen tegen kampioen Landgraaf (Bernd pakte het Sittardse puntje).

Last Updated on Sunday, 03 May 2015 08:56