Welkom bij TTV Sittard
TT Intercup: Sittard - Geseke (DL) - 15 maart

Het Intercup avontuur van dit seizoen krijgt op zondag 15 maart om 14.00 uur zijn vervolg met opnieuw een thuiswedstrijd.

TTV Sittard komt dan uit tegen TV Geseke uit de gelijknamige plaats in Duitsland. De mannen van Geseke komen uit in de Duitse Bizirksliga, best vergelijkbaar met 3e divisie/ hoofdklasse. Klik hier voor de site van onze tegenstanders.

Winst levert een plek bij de laatste 8 op, oftewel één overwinning verwijderd van plaatsing voor de final four in Verona!
Last Updated on Sunday, 01 February 2015 18:45

Afgelopen donderdag werd Sittard 2 - Sittard 3 gespeeld. Nadat de kruitdampen waren opgetrokken mocht Sittard 2 maar liefst 8 punten bijschrijven. René was man of the match. Paul en Bernd moesten beide hun 100% inleveren. Hopelijk heeft ons 2e hiermee de weg terug gevonden, Team 3 zal zich zo snel mogelijk moeten herstellen van deze dreun.

Dan de zaterdag:
Heren 3 verloor op bezoek bij TTC 2 met 6-4. Arno van Hove won 2 partijen, Bernd 1. Hans was er een aantal keer dichtbij, maar moest toch alle tegenstanders feliciteren.

Heren 4 verloor bij Koningslust 2 met 6-4, Nick en Richard wonnen beide 2 partijen.

Heren 6 speelde voor het eerst in de geschiedenis op tafel 1 en hield hier een gelijkspel aan over. Jack en Tom wonnen beide 2 partijen.

Heren 7 won met 7-3 van TTC 4. De jeugd liet hier zien hoe het moet, Reinout en invaller Twan pakten beide de volle buit.

Heren 1 DUO won met 1-4 bij Landgraaf 3. Loek pakte de volle winst, Peter wist (sinds lange tijd) ook weer eens een overwinning te boeken.

Heren 2 DUO won bij Vijlen eveneens met 1-4. Rene Fokkema pakte (natuurlijk) de volle winst, Maarten won één partij.

Last Updated on Sunday, 01 March 2015 10:31

B-ranglijsttoernooi in NIjmegen

Op zondag 23 februari kwamen Tom Kasperski, Yaëlle Rongen en Caitlynn Streng namens TTV Sittard in actie tijdens het B ranglijsttoernooi in Nijmegen.

Caitlynn zat in een zware poule en wist met goed spel 2 van de 3 partijen te winnen. Haar pech was dat 3 speelsters in de poule gelijk eindigden met 2 gewonnen partijen. Uiteindelijk kwam Caitlynn één game te kort om zich te plaatsen voor het hoofdtoernooi. In het troosttoernooi moest zij in de 1/4 finale haar tegenstander feliciteren.

In Yaëlle's laatste poulewedstrijd was het alles of niets: winst betekende plaatsing voor het hoofdtoernooi, verlies betekende het troosttoernooi. In een spannende en goede wedstrijd trok Yaëlle aan het langste eind. In het hoofdtoernooi schopte Yaëlle het tot de 1/4 finale waarin zij met 11-9 in de vijfde set ten onder ging.

Tom zat in een poule van 3. Na een topwedstrijd tegen een verdediger die afgelopen seizoen 66% behaalde bij de jongens Landelijk A, die hij weliswaar nipt verloor, wist hij zich te plaatsen voor het hoofdtoernooi. Zijn tegenstander in de eerste knockout ronde was echter duidelijk een maatje te sterk.

Alledrie onze jeugdspelers hebben goed spel laten zien. Het aanwezige technische kader (Guido, Sam, René Hoeksema en Tom) was dan ook tevreden. Zij hebben ook kunnen constateren welke aspecten in de komende tijd extra aandacht vragen tijdens de trainingen.

Hering-Woosj toernooi 2015

Op Donderdag 19 februari 2015 vond voor alweer voor de 5e maal het Hering-Woosj toernooi plaats. Wederom een zeer geslaagd evenement. De haringen waren weer uitstekend, Wim en Jean bedankt!

Aan het einde van de avond bleek het witte team tussen het haring happen door de meeste punten te hebben vergaard. Individueel mocht Chantal de grootste worst uitzoeken, zij had maar liefst 15 games gewonnen. Proficiat Chantal!

Klik hier voor de foto's

Last Updated on Wednesday, 25 February 2015 20:56
Klik hier voor het verslag van onze winnares

Het weekend na carnaval stonden er slechts een handje vol wedstrijden op het programma.

Heren 2 verloor op bezoek bij Landgraaf met 8-2. Santi moest geblesseerd opgeven in zijn 2e partij, Michèl en David boekten beide één zege.

Heren 3 speelde gelijk bij Panningen. Bernd pakte opnieuw de volle winst, Arno van Hove voegde daar één overwinning aan toe.

Heren 6 verloor met 6-4 bij Landgraaf. Een 4-2 voorsprong was helaas niet voldoende basis voor een overwinning. Gied won 2 partijen, Tom 1.

Verder won ons jeugd startersteam bij Kerkrade met 2-3. Juul en Kaera wonnen beide een partij, via het dubbel werd de winst binnengehaald.

Last Updated on Sunday, 22 February 2015 11:50