Welkom bij TTV Sittard
Competitie 25/4

Heren 4 kampioen!! Met Joop als aanvoerder en winnaar van de Wil Elschott wisseltrofee een super prestatie van dit team. GEFELICITEERD HEREN!!

Daarnaast werden Jeugd 4, 5 en 6 kampioen!! Dit beloofd heel veel goed voor de toekomst van TTV Sittard. PROFICIAT!! Team 6 mag door het kampioenschap op 23 mei nog strijden voor het kampioenschap van Limburg in de startersklasse.

Heren 1 verloor met 4-6 van Scylla, hierdoor en door het verzwakt aantreden van Kluis bij concurrent Vriendenschaar is Heren 1 alsnog 5e geworden in de poule. Hierdoor is degradatie naar de 3e divisie helaas een feit.

Jeugd 1 won met 7-3 van Westa. Rutger was man of the match, Caitlynn won 2 partijen, Tom 1. Hierdoor wordt Jeugd 1 3e, op slechts 3 puntjes van de kampioen.

Heren 2 verloor met 3-7 van Red Stars. Michèl pakte de volle winst. David en invalster Yaëlle konden niet tot winst komen.
Heren 3 verloor met 7-3 bij Koningslust. Hier wonnen Bernd, Arno en Hans allen 1 partij.
Door deze resultaten hangen er zwarte wolken boven de twee Sittardse teams in de promotieklasse. Beide hebben volgende week een heel goed resultaat nodig om de plek in de promotieklasse veilig te stellen.

Heren 4 liet geen twijfel bestaan over de kampioenaspiraties en won de laatste wedstrijd maar liefst met 0-10.

Klik hier voor alle uitslagen, standen en persoonlijke resultaten
Klik hier voor het thuis/uit schema per speeldatum

Last Updated on Sunday, 26 April 2015 10:49
Lees verder
 
16e TTV Sittard darttoernooi - 30 mei aanstaande

Op zaterdag 30 mei aanstaande organiseren wij het 16e TTV BKS Sittard darttoernooi. Aanvang is om 18.00 uur (zaal open vanaf 17.30 uur).

Inschrijven kan via de inschrijflijst in het home, telefonisch op 046-4521304 of via e-mail This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it Bij de inschrijving vermelden 501 (gevorderden) of 301 (beginners) en natuurlijk ook de dubbelpartner (vrij inschrijven voor het dubbel kan ook).

De inschrijving sluit op 21 mei. Per tafeltennisser zoals gewoonlijk maximaal 1 introducé. Het inschrijfgeld is 3,00 euro per persoon.

Let's play darts!
Namens de organisatie, Ron Hartman

Last Updated on Monday, 20 April 2015 20:04
 
TT Intercup: opnieuw naar Oostenrijk

De loting van de halve finale van de Intercup is bekend. TTV Sittard is opnieuw gekoppeld aan een Oostenrijkse tegenstander. Dit keer TTC Kuchl, uitkomend in de 2e Oostenrijkse Bundesliga. Deze tegenstander lijkt van hetzelfde kaliber als de Oostenrijkse tegenstanders van vorig jaar, waar kansloos werd verloren, in elk geval een hele zware opgave dus. Klik hier voor de site van deze vereniging.

Kuchl ligt dichtbij Salzburg, op circa 850 km van Sittard. Er zal gespeeld worden in het Pinsterweekende op zaterdag 23 mei, aanvang 19.30 uur.
Meer informatie volgt binnenkort.

Last Updated on Monday, 20 April 2015 20:27
 
Limburgse JeugdMasters (LJM) - 2015/4

Op zondag 19 april vond in Geleen de 4e ronde in de LJM cyclus plaats. In de ochtendsessie waren een aantal goede prestaties te noteren: 
Max Eijkenboom won het toernooi in de 3e klasse. Een uitstekende prestatie en een plaats in de finaleronde voor Max. Colin schopte het in de 2e klasse tot de 1/2 finale. Hierin verloor hij na een goede wedstrijd van de latere winnaar. Juul Eijkenboom en Dian Smeets wisten zich voor het eerst te plaatsen voor het hoofdtoernooi: een klasse prestatie.

In de middag kwam Twan Hundscheidt in de Topklasse tot de 1/2 finale. In de 1/2 finale was oude bekende Jelle Morris helaas te sterk voor Twan. Niels Remmen kwam uit in de 1e klasse. Na een moeizame start, herstelde hij zich prima. Uiteindelijk schopte hij het tot de finale die hij nipt verloor.

De vier reguliere LJM toernooien zitten er nu op. Op zondag 17 mei staat de finaleronde op het programma. De volgende spelers van onze vereniging hebben zich geplaatst: 
- Topklasse: Twan Hundscheidt
- 2e klasse: Colin de Roos
- 3e klasse: Max Eijkenboom en Emile Yi
- 4e klasse: Kaera Yi
- 2e reserve 1e klasse: Niels Remmen

Tom Pelzer
Jeugdcoördinator TTV Sittard

 
Competitie 18/4

Heren 1 verloor met 7-3 van Hilversum. Martijn en Sam pakten beide een overwinning en samen het dubbel. Door deze nederlaag staat heren 1 weliswaar nog op de 4e plek maar door de uitslagen in de andere poules is een hele dikke uitslag nodig volgende week om bij de 2 beste nummers 4 te komen om de 2e divisie te behouden.

Jeugd 1 won met 2-8 bij IJsseltop. Tom en Yaëlle pakten beide de volle winst, Caitlynn won 1 partij. De verschillen blijven erg klein, met een goed resultaat volgende week is alles nog mogelijk.

Heren 2 verloor met 2-8 van TTC. David en invaller Rutger wonnen beide 1 partij. Alle hands aan dek voor heren 2 komende weken om niet te degraderen uit de promotieklasse.

Heren 3 speelde gelijk bij Red Stars. Arno van Hove en Bernd wonnen beide 2 partijen, Hans 1. Heren 3 speelt zich hiermee bijna veilig in dezelfde promotieklasse.

Heren 4 won met 4-6 bij Megacles en heeft nog 1 puntje nodig volgende week om het kampioenschap binnen te halen. Arno Donners en Joop wonnen beide 2 partijen (jammer van de 100% Joop), Rob Gubbels won 1 partij.

Klik hier voor alle uitslagen, standen en persoonlijke resultaten
Klik hier voor het thuis/uit schema per speeldatum

Last Updated on Sunday, 19 April 2015 09:39
Lees verder