Welkom bij TTV Sittard
Plankentoernooi 2015

Het plankentoernooi, inmiddels de traditie voor afsluiting van het seizoen vond in 2015 plaats op donderdag avond 16 juli.

De organisatie was in handen van Dick van Dam met Ger Elschott als wedstrijdleider.

Er waren 27 deelnemers, de uitslag:
3e Sam Geuskens
2e Arno Donners
1e Jack Breukers

Klik hier voor de foto's van wederom een zeer geslaagde editie.

Last Updated on Tuesday, 28 July 2015 22:16

Competitie-indeling najaarscompetitie 2015

De competitie-indeling voor de najaarscompetitie van 2015 is bekend.

Heren 1 (3e divisie H)
Scyedam 3 (Schiedam)
Wijzenbeekkled/Westa 2 (Wessem)
SwordSports 21-up 1 (Rotterdam)
ONI 1 (Wijchen)
Belcrum 1 (Breda)

Jeugd 1 (Landelijk B Poule A)
Megacles 1 (Weert)
Red Stars 1 (Venray)
Scylla 1 (Leiden)
Almeerspin 1 (Almere)
Pecos 1 (Oegstgeest)

Klik hier voor het infobulletin met de indelingen van de provinciale teams.

Last Updated on Saturday, 11 July 2015 13:04

Starters team 2e van Limburg

Ons Startersteam was in de reguliere competitie de sterkste en mocht daardoor afgelopen zaterdag in Elsloo aantreden in de finale om het starters kampioenschap van Limburg.

De dames van Sittard eindigde als 2e!

Een puike prestatie, Proficiat!

Last Updated on Tuesday, 26 May 2015 19:29

TT Intercup: verlies in Oostenrijk

Het Intercup-team van TTV Sittard vertrok afgelopen zaterdag met coach Tom Pelzer om 7.00 uur richting Oostenrijk voor de kwartfinale van de Intercup tegen Kuchl. Na een aantal stops kwamen we rond 17.00 uur aan bij het hotel waar we die nacht verbleven.

Om 19.00 uur begonnen we met de wedstrijden tegen het ijzersterke Kuchl. De eerste drie enkels gingen, weliswaar met in elke wedstrijd kansen voor de Sittardenaren naar de thuisspelende ploeg. Na de dubbel, die ook nipt verloren werd, was de beslissing al gevallen. René noteerde in de vervolgwedstrijden nog de bal of the match door een topspin van de tegenstander, no look, met de bandhand in te knallen. Jack redde in de laatste wedstrijd nog de Sittardse eer. Het werd 6-1 voor Kuchl.

Na een gezellig etentje met onze tegenstanders in een zeer goed restaurant namen de tegenstanders ons mee naar een uitgaansplek waar het nog lang onrustig bleef...

Last Updated on Tuesday, 26 May 2015 19:30

Verslag Darttoernooi 2015

Met 27 deelnemers is onze dartavond op 30 mei 2015 weer redelijk goed bezocht. Bij binnenkomst was er al meteen een eerste opdracht om met drie pijlen een dubbel 8  te gooien. Symbolisch voor de 16e keer dat we darten. Ook dit jaar is er weer hard gestreden om in de prijzen te geraken in zowel de 501, 301 en dubbels. Waarbij er nieuwe namen als winnaars te noteren zijn en die we terug zullen vinden op de ereborden die aan de bar hangen.

Aangezien de organisatie nog druk met zijn krukken bezig was zijn de taken dit jaar overgenomen door Toin de Beer en Jack Klerkx. Hartelijk dank hiervoor. En ook de dames achter de bar bedankt voor jullie inzet.

Bedankt voor een geslaagde en gezellige avond en graag tot volgend jaar voor editie 17.

Klik hier voor de foto's

Namens de organisatie Ron Hartman

Last Updated on Monday, 08 June 2015 20:31
Klik hier voor de uitslag