Welkom bij TTV Sittard
Limburgse JeugdMasters 2016 (LJM-2)

Op zaterdag 31 januari kwam TTV Sittard met 6 jeugdleden in actie tijdens LJM 2 in Weert. In de ochtend speelden Suzie Groen, Valerie van Hove, Kaeri Yi en Dian Smeets. Suzie wist een wedstrijd te winnen in haar poule en werd in de eerste knockoutronde van het troosttoernooi uitgeschakeld. Dian wist haar poule te winnen. In de eerste knockoutronde van het hoofdtoernooi trok zij nipt aan het kortste eind. Valerie won overtuigend haar poule en plaatste zich daarmee voor de 1/4 finale. In een spannende wedstrijd verloor zij met 3-1. Alle drie de games die ze verloor gingen met 11-9 of 12-10 verloren. Kaera rolde makkelijk door de poulefase. In de 1/2 finale speelde zij een mooie wedstrijd. Helaas trok zij in 4 games aan het kortste eind tegen de latere winnaar.

In de middag kwamen Emile Yi en Max Eijkenboom in actie. Emile mocht na zijn zege in de 2e klasse in het vorige toernooi nu laten zien wat hij waard was in de 1e klasse. Na een moeizame eerste partij was Emile warm gedraaid en met overwinningen in zijn andere poule wedstrijden plaatste hij zich knap voor de hoofdronde. In de eerste knockoutronde werd Emile uitgeschakeld. Een goede en leerzame ervaring. Max plaatste zich in de 2e klasse met bijna speels gemak voor de finale. In de finale moest hij het opnemen tegen Sophie Rompelberg. In de poulefase had hij eerder die dag van Sophie gewonnen. In de finale kwamen de service en de forehand topspin van Max helaas onvoldoende uit de verf en in 4 games ging Sophie met de zege aan de haal.

Terugkijkend op de dag kan ik niet anders dan tevreden zijn: 5 van de 6 spelers halen het hoofdtoernooi. Een 1/4 finale, een 1/2 finale en een tweede plaats zijn een mooie oogst. Op naar LJM 3 op 6 maart in Maasbracht

Tom Pelzer
Jeugdcoördinator TTV Sittard

Dinsdag recreanten groet voor geopereerde en herstellende Jack Klerkx

Last Updated on Wednesday, 03 February 2016 23:37

Hering-Woosj toernooi - donderdag 11 februari a.s.

Het is weer zover, carnaval nadert en dus ook  het Hering-Woosj toernooi dat wij inmiddels voor de 6e maal gaan organiseren op donderdag 11 februari a.s. vanaf 20.00 uur. Dit is weer een mooie gelegenheid om middels het traditionele heringbiete te gaan strijden om de woosj.

Tevens een aardige gelegenheid om het overtollige gerstenat opgedaan tijdens de carnavalsdagen uit te zweten zodat de competitiespelers onder ons zaterdag weer fit achter de tafel staan. De training op deze donderdag o.l.v. Guido zal dan uiteraard komen te vervallen.

Wij zullen trachten een ieder zoveel als mogelijk op eigen niveau te laten spelen. Aanvang is om 20.00 uur en rond de klok van 23.00 uur zullen de worsten aan de winnaars en deelnemers uitgereikt worden en kan ieder voor zich zelf bepalen hoe laat het nog gaat worden.

De Hering-Woosj commissie,

Arno, Jean, Toin en Gied

Last Updated on Tuesday, 02 February 2016 20:38

De start van de voorjaarscompetitie 2016 is weer een feit.

Heren 1 moest op bezoek bij een van de sterkste teams uit de poule TTCV Herwaarden en verloor met maar liefst 8-2. Sam speelde fantastisch, hij won overtuigend 2 partijen en verloor nipt in 5 (na 2-0 voor) van de kopman. René en Jack waren niet constant genoeg om punten mee naar Sittard te nemen.

Jeugd 1 begon heel anders aan het nieuwe seizoen, in een recordtijd (en met slechts één verloren game) werd 10-0 op het scorebord gezet. Twan, Louis en Niels ga zo door!

Heren 2 speelde gelijk tegen Panningen. David en Bernd wonnen beide 2 partijen. Invaller Jeroen kon helaas geen overwinning binnen slepen. Het beloofd erg spannend te worden in de promotieklasse met alleen maar 6-4 en 5-5 uitslagen.

Heren 3 verloor met 6-4 bij Koningslust. Noppe Johnny pakte de volle winst, Hans won 1 partij, Rutger moest de tassen dragen.

Last Updated on Sunday, 31 January 2016 14:23

Jack Rolink nieuwe wedstrijdsecretaris

We hebben een nieuwe wedstrijdsecretaris binnen onze vereniging. Jack Rolink volgt in deze functie Jack Breukers op. Jack Breukers blijft vanuit het bestuur eindverantwoordelijk.

Het takenpakket van deze functie bestaat onder andere uit:
- Tijdig verwerken van wedstrijdbriefjes in NAS
- Actueel houden van competitie resultaten op onze site
- Cöordinatie van wijzigingen in het compeittie programma

Rest ons Jack heel veel succes te wensen met de uitvoering van deze belangrijke taken.

Last Updated on Wednesday, 27 January 2016 21:32