Welkom bij TTV Sittard
Competitieprogramma najaar 2016 online

Het competitie-programma voor het najaar van zowel de jeugd als de senioren staan nu online op www.nttblimburg.nl Let op! Dit is nog het concept-programma. Clubs kunnen de komende week nog reageren als er eventuele knelpunten zijn!

 
Plankentoernooi 2016 (7 juli)

Op donderdag 7 juli werd weer het jaarlijkse plankentoernooi georganiseerd door onze vaste organisator Dick. Hij was zijn zenuwen nauwelijks de baas, maar het is hem toch weer gelukt om er een heel gezellig toernooi van te maken. Keep it up, Dick!

De naam zegt het al, we speelden met planken zonder rubber, wat regelmatig leidde tot hele leuke acties. Zeg nou zelf, het is altijd leuk om de meest ervaren spelers te zien hannessen (ik weet niet of dit goed Nederlands is) met het balletje. Zodoende zat de sfeer er al goed in, ik moest zelfs al vaker lachen tijdens m’n spel, nog voordat het beslissende punt was gevallen. Anderen waren zo te horen (!) veel serieuzer aan de gang. Maar ik had de indruk dat echt iedereen zich amuseerde.

Er werden leuke, spannende, onverwachte partijtjes gespeeld.
Het was dan ook niet makkelijk voor de paparazzi om iedereen goed op de foto te krijgen. Daarom werd overgegaan tot een charme offensief, vraag om een selfie met de fotograaf en toen straalden de spelers voor de lens. En in de meest onverwachte, sluipende momenten werden de beste acties vast gelegd, zowel aan de bar als achter de tafel.

Tussendoor werd met een scheef oog ook nog gekeken naar de halve finale van het EK voetbal, Frankrijk-Duitsland. Maar ja, als onze jongens niet mee spelen zijn we toch allemaal net iets minder enthousiast. De uitslag, Frankrijk in de finale tegen Portugal werd dan ook gelaten geaccepteerd. Dan kwam als einde van de avond ( nou ja, einde ) de prijsuitreiking met als winnaars: nr. 3 John Jongen, nr. 2 Hans Frings en de nummer 1 Santi Martin. Gefeliciteerd heren!

Aangezien de sfeer er nog steeds goed in zat, hebben we nog maar een rondje besteld om te proosten op deze winnaars. Al met al, een geslaagde avond. Iedereen bedankt die mee heeft gewerkt (niet te vergeten de bar-heren) tijdens deze leuk avond. Klik hier voor de foto's

Groetjes, Chantal

Last Updated on Tuesday, 12 July 2016 20:03
 
Afsluitingsfeest 2016 - 17 juli

Beste leden, familieleden, vrienden en sponsors van TTV Sittard,

Aan de vooravond van een welverdiende vakantie willen wij samen met jullie een wederom succesvol tafeltennisseizoen afsluiten. Dit afsluitingsfeest staat gepland op zondag 17 juli a.s.

Het programma ziet er als volg uit:

  • 14.00 uur: Aanvang en ontvangst met koffie en Limburgse vlaai
  • 14.30 uur: Start fiets/speurtocht van ca. 2 uur waarmee groepsgewijs gestart zal worden. Deelname aan de speur/fietstocht is eveneens geschikt voor kinderen. Fietstocht is onder voorbehoud van voldoende deelname.
  • 16.30 uur: Officiële gedeelte met o.a. een terugblik op het afgelopen seizoen, de huldiging van de kampioenen en uitreiking van de Wil Elschott Wisseltrofee.
  • 17.30 uur: Traditionele BBQ

De kosten voor de BBQ bedragen Eur 10,00 voor volwassenen en Eur 7,50 voor kinderen (tot 12 jaar). Deelname aan de fiets/speurtocht en de BBQ graag vóór 10 juli 2016 kenbaar te maken door dit inschrijfformulier volledig ingevuld te sturen naar:  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

Inschrijving voor de BBQ verplicht tot betaling.

Graag zien wij jullie allen aanwezig op ons afsluitingsfeest op zondag 17 juli a.s.

Namens het Bestuur van TTV Sittard,

Marcel Hundscheidt

Last Updated on Monday, 04 July 2016 22:26
 
Jeugd B kwalificatietoernooi in Aalsmeer (11-6-2016)

Zaterdag 11 juni was het B kwalificatie toernooi in Aalsmeer. Dit is een toernooi voor jeugdspelers die een B licentie hebben maar voor het komende seizoen nog niet aan een van de eisen hebben voldaan om in de nieuwe leeftijdscategorie ook weer een B licentie te krijgen. Voor TTV Sittard heeft Max Eijkenboom meegedaan. Max is dit seizoen Pupil B maar gaat komend seizoen over naar de oudere leeftijdscategorie Kadet. Het toernooi begint met meerkampen. Bij de jongens kadetten waar Max in meespeelde waren dit zeven 6 kampen. Vervolgens plaatsen de eerste drie spelers zich voor zes vervolgrondes waarbij iedere winnaar van een vervolgronde komend seizoen een B licentie krijgt.

De eerste poule wedstrijden werden eenvoudig met 3-0 gewonnen. De laatste poule wedstrijd moest Max tegen Bart den Boef uit Almere. Deze jongen serveerde goed en liet Max niet in zijn spel komen. De tweede game was Max dichtbij. Deze werd namelijk 10-12 verloren maar de eerste en derde game kwam hij er niet aan te pas. Max had veel moeite met de gevarieerde service van zijn tegenstander en ook in de rally’s maakte hij ondanks dat hij wel zijn best bleef doen meer fouten dan normaal. Resultaat was een tweede plaats in Poule G.

Last Updated on Monday, 13 June 2016 19:40
Lees verder
 
Verslag Darttoernooi 2016 (4 juni)

Grote opkomst met nieuwe winnaars in de 17e editie. Na een hele korte welkomstspeech van Ron konden de 41 deelnemers beginnen aan hun wedstrijden. Vanaf het begin ( na koude start op 17 gooien ) had iedereen het naar zijn zin. Iedereen kijkt terug op een hele geslaagde avond en ik ook. Alle winnaars volgen in de opsomming onderaan dit verslag.

Zal er toch twee uitlichten omdat zowel in de 501 en 301 nieuwe winnaars zijn. Paul Roebroek heeft zijn doel bereikt na een paar verloren finales en eindelijk zijn naam op de 501 kunnen drukken. In de 301 wist Jack Rolink zich na een spannende finale zich op het wandbord te plaatsen als nieuwe winnaar. Blijkbaar wil niemand daar 2 keer winnen omdat er dan promotie volgt naar de 501……

Na de prijsuitreiking volgt een nawoord door Marcel Hundscheidt waarmee deze geslaagde avond werd besloten. Ik bedank iedereen die geholpen heeft met bardienst, opbouwen van de zaal, het opruimen daarvan en het maken van de foto’s. Klik hier voor de foto's.

Tot ziens op de 18e editie volgend jaar

Ron Hartman

Last Updated on Thursday, 09 June 2016 21:37
Winnaars Darts 2016