Welkom bij TTV Sittard
Competitie 22/11

Heren 3 kampioen!!! PROFICIAT!!!
Met zeer grote overmacht vanaf het begin van het seizoen haalde Heren 3 gisteren definitief het kampioenschap binnen. Kluis werd maar liefst met 9-1 verslagen, Richard stond onze gasten in de laatste partij het erepuntje toe. Volgend seizoen mogen deze mannen in de promotieklasse laten zien wat ze waard zijn.

Heren 1 verloor met 6-4 bij Bit (Ede). Martijn pakte de volle winst en won met Sam het dubbel. Sam en Jack moesten al hun tegenstanders feliciteren. De 4 punten waren voldoende om voor het eerst in de Sittardse geschiedenis de plek in de 2e divisie te handhaven, een mooi resultaat!

Jeugd 1 speelde gelijk tegen VTN. Tom Kasperski was man of the match, Yaëlle won 2 partijen. Een mooie 3e plek in het eerste seizoen Landelijk B wordt waarschijnlijk de buit voor het 1e jeugdteam. Een knappe prestatie.

Heren 2 won met 3-7 bij TTC. René revancheerde zich voor vorige week en pakte de volle winst. Paul en Michèl wonnen beide 2 partijen. De achterstand op plek 2 (die recht geeft op een promotie- degradatie wedstrijd) is helaas niet verkleind. Hierdoor is de opgave volgende week wel erg zwaar om deze 2e plek nog te behalen (8-2 winst is nodig tegen de directe concurrent).

Klik hier voor alle uitslagen, standen en persoonlijke resultaten
Klik hier voor het thuis/uit schema per speeldatum

Last Updated on Sunday, 23 November 2014 11:21
Lees verder
 
Competitie 15/11

Een competitie vrij weekend met uitzondering van Heren 8. En die hielden de eer hoog voor Sittard. De eerste overwinning van het seizoen werd binnengehaald en maar liefst met 2-8 bij Elsloo. Hiermee zijn er weer kansen op handhaving. Frans was man of the match, Robin en Ron wonnen beide 2 partijen. Proficiat mannen!

Klik hier voor alle uitslagen, standen en persoonlijke resultaten
Klik hier voor het thuis/uit schema per speeldatum

Last Updated on Sunday, 16 November 2014 12:43
 
Competitie 8/11

Heren 1 verloor de derby met 4-6 van Kluis. In Geleen werd nog met 4-6 gewonnen waardoor de punten keurig verdeeld zijn dit seizoen. Martijn won twee partijen, Sam één. Jack bleef zonder overwinning. De man van de dag kwam uit Geleen, Leon Houben pakte de volle winst.

Jeugd 1 won met 6-4 van The Back Hands. Tom en Caitlynn wonnen beide twee partijen, Yaëlle pakte een overwinning.

Heren 2 verloor met 4-6 van aanstaand kampioen Falco. Paul was de man of the match, Michèl pakte een overwinning. René had een off-day en moest drie nederlagen incasseren.

Heren 3 won met 7-3 van Landgraaf. David en Richard pakten de volle winst. Arno van Hove was geblesseerd en moest hierdoor Landgraaf 3 punten toestaan. Volgende week zijn nog 3 punten nodig om het kampioenschap binnen te halen.

Klik hier voor alle uitslagen, standen en persoonlijke resultaten
Klik hier voor het thuis/uit schema per speeldatum

Last Updated on Sunday, 09 November 2014 13:19
Lees verder
 
Competitie 1/11

Heren 1 verloor met 7-3 van aanstaand kampioen Salamanders. Martijn speelde geweldig, verloor nog nipt met 11-9 in de 5e van de kopman van Salamanders, maar wist wel van de andere 100% man bij Salamanders, en al jaren zijn angstgegner, te winnen. Sam speelde goed en boekte 1 overwinning. Jack wist 2x een vijfde game af te dwingen maar bleef zonder zege. Volgende week staat de derby tegen Kluis op het programma.

Jeugd 1 verloor met 6-4 bij Effect. Rutger boekte 2 overwinningen, Tom en Yaëlle beide een.

Heren 2 won met 4-6 bij Seta. René was man of the match met 3 overwinningen, Michèl haalde 2 overwinningen binnen.

Heren 3 speelde twee keer deze week. Maandag avond werd met maar liefst 10-0 gewonnen van Landgraaf. Gisteren werd met 3-7 gewonnen bij Destatec. Invaller Jeroen won hier, net als David en Bernd 2 partijen. Super resultaten waardoor het kampioenschap hoogstwaarschijnlijk volgende week al gevierd kan worden.

Heren 4 won met 8-2 van Koningslust. Bas en Joop pakten de volle winst. Arno Donners moest een nederlaag incasseren.

Klik hier voor alle uitslagen, standen en persoonlijke resultaten
Klik hier voor het thuis/uit schema per speeldatum

Last Updated on Sunday, 02 November 2014 20:20
Lees verder
 
Mosselavond 2014 - 14 november

Wij nodigen U hierbij inmiddels voor de zeventiende keer uit voor een avondje heerlijk mosselen smullen in ons tafeltenniscentrum. Voor de niet mosselliefhebbers hebben wij een lekker alternatief: nasi met saté.

Dit culinair festijn zal plaatsvinden op: vrijdag 14 november 2014 vanaf 19:00 uur

Aanmelden kan in het home maar ook via de site (klik op lees meer)

Last Updated on Monday, 13 October 2014 20:12
Lees meer