Welkom bij TTV Sittard
TT Intercup: TTV Sittard - Nidderkaerjeng (Luxemburg)

Inmiddels is de loting voor de 2e ronde van het troosttoernooi van de Intercup verricht.

We mogen wederom thuis spelen en krijgen nu DT Nidderkaerjeng uit Luxemburg op bezoek. Klik hier voor de site van deze tegenstander.

Dit team wist vorig jaar een 3e plek te behalen in het troosttoernooi, dus onze mannen (en dame) kunnen hun borst nat maken.

De wedstrijd moet voor 10 maart gespeeld worden, datum wordt op dit moment in overleg met de tegenstanders vastgesteld.

Last Updated on Monday, 05 February 2018 22:44

Heren 2 won ook zijn 2e wedstrijd overtuigend, nu waren ze met 8-2 (veel) te sterk voor Maastricht. Manuel pakte opnieuw de volle winst, René en John wonnen beiden 2 partijen.

Heren 3 won met 3-7 bij Vijlen. Bernd, Nick en Tom wonnen alle drie 2 partijen.

Heren 4 speelde gelijk tegen Brunssum. Yaëlle speelde haar eerste partij heel goed maar verloor nipt, in de 2e partij moest zij helaas de strijd staken door een blessure. Santi en Rutger wonnen beide 2 partijen.

Heren 5 speelde gelijk tegen Koningslust. Bas pakte 2 overwinningen, Arno Donners en Jeroen beiden 1.

Heren 6 won met 2-8 bij Kluis. Hans was hier de man of the match. Twan en Max wonnen beiden 2 partijen.

Heren 8 verloor met 2-8 van Quick. Jules nam beide Sittardse punten voor zijn rekening.

Heren 9 verloor met 9-1 bij Kluis. Peter, Wim en Ron wisten alleen in het dubbel aan het langste eind te trekken.

Last Updated on Sunday, 04 February 2018 12:56

Hering-Woosj toernooi - donderdag 15 februari a.s.

Het is weer zover, carnaval nadert en dus ook het Hering-Woosj toernooi dat wij immiddels voor de 8e maal organiseren en wel op donderdag 15 februari a.s. vanaf 20.00 uur. Dit is weer een mooie gelegenheid om middels het traditionele heringbiete te gaan strijden om de woosj.

Tevens een aardige gelegenheid om het overtollige gerstenat opgedaan tijdens de carnavalsdagen uit te zweten zodat de competitiespelers onder ons zaterdag weer fit achter de tafel staan. De training op deze donderdag o.l.v. Guido zal dan uiteraard komen te vervallen. Wij zullen trachten een ieder zoveel als mogelijk op eigen niveau te laten spelen.

Aanvang is om 20.00 uur en rond de klok van 23.00 uur zullen de worsten aan de winnaars en deelnemers uitgereikt worden en kan ieder voor zich zelf bepalen hoe laat het nog gaat worden.

De Hering-Woosj commissie,
Arno, Jean, Toin en Gied

Last Updated on Sunday, 04 February 2018 14:37

Bardienst: Nieuwe schema's beschikbaar

De nieuwe bardienst schema's voor de donderdagavond en de zaterdagen zijn beschikbaar:

Donderdagavond
Zaterdagen en evenementen

Reserveer zo snel mogelijk de datum waarop jij en/of je team is ingepland.

Last Updated on Sunday, 28 January 2018 13:49

Clubkampioenschappen 2017 --> 3/3/2018

Vanwege de verbouwing van ons tafeltenniscentrum hebben we besloten om de clubkampioenschappen van 2017 te verplaatsen naar zaterdag 3 maart 2018. Reserveer deze datum dus alvast in jullie agenda's.