Welkom bij TTV Sittard
Nederland - IJsland donderdag in het home

De belangrijke EK kwalificatie wedstrijd Nederland - IJsland is donderdagavond (vanaf 20.45) op groot scherm te bekijken in ons home.

Last Updated on Monday, 31 August 2015 22:18

Openingsfeest 13 september

Beste leden, familieleden, vrienden en sponsors van TTV Sittard,

Terwijl menigeen nog geniet van een welverdiende vakantie, zijn we bij de tafeltennisvereniging al volop bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. Een nieuw seizoen met hoge verwachtingen dat wij samen met jullie feestelijk willen gaan starten met een openingsfeest op zondag 13 september a.s.

Het programma ziet er als volg uit:

• 14.00 uur: Aanvang en ontvangst met koffie en Limburgse vlaai
  • 14.30 uur: Start fiets/speurtocht van ca. 2 uur waarmee groepsgewijs gestart zal worden. Deelname aan de speur/fietstocht is eveneens geschikt voor kinderen.
  • 16.30 uur: Officiële gedeelte met o.a. een terugblik op het afgelopen seizoen, de huldiging van de kampioenen en uitreiking van de Wil Elschott Wisseltrofee.
  • 17.30 uur: Traditionele BBQ

De kosten voor de BBQ bedragen Eur 10,00 voor volwassenen en Eur 7,50 voor kinderen (tot 12 jaar). Deelname aan het openingsfeest en de BBQ graag vóór dinsdag 1 september a.s. kenbaar te maken door het inschrijfformulier volledig ingevuld te sturen naar:  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it Inschrijving voor de BBQ verplicht tot betaling.

Graag zien wij jullie allen aanwezig op ons openingsfeest op zondag 13 september a.s.

Het bestuur van TTV Sittard

Bardienst: Nieuwe schema's beschikbaar

Het nieuwe schema voor de donderdagavond hier beschikbaar. Het schema voor de zaterdagen volgt binnenkort.

Reserveer zo snel mogelijk de datum waarop jij en/of je team is ingepland.

Last Updated on Monday, 17 August 2015 20:26

Training weer van start

De trainingen beginnen weer conform oorspronkelijk schema op maandag 17 augustus.

Er wordt weer getraind op maandag, woensdag en donderdag. De trainingstijden en trainingsgroepen zijn niet gewijzigd. Trainingen worden conform vorig seizoen gegeven door Guido, Sam en René.

Last Updated on Saturday, 08 August 2015 15:50

Plankentoernooi 2015

Het plankentoernooi, inmiddels de traditie voor afsluiting van het seizoen vond in 2015 plaats op donderdag avond 16 juli.

De organisatie was in handen van Dick van Dam met Ger Elschott als wedstrijdleider.

Er waren 27 deelnemers, de uitslag:
3e Sam Geuskens
2e Arno Donners
1e Jack Breukers

Klik hier voor de foto's van wederom een zeer geslaagde editie.

Last Updated on Tuesday, 28 July 2015 22:16