Welkom bij TTV Sittard
Limburgse 50+ Masters (22-11-2015)

Afgelopen zondag 22-11 werd de gemiddelde leeftijd van het reguliere Limburgse jeugdmasterstoernooi (LJM) flink opgeschroefd. De Afdeling Limburg van de NTTB had namelijk voor het eerst een 50+ toernooi uitgeschreven dat tegelijk met de jeugdige Limburgse talenten verspeeld zou worden.

Na enige ronselpraktijken binnen onze vereniging gingen we met liefst 8 man sterk richting Heerlen, waar de 1e ronde plaats zou vinden. Gezien de sterkte van onze veteranenploeg en gezien de overige deelname was vooraf al duidelijk dat wij eigenlijk een beetje aan onze stand verplicht zouden moeten zijn de eerste plaatsen op te eisen.

Aangekomen in Heerlen moest Hans als enigste (hij was de jongste deelnemer) zijn ID eerst laten zien alvorens hij mocht deelnemen :-)

Gelukkig had de organisatie voor de 50+ers parkeerplaatsen geregeld voor de rollators en rolstoelen en toen alles geparkeerd stond konden we rond 14.00 uur aan de slag. De rust in de zaal bleek snel verleden tijd toen we eenmaal aan de slag waren, een aantal ouders op de tribune keken ietwat vreemd op welke oergeluiden die oudjes soms uitstoten.

Last Updated on Monday, 23 November 2015 22:28
Lees verder
 
Limburgse JeugdMasters 2016 (LJM-1)

Op zondag 22 november vond het eerste toernooi in de LJM cyclus 2016 plaats in Heerlen. In de ochtend kwamen Bram, Dian, Juul, Kaera, Suzie en Valerie in actie.

In de 4e klasse speelden Valerie en Suzie hun allereerste toernooi ooit. Valerie schopte het meteen tot de 1/2 finale van het hoofdtoernooi. In een spannende vijfsetter trok ze nipt aan het kortste eind tegen Robbie Kengen (voor de kenners onder ons: inderdaad de zoon van). Suzie wist het in haar eerste toernooi tot de 1/4 finale in de troostronde te schoppen.

In de 3e klasse plaatsten Kaera, Juul en Bram zich voor de 1/4 finale van het hoofdtoernooi. Helaas vonden zij allemaal hun waterloo in deze ronde. Dian had moeite om in de poulefase haar goede spel te vinden. In het troosttoernooi was de motor warm en schopte zij het tot de 1/2 finale.

In de middagsessie kwamen Twan, Emile en Max in actie. Twan plaatste zich voor het hoofdtoernooi in de topklasse en won overtuigend zijn wedstrijd bij de laatste 16. In de 1/4 finale was Barry Berden een maatje te groot.

Last Updated on Monday, 23 November 2015 22:18
Lees verder
 
Competitie 21/11

Jeugd 3 kampioen! Van harte gefeliciteerd Emile en Max! Super seizoen gespeeld mannen!

Volgende week spelen nog twee jeugdteams om het kampioenschap:
- Jeugd 2 (Jules, Niels en Louis) heeft nog 4 punten nodig
- Jeugd 6 (Kaera en Jules) gaat het gevecht aan met de directe concurrent (vorige keer 3-2 verloren)

Jeugd 1 verloor met 3-7 en zal helaas als laatste eindigen deze competitie (Landelijk B). Gisteren wonnen Caitlynn, Yaëlle en Twan allen 1 partij.

Ons door de weekse 1e team heeft helaas vrijdagavond de halve finale met 4-1 verloren bij Landgraaf (1e wedstrijd 3-2 gewonnen) en is uitgeschakeld.

Heren 1 verloor met maar liefst 8-2 bij SwordSports21-up in Rotterdam. Het was de dag van te vaak net niet voor Heren 1. René pakte een overwinning, Sam en Jack wonnen de dubbel. Ondanks deze dikke nederlaag is klasse behoud gegarandeerd.

Heren 2 won met 3-7 bij Red Stars en doet hiermee hele goede zaken richting handhaving. Santi, Bernd en Arno wonnen allen 2 partijen.

Heren 3 won met 8-2 van Venlo. John was wederom man of the match, Rutger en Hans wonnen beide 2 partijen.

Heren 4 ging met 9-1 onderuit bij Landgraaf 3. Jeroen zorgde voor het erepuntje

Klik hier voor alle uitslagen, standen en persoonlijke resultaten
Klik hier voor het thuis/uit schema per speeldatum

Last Updated on Sunday, 22 November 2015 23:02
Lees meer
 
Clubkampioenschappen 2015 - 19 december

De clubkampioenschappen worden dit jaar gespeeld op zaterdag 19 december. De jeugd begint om 9.00 uur, de senioren gaan om 12.00 uur van start.

Senioren kunnen inschrijven via de lijst in het home of via een mail aan This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it tot 12 december a.s. Om gehoor te geven aan de vraag om minder wedstrijden te spelen kan dit jaar op voorhand voor de A- of B poule worden ingeschreven. Dus graag bij inschrijving vermelden in welke poule je graag wil uitkomen.

Jeugdleden zullen een mail ontvangen van Tom Pelzer, aanmelding verloopt via Tom.

Klik hier voor de verslagen van voorgaande jaren
Klik hier voor de overall ranglijst sinds 1974

Last Updated on Saturday, 21 November 2015 09:23
 
Competitie 14/11

Heren 5 zette een belangrijke stap naar handhaving door met maar liefst 9-1 te winnen van Brunssum.

Dan ons 1e DUO team in de doordeweekse competitie. Die speelden afgelopen maandag de 1e halve finale en wonnen. Hierbij het verslag van Loek.

Uitslag 1e halve finale:  Sittard 1 - Landgraaf 1    3 - 2 !!!!!!

Arno was met 2 overwinningen de grote man. Vooral door tactisch heel goed spel wist hij van Frank Moonen (tot dan nog 100%) te winnen en wist hij Tom Boessen (92% en in de competitie alleen verloren van .....Arno) volledig uit zijn spel te halen.

Daarmee won Arno van de nr 1 en van de nr 2 in de ranglijst van de percentages. Loek wist na een zware strijd ook nog te winnen van Frank. In het dubbel waren we niet kansloos, maar waren het vooral een paar wereldballen van Tom die de doorslag gaven. 

Op naar de finale??

Klik hier voor alle uitslagen, standen en persoonlijke resultaten
Klik hier voor het thuis/uit schema per speeldatum

Last Updated on Sunday, 15 November 2015 10:59