Welkom bij TTV Sittard
18e TTV Sittard darttoernooi - 17 juni aanstaande

Op zaterdag 17 juni aanstaande organiseren wij het 18e TTV Sittard darttoernooi. Aanvang is om 18.00 uur (zaal open vanaf 17.30 uur).

Inschrijven kan via de inschrijflijst in het home, via app op 06-12283159 of via e-mail This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

Bij de inschrijving vermelden 501 (gevorderden) of 301 (beginners) en natuurlijk ook de dubbelpartner (vrij inschrijven voor het dubbel kan ook).

D
e inschrijving sluit op 10 juni. Per tafeltennisser zoals gewoonlijk maximaal 1 introducee. Het inschrijfgeld is 3,00 euro per persoon.

Let's play darts!
Ron Hartman

Last Updated on Sunday, 23 April 2017 11:38

Heren 1 won met 4-6 bij Scyedam. Sam pakte de volle winst, Manuel won 2 partijen, René 1. Heren 1 is hiermee 2e geworden op gepaste afstand van kampioen Westa.

Jeugd 1 won met 6-4 van Kluis. Louis en Niels wonnen 2 partijen, Max 1. De mannen zijn hierdoor als 3e geëindigd.

Heren 2 kwam niet in actie maar zag concurrent Landgraaf dik winnen. De voorsprong is hierdoor tot 7 punten terug gebracht, Heren 3 moet volgende week op bezoek bij Landgraaf waarbij elk punt belangrijk is.

Heren 3 won met 6-4 tegen een incompleet Elsloo. John pakte de volle winst, Hans en Tom bleven met lege handen.

Heren 5 verloor als kampioen met 4-6 van Megacles. Rutger won 2 partijen, Yaëlle en Richard beiden 1.

Heren 6 won met 2-8 bij Armada. Jack en invaller Jules pakten de volle winst, Tom wist een partij te winnen. Mede hierdoor heeft Heren 6 zich keurig gehandhaafd in de 2e klasse.

Heren 7 sloot het seizoen als kampioen in stijl af. Er werd met 0-10 gewonnen bij Brunssum. Wim, Ron en Toin zorgden voor deze maximale score.

Last Updated on Sunday, 23 April 2017 11:32

Heren 1 wist aanstaande kampioen Westa niet te verslaan. Het werd 4-6. Martijn pakte 2 overwinningen, Sam 1. De 2e plek is hierdoor wel veilig gesteld, volgend seizoen een nieuwe poging om een plek in de 2e divisie te behalen.

Jeugd 1 won met 1-9 bij Falco. Twan en Niels pakten de volle winst, Louis moest de tegenstanders uit Valkenburg het erepuntje toestaan. Voor Jeugd 1 is de 2e plek het hoogst haalbare dit seizoen.

Heren 2 verloor voor het eerst dit seizoen bij Kluis 2 met 6-4 en moet de komende 2 weken afwachten hoeveel punten Landgraaf gaat binnenhalen, de voorsprong is nu 15 punten. Bernd won 2 partijen, Jack en David beiden 1.

Heren 4 verloor met 4-6 van Landgraaf. Bas pakte 2 overwinningen, Rob 1.

Heren 5 won met 1-9 bij Brunssum en haalde hiermee het kampioenschap binnen. Yaëlle en Rutger pakten de volle winst, Richard moest Brunssum het erepuntje toestaan.

Heren 6 verloor met 4-6 van Maastricht. Jack won 2 potten, Gied en Tom beiden 1.

Heren 7 won met 3-7 bij TTC en is kampioen geworden. Jules en Peter pakten de volle winst, Ron moest in deze kampioenswedstrijd de tassen dragen.

Last Updated on Sunday, 16 April 2017 11:50

Heren 5 kampioen

PROFICIAT HEREN 5

Vanaf dag één lieten ze er geen enkele twijfel over bestaan, er was maar een team dat aanspraak maakte op het kampioenschap in de 2e klasse en dat was Heren (en dame) 5. Na 9 wedstrijden staan ze maar liefst 17 punten voor en zijn ze dus zeer overtuigend kampioen geworden. Nogmaals van harte gefeliciteerd.

Heren 7 kampioen

GEFELICITEERD HEREN 7

Door het verschil in aantal gespeelde wedstrijden hebben de mannen de hele competitie hun punten verzameld zonder aan kop te komen. Vorige week stonden ze voor het eerst bovenaan en nu staan ze met nog een wedstrijd te gaan al meer dan 10 punten voor op de naaste concurrent.

Prijsvraag... wie ontbreekt op deze kampioensfoto??

Last Updated on Sunday, 16 April 2017 11:40