Welkom bij TTV Sittard
Kerstdubbel: dinsdag 18 december

De kerst komt er weer aan, het kerstdubbel toernooi ook!
Save the date: dinsdag 18 december om 20.00 uur.

Indeling op sterkte door de organisatie. Inschrijving is gratis.

Met sportieve groet,

Dick van Dam

Last Updated on Tuesday, 04 December 2018 22:27

Intercup: uit naar CTT Chatelet (Charleroi)

Heren 1 speelt op vrijdag 14 december om 19.00 uur (wedstrijd is verplaatst, was eerst zondag 9 december om 14.00) de laatste poulewedstrijd van de Intercup 2018/ 2019 uit tegen CTT Chatelet (Charleroi, Belgie). Deze wedstrijd wordt gespeeld om de winst in de poule omdat beide ploegen hun 1e poule wedstrijd met 6-1 wisten te winnen van SG Borsfleth/Glückstadt. De vervolgronde zal ingedeeld zijn op sterkte (poulewinnaars bij elkaar, nummers 2 etc.).

Charleroi ligt op 1,5 uur rijden van Sittard, de mannen rekenen dan ook op een groot aantal Sittardse supporters!

Last Updated on Tuesday, 11 December 2018 21:14

Heren 1 won met 7-3 van Vriendenschaar en wordt hiermee 4e in de 2e divisie, een knap resultaat gezien de uitdagingen qua team bezetting. Sam pakte de volle winst, Martijn en Ken wonnen beiden 2 partijen.

Heren 2 verloor met 7-3 van de kampioen TOGB, ze eindigen knap als 3e in de 3e divisie. Sander, Manuel en Job wonnen allen 1 partij.

Heren 3 verloor met 6-4 bij Kluis en handhaaft zich hierdoor in de promotieklasse. Michèl, Bernd en Rutger pakten allen 1 partij.

Heren 4 was al kampioen, de focus was er daardoor wellicht niet helemaal want er werd met 4-6 verloren. Richard en Yaëlle wonnen beide 2 partijen.

Heren 5 verloor met 6-4 van Heerlen, degradatie was al niet meer te ontlopen maar door dit resultaat werd dit team in elk geval nog 5e. Hans won 2 partijen, Arno 1.

Heren 6 won met 8-2 van Heerlen en is mede hierdoor met ruime voorsprong kampioen geworden. Bas pakte de volle winst, Joop en Rob wonnen beiden 2 partijen.

Heren 7 verloor met 8-2 bij Kluis, helaas eis dit team als laatste geëindigd. Jules haalde de 2 potten binnen.

Heren 8 verloor met 4-6 van Kerkrade en eindigen als 5e, gelukkig heeft dit in de 3e klasse geen consequenties. Jack won 2 partijen, Gied en Jos beiden 1.

Heren 6 kampioen

HEREN 6 KAMPIOEN

Na heren 4 wist ook heren 6 het kampioenschap binnen te halen. Van harte gefeliciteerd Arno, Bas, Joop en Rob. Jullie mogen volgend jaar laten zien wat jullie waard zijn in de 1e klas. Succes!

Last Updated on Tuesday, 04 December 2018 22:05

Heren 1 verloor met 9-1 van de kampioen Tempo Team. Rachel wist de Sittardse eer te redden. Volgende week zijn er thuis nog een 3-tal punten nodig voor handhaving.

Heren 2 speelde gelijk tegen HTTV. Sander en Manuel wonnen 2 potten, Job 1. Heren 2 heeft hierdoor de 3e divisie plek definitief veilig gesteld.

Heren 3 won met 8-2 van Westa. Rutger en Jack pakten de volle winst, Michèl won 1 partij. Heren 2 moet volgende week op bezoek bij Kluis nog vol aan de bak om zich te handhaven in de promotieklasse.

Heren 4 won met 7-3 van Megacles en haalt hiermee het kampioenschap binnen. John en Yaëlle pakten de volle winst, Richard won 1 partij.

Heren 5 won met 7-3 van Landgraaf. Max was man of the match, Arno won 2 partijen, Twan 1. Helaas was degradatie uit de 1e klasse al een feit voor ons 5e.

Heren 6 won met 4-6 bij Brunssum en heeft volgende week nog 4 punten nodig voor het kampioenschap. Arno pakte de volle winst, Joop won 2 partijen. Rob moest de tassen dragen.

Heren 7 speelde gelijk bij Brunssum. Joeri pakte de volle winst, Niels won 1 partij. Degradatie was ook voor Heren 7 helaas al een feit.

Heren 8 speelde gelijk bij Vijlen. Wim en Jack wonnen 2 partijen, Jos 1.

Heren 9 DDW verloor eerder deze week de 1e wedstrijd van de play-offs met 2-3 van Landgraaf en mag komende week in Landgraaf proberen om zich alsnog te plaatsen voor de volgende ronde.