Welkom bij TTV Sittard
Clubkampioenschappen 2014 - 30 augustus

Zoals al eerder via de site aangekondigd worden de clubkampioenschappen dit jaar op zaterdag 30 augustus georganiseerd. Aanvangstijdstip is nog niet exact bekend, maar zal waarschijnlijk rond het middaguur zijn voor de senioren, de jeugd zal vroeg uit de veren moeten.

Inschrijven kan via e-mail naar This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it of via de inschrijflijst in het home.

Last Updated on Friday, 01 August 2014 13:37

Trainingen zomervakantie

De zomervakantie komt snel dichterbij. De laatste training van dit seizoen is gepland op maandag 30 juni.
De trainingen beginnen weer op maandag 11 augustus woensdag 13 augustus.

Gedurende de gehele zomer is onze zaal op dinsdag- en donderdagavond wel gewoon open.

Last Updated on Wednesday, 06 August 2014 09:32

WK voetbal bij TTV Sittard

Op 12 juni gaat het WK voetbal in Brazilië van start. De wedstrijden zijn op een groot scherm te bekijken in ons home.

In eerste instantie is de zaal geopend voor de poule wedstrijden van onze jongens, het vervolg programma wordt na de poulefase bekend gemaakt.

- Vrijdag 13-6, 21:00 uur, Spanje - Nederland, zaal open 19.30 uur
- Woensdag 18-6, 18:00 uur, Australië - Nederland, zaal open 17.00 uur
- Maandag 23-6, 18.00 uur, Nederland - Chili, zaal open 17.00 uur.

Last Updated on Sunday, 08 June 2014 12:00

Finale LJM 2014

Op zondag 25 mei vond de finale van de LJM plaats. Maar liefst 8 spelers van TTV Sittard hadden zich voor deze finale geplaatst. Jules wist zijn poule te winnen plaatste zich hiermee rechtstreeks voor de 1/2 finale in de 1e klasse. Twan werd in diezelfde klasse 2e in zijn poule en moest een tussenronde spelen. Helaas trok hij in deze tussenronde aan het kortste eind. Jules won zijn 1/2 finale, maar moest in de finale zijn meerdere erkennen in Jelle Morris.

In de 2e klasse plaatste Niels zich voor de tussenronde. In een spannende 5-setter wist hij met zijn topspin de tegenstander op de knieën te dwingen. In de 1/2 finale kwam hij helaas net tekort. De strijd om plek 3 en 4 werd echter wel door Niels gewonnen. Een uitstekende prestatie. Zeker gezien het feit dat Niels het LJM seizoen in de 3e klasse was begonnen.

In de 3e klasse A kwamen Louis, Nicky en Rick uit. In de tussenronde moesten Nicky en Louis in een onderling duel uitmaken wie zich plaatste voor de 1/2 finale. Louis besliste dit Sittardse duel in zijn voordeel. In de finale moest Louis het opnemen tegen een speler waar hij eerder op de dag van had verloren. Dit was een mooie kans om revanche te nemen. Louis was duidelijk de betere spelers en won de finale in 4 games.

Vorig seizoen won TTV Sittard de verenigingsprijs. Dat zat er dit seizoen helaas niet in. Die eer ging naar Westa. Maar een mooie 3e plaats in het verenigingsklassement is een bevestiging dat het harde werk dat door iedereen wordt geleverd leidt tot resultaten.

Tom Pelzer

Last Updated on Sunday, 01 June 2014 12:28

Darttoernooi 24 mei 2014

Het 3e lustrum van onze dartavond is heel goed bezocht met 41 deelnemers. Ook dit jaar weer bevriende verenigingen aanwezig en zelfs een dame uit de Filippijnen. Na de opening met de onthulling van aan de bar opgehangen borden met de namen van alle winnaars van de enkel 501 en 301 van de voorgaande jaren kon er een begin gemaakt worden met de 144 partijen van deze avond.

Hoewel geen primeur wil ik toch vermelden dat er een ONE HUNDRED EIGHTY gegooid is en wel door de latere winnaar Frank Jacobs. Ook het scherm voor de uitzending van de voetbalfinale was een welkome aanvulling en goed bekeken.

Namens de organisatie bedank ik de dames voor het harde werken aan de bar.

Foto’s van dit evenement zijn hier te bekijken. Graag tot volgend jaar voor de dubbel 8 editie.
Ron Hartman
Last Updated on Thursday, 29 May 2014 09:57
Klik hier voor de prijswinnaars