Welkom bij TTV Sittard
Algemene Ledenvergadering - woensdag 16/4 - 19.30 uur

Het bestuur van tafeltennisvereniging Sittard nodigt u uit tot het bijwonen van de Algemene Ledenvergadering 2014, die zal worden gehouden op woensdag 16 april aanstaande, aanvang 19.30 uur in het tafeltenniscentrum.

Tijdens deze ALV zal het bestuur verantwoording afleggen over het gevoerde beleid van 2013 en tevens de plannen voor 2014 voorleggen aan de ALV.

Klik hier voor de officiele uitnodiging en agenda.

Last Updated on Wednesday, 26 March 2014 21:06
 
Competitie 12/4

Jeugd 1 kampioen!!! Meteen in het eerste landelijke seizoen heeft het 1e jeugdteam de titel gepakt. Caitlynn, Tom, Rutger en natuurlijk coach John van harte gefeliciteerd! En alvast heel veel succes in Landelijk B.

Heren 1 won met 3-7 bij Scyedam. Martijn pakte (natuurlijk) weer de volle winst, Jack won 2 partijen, Sam was 1x succesvol. Door de 4-6 nederlaag van concurrent Wanzl/Belcrum is de voorsprong nu opgelopen naar 4 punten!

Ook het 2e jeugdteam is volop in de race voor het kampioenschap. Gisteren werd met 3-7 gewonnen bij Brunssum, volgende week moeten er minimaal 5 punten worden gehaald om het kampioenschap binnen te halen.

Klik hier voor alle uitslagen, standen en persoonlijke resultaten
Klik hier voor het thuis/uit schema per speeldatum

Last Updated on Sunday, 13 April 2014 09:24
Lees meer
 
15e TTV Sittard darttoernooi - 24 mei aanstaande

Op zaterdag 24 mei aanstaande organiseren wij het 15e TTV BKS Sittard darttoernooi. Aanvang is om 18.00 uur (zaal open vanaf 17.30 uur).

Inschrijven kan via de inschrijflijst in het home, of via e-mail This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it Bij de inschrijving vermelden 501 (gevorderden) of 301 (beginners) en natuurlijk ook de dubbelpartner (vrij inschrijven voor het dubbel kan ook).

De inschrijving sluit op 15 mei. Per tafeltennisser zoals gewoonlijk maximaal 1 introducé. Het inschrijfgeld is 3,00 euro per persoon.

Let's play darts!
Namens de organisatie, Ron Hartman

Last Updated on Sunday, 06 April 2014 15:00
 
Competitie 5/4

Heren 1 speelde gelijk tegen de concurrent om het kampioenschap Wanzl Belcrum. Martijn pakte de volle winst, Sam was goed voor 2 overwinningen. Jack bleef met lege handen. De voorsprong blijft 1 puntje met onderling een slechter resultaat.

Jeugd 1 won met 4-6 bij de nummer 2 Megacles. Na een 3-0 en 4-1 achterstand toonden ze maximale veerkracht! De voorsprong is uitgebouwd tot maar liefst 15 punten. Rutger en Tom wonnen beide 2 partijen, Caitlynn 1.

Heren 2 won met 4-6 bij TTC 2. René en Santi pakten beide de volle winst, Bernd moest de tassen dragen.

Klik hier voor alle uitslagen, standen en persoonlijke resultaten
Klik hier voor het thuis/uit schema per speeldatum

Last Updated on Sunday, 06 April 2014 09:51
Lees meer
 
Limburgse JeugdMasters (LJM) - 2014/3

Op zondag 23 maart vond in Swalmen LJM 3 plaats. In de ochtendsessie kwamen Amber, Karlijn, Jos, Nicky, Colin, Daryl, Louis, Maud en Rick in actie. In de 3e klasse A wisten Colin en Louis door te dringen tot de finale. In een "all Sittard Final" wist Louis uiteindelijk aan het langste eind te trekken. In de 3e Klasse B wist Karlijn in de troostronde de finale te bereiken. Helaas ging deze in 5 sets nipt verloren. Weer drie bekers erbij voor TTV Sittard: een mooie prestatie.

In de middagsessie kwamen Luuk, Niels, Kim, Jules, Twan, Rutger en Tom Kasperski in actie. In de 1e klasse wisten Twan en Jules de 1/2 finale te bereiken. Twan verloor nipt, Jules drong door tot de finale. In de finale wist Jules de topspin van zijn tegenstander onschadelijk te maken. Hij won en mag zich tijdens LJM 4 gaan meten met de spelers in de Topklasse. In de troostronde van de 2e klasse stond de 2e "all Sittard Final" op het bord: Luuk tegen Niels. Ondanks de sterke progressie die Niels de laatste tijd boekt, was Luuk duidelijk een maatje te groot in de finale. Waar we in de ochtendsessie met 3 bekers naar huis gingen, kwamen hier in de middag 4 bekers bij.

Door de goede resultaten staan we in de tussenstand om de verenigingsprijs op een mooie 3e plaats: na de eindzege van vorig jaar een mooie bevestiging dat we op de juiste weg zijn. En wie weet wat er tijdens LJM 4 nog mogelijk is.

Last Updated on Wednesday, 09 April 2014 20:51