Welkom bij TTV Sittard

Heren 1 won met 4-6 bij Westa. Helaas moest Heren 1 vanwege blessures van Martijn en Ken met 2 man aan de start verschijnen. Sam was man of the match, Rachel won 2 partijen. De kampioen staat al vast in deze poule, handhaving is het enige dat telt voor Heren 1.

Heren 2 speelde gelijk tegen GTTC Groesbeek. Manuel was man of the match, Sander won 2 partijen. Job kon niet tot winst komen. Heren 2 vestigt zich mede hiervoor knap in de middenmoot van deze 3e divisie.

Heren 3 moest ook met 2 man aan de start verschijnen in en tegen Westa. Hier waren Rutger en Jack geblesseerd. Een overwinning was nodig om voor de bovenste plekken mee te spelen maar er werd helaas met 8-2 verloren.

Heren 4 won met 7-3 van Heerlen. John en Santi bleven ongeslagen, Yaëlle won 1 partij. Heren 4 verstevigd hierdoor de koppositie en is op weg naar het kampioenschap in de 1e klasse.

Heren 5 verloor met maar liefst 9-1 bij Maastricht. Hans wist de Sittardse eer te redden. Arno en Twan moesten al hun tegenstanders feliciteren. Voor Heren 5 zullen alle zeilen bijgezet moeten worden in de 2e helft om klassenbehoud veilig te stellen.

Heren 7 verloor met 2-8 van Elsloo. Joeri en Jules wonnen beiden 1 partij.

Last Updated on Sunday, 14 October 2018 11:22

Bardienst: Nieuwe schema's beschikbaar

De nieuwe bardienst schema's voor de donderdagavond en de zaterdagen zijn beschikbaar:

Donderdagavond
Zaterdagen en evenementen

Reserveer zo snel mogelijk de datum waarop jij en/of je team is ingepland.

Last Updated on Monday, 08 October 2018 20:25

Mosselavond 9 november 2018

Op vrijdag 9 november 2018 organiseren wij voor de 21e keer onze jaarlijkse mosselavond.

De mosselmaaltijd bestaat uit een royale portie mosselen (1,5 kilo) met stokbrood en sausjes. Voor de niet mosselliefhebbers is er een alternatief namelijk varkensfricandeau met aardappelgratin, groentegarnituur en een heerlijke champignon, peper- of stroganoffsaus.

Voor de mosselen betaalt u  15,00 p/p en voor de varkensfricandeau 10,00 p/p.

De eerste maaltijden worden geserveerd om 18.30 uur, de tweede ronde is om 20.00 uur. Aan u de keuze op welk tijdstip u wilt deelnemen. Wij zullen met uw voorkeur van aanvangstijd zo veel mogelijk rekening houden.

Familie, vrienden en kennissen zijn van harte welkom in ons tafeltennishome Burg Arnoldtsstraat 20 te Sittard.

Wij hopen dat u allen op deze gezellige avond aanwezig zult zijn.

Mosselcommissie TTV Sittard

Inschrijving voor 1 november bij Gied Alofs via de email  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it , aub in de mail vermelden wat u graag wilt eten (indien fricandeau ook graag de saus vermelden) en welk tijdstip uw voorkeur heeft (18.30 of 20.00 uur). Voor inlichtingen tel nr. Gied 06-14722782. Inschrijving verplicht tot betaling.

Last Updated on Monday, 08 October 2018 20:47

Heren 1 speelde gelijk bij Vriendenschaar. Sam en debutant in ons 1e team Sander wonnen beiden 2 partijen. Rachel bleef helaas met lege handen.

Heren 2 verloor met 1-9 van aanstaand kampioen TOGB. Job wist de Sittardse eer te redden.

Heren 3 speelde voor de 3e wedstrijd op rij gelijk, nu tegen Kluis. Michèl en Jack wonnen 2 potten, Rutger 1.

Heren 4 verloor met 6-4 bij Tegelen. John werd men of the match, Yaëlle won 1 partij.

Heren 5 speelde gelijk tegen Heerlen. Arno van Hove was hier man of the match, Max pakte 2 partijen. Twan moest helaas geblesseerd opgeven.

Heren 6 won met 1-9 bij Heerlen. Rob Overmans en Arno Donners pakten de volle winst, Bas moest Heerlen het erepuntje toestaan.

Heren 7 kreeg met 0-10 klop van Kluis. Niels, Marc en Jules boden zeker goed tegenstand maar wisten helaas geen punt in Sittard te houden.

Heren 8 won met 4-6 bij Kerkrade. Jos en Gied wonnen beiden 2 partijen, Jack pakte een overwinning.

Heren 1 verloor met 1-9 van Tempo Team. Martijn wist de Sittardse eer te redden. Sam en Jack bleven met lege handen. Handhaving is het enige dat nog telt voor team 1 dit seizoen.

Heren 2 blijft het uitstekend doen in de 3e divisie, ze wonnen met won met 4-6 bij HTTV 070. Sander en René pakten 2 overwinningen, Job 1.

Heren 4 won met 3-7 bij Megacles. Yaëlle en John pakten de volle winst, Richard was de tassendrager van dienst in Weert.

Heren 5 verloor met 6-4 bij Landgraaf. Max en Arno v Hove wonnen beiden 2 partijen, in Landgraaf was Hans de tassendrager.

Heren 6 won met 6-4 van Brunssum. Arno Donners en invaller Rob Gubbels pakten allebei 2 partijen. Joop sleepte een overwinning binnen.

Heren 7 speelde gelijk tegen Brunssum. Joeri won 2 partijen, Niels en Jules beiden 1.

Heren 8 speelde eveneens gelijk, zij tegen Vijlen. Jack en Wim wonnen beiden 2 partijen, Jos pakte 1 pot.

Last Updated on Sunday, 30 September 2018 11:11