Welkom bij TTV Sittard
Algemene Ledenvergadering - woensdag 15/4 - 19.30 uur

Het bestuur van tafeltennisvereniging Sittard nodigt u uit tot het bijwonen van de Algemene Ledenvergadering 2015, die zal worden gehouden op woensdag 15 april aanstaande, aanvang 19.30 uur in het tafeltenniscentrum.

LET OP! Deze datum wijkt i.v.m. privé/werk omstandigheden af van eerder gepubliceerde datum.

Tijdens deze ALV zal het bestuur verantwoording afleggen over het gevoerde beleid van 2014 en tevens de plannen voor 2015 voorleggen aan de ALV.

Klik hier voor de officiële uitnodiging en agenda.

Last Updated on Sunday, 22 March 2015 11:39

Sittard boekt eenvoudige overwinning in Intercup

Sittard won met 6-1 van Geseke en plaats zich voor de laatste acht van het Intercup consolidation event.

De sympathieke gasten uit Geseke kwamen er feitelijk niet aan te pas vanmiddag.
Klik hier voor een leuk verslag van vanmiddag door Leon Schoonens, dank Leon!
Klik hier voor de foto's, Robert bedankt!

Het is nu afwachten wat er uit de koker komt voor de volgende ronde, die wedstrijd heeft een weekend Verona (final 4) als inzet.

Last Updated on Monday, 23 March 2015 22:42

Heren 1 kwam bij de nummer laatst Scylla 4 niet verder dan 4 puntjes. Martijn pakte 2 overwinningen, Sam en Jack beide 1. Ze staan hierdoor na 5 wedstrijden op een 4e plek. Dit is wellicht niet voldoende voor klassenbehoud omdat de twee slechtste nummers 4 ook degraderen uit de 2e divisie dit seizoen. De achterstand op plek 3 is echter slechts 2 punten dus alles is nog mogelijk.

Jeugd 1 verloor nipt met 6-4 van Westa en staat hiermee 2e op een puntje achterstand op Westa. Yaëlle, Tom en Rutger wonnen allen 1 partij.

Heren 2 speelde gelijk tegen Koningslust. René was wederom man of the match, David en Michèl wonnen beide 1 partij.

Heren 4 koers rechtstreeks af op het kampioenschap. Vandaag wonnen Arno Donners, Joop en Bas met maximale cijfers 10-0!

Heren 5 kreeg een pak slaag te verduren, er werd maar liefst met 1-9 verloren van Kluis. Rob Overmans redde de Sittardse eer.

Heren 6 won met 3-7 bij Ready. Jack Rolink was goed voor de volle winst, Gied won 2 partijen, Tom 1.

Heren 7 speelde gelijk bij Ready 3. Hier was Joeri de man of the match, Marc voegde daar één overwinning aan toe.

Last Updated on Sunday, 22 March 2015 00:55

Heren 1 speelde gelijk tegen Hilversum 3. Martijn had de nodige moeite, maar bleef wederom ongeslagen. Sam pakte één overwinning. Jack is op zoek naar zijn vorm, voor de 3e week op rij bleef hij met lege handen.

Jeugd 1 haalde met maar liefst 10-0 uit tegen TT IJsseltop en pakt hiermee de leiding in de poule. Tom, Rutger en Caitlynn zorgden voor deze maximale score.

Heren 2 verloor met 6-4 bij TTC 2. René pakte 2 overwinningen, Michèl en Paul kwamen beide niet verder dan een zege.

Heren 3 won met 7-3 van Red Stars 3. Arno van Hove, Richard van Bommel en Bernd wonnen allemaal 2 partijen.

Last Updated on Sunday, 15 March 2015 11:42

Limburgse JeugdMasters (LJM) - 2015/3

Op zondag 8 maart vond in Venray het derde toernooi in de LJM cyclus plaats. In de ochtendsessie was TTV Sittard met 8 spelers vertegenwoordigd. Dat veel en hard trainen loont en echt iets oplevert was terug te zien aan het spel van Max, Emile, Bram, Dian, Kaera en Juul. Hun spel gaat zienderogen vooruit. Daarnaast werd er met passie en plezier gespeeld: mooi om te zien. Max wist het zelfs te schoppen tot de 1/2 finale in het hoofdtoernooi van de 3e klasse. Emile werd tweede in de troostronde.

In de middag kwamen Rick, Niels en Louis in actie. In de poule fase kwamen onze jongens er niet aan te pas. Ze kwamen allemaal in de troostronde terecht. In de 1/2 finale van de troostronde 1e klasse moesten Niels en Louis het tegen elkaar opnemen. Na een goede en mooie pot trok Niels aan het langste eind. In de finale van de troostronde trok Niels helaas aan het kortste eind.