Welkom bij TTV Sittard
IN MEMORIAM.......Math Bongaerts

Afgelopen week heeft ons het tragische nieuws bereikt dat geheel onverwachts ons gewaardeerde lid Math Bongaerts is overleden. Math was sinds 1991 lid van onze tafeltennisvereniging en heeft met name in de beginperiode met veel passie en inzet vrijwilligerswerk voor de vereniging verricht. Niets was hem hierin teveel en met volle overgave was hij bijna dagelijks in ons tafeltenniscentrum aanwezig.

De laatste jaren vertoefde Math voornamelijk bij Fortuna Sittard, zijn grootste hobby, en was hij veelvuldig te horen als verslaggever bij de Ziekenhuis Omroep Sittard. Math is onze vereniging altijd een warm hart blijven toedragen getuige zijn sponsorschap bij de vereniging.

We wensen Erna, de familie en talloze vrienden van Math veel sterkte in deze moeilijke tijd.

Math, we zullen je missen.

Bestuur en leden Tafeltennisvereniging Sittard.

Last Updated on Wednesday, 10 June 2015 19:47

Verslag Darttoernooi 2015

Met 27 deelnemers is onze dartavond op 30 mei 2015 weer redelijk goed bezocht. Bij binnenkomst was er al meteen een eerste opdracht om met drie pijlen een dubbel 8  te gooien. Symbolisch voor de 16e keer dat we darten. Ook dit jaar is er weer hard gestreden om in de prijzen te geraken in zowel de 501, 301 en dubbels. Waarbij er nieuwe namen als winnaars te noteren zijn en die we terug zullen vinden op de ereborden die aan de bar hangen.

Aangezien de organisatie nog druk met zijn krukken bezig was zijn de taken dit jaar overgenomen door Toin de Beer en Jack Klerkx. Hartelijk dank hiervoor. En ook de dames achter de bar bedankt voor jullie inzet.

Bedankt voor een geslaagde en gezellige avond en graag tot volgend jaar voor editie 17.

Klik hier voor de foto's

Namens de organisatie Ron Hartman

Last Updated on Monday, 08 June 2015 20:31
Klik hier voor de uitslag

TT Intercup: verlies in Oostenrijk

Het Intercup-team van TTV Sittard vertrok afgelopen zaterdag met coach Tom Pelzer om 7.00 uur richting Oostenrijk voor de kwartfinale van de Intercup tegen Kuchl. Na een aantal stops kwamen we rond 17.00 uur aan bij het hotel waar we die nacht verbleven.

Om 19.00 uur begonnen we met de wedstrijden tegen het ijzersterke Kuchl. De eerste drie enkels gingen, weliswaar met in elke wedstrijd kansen voor de Sittardenaren naar de thuisspelende ploeg. Na de dubbel, die ook nipt verloren werd, was de beslissing al gevallen. René noteerde in de vervolgwedstrijden nog de bal of the match door een topspin van de tegenstander, no look, met de bandhand in te knallen. Jack redde in de laatste wedstrijd nog de Sittardse eer. Het werd 6-1 voor Kuchl.

Na een gezellig etentje met onze tegenstanders in een zeer goed restaurant namen de tegenstanders ons mee naar een uitgaansplek waar het nog lang onrustig bleef...

Last Updated on Tuesday, 26 May 2015 19:30

Starters team 2e van Limburg

Ons Startersteam was in de reguliere competitie de sterkste en mocht daardoor afgelopen zaterdag in Elsloo aantreden in de finale om het starters kampioenschap van Limburg.

De dames van Sittard eindigde als 2e!

Een puike prestatie, Proficiat!

Last Updated on Tuesday, 26 May 2015 19:29

Limburgse JeugdMasters (LJM) - 2015/Finale

Op zondag 17 mei namen 5 spelers van TTV Sittard deel aan de finaleronde van de LJM 2014-2015. In de 2e klasse won Colin de Roos zijn poule overtuigend en plaatste zich daarmee rechtstreeks voor de 1/2 finale. In de 1/2 finale was hij zijn tegenstander te slim af met sterke services en sterke blokballen. Ook in de finale vormden Colin zijn sterke services, effectballen en sterke bloks een uitstekende basis. Colin nam afstand van zijn tegenstander en wist uiteindelijk de finaleronde op zijn naam te schrijven door de finale met 3-0 te winnen! Een uitstekende prestatie, proficiat!

In de 3e klasse werden Max en Emile 2e in hun poule. Zij moesten een tussenronde spelen voor een plek in de 1/2 finale. Max speelde bij vlagen sterk en zette zijn tegenstander onder druk met zijn goeie forehand topspin. Uiteindelijk kwam hij op de bepalende momenten net te kort en moest hij zijn tegenstander feliciteren. Ook Emile verloor - ondanks sterk spel - zijn wedstrijd. Onze mannen restte een onderling duel om plaats 5 & 6 dat door Emile gewonnen werd.

Twan Hundscheidt kwam uit in de Topklasse en werd 4e in zijn poule. In de wedstrijden om plaats 7 tot en met 10 liet Twan zijn beste spel zien: een combimatie van goede services, aanvallend spel en sterke verdediging op de momenten dat deze gevraagd werd, leverde hem uiteindelijk een mooie 7e plek op.

Kaera Yi had zich knap geplaatst voor de finaleronde in de 4e klasse. In haar poule speelde zij bij vlagen sterk. Helaas was het niet voldoende voor een plek bij de beste zes. In de wedstrijden om plek 7 tot en met 10 liet Kaera zien dat ze niet voor niets Nederlands Kampioen Welpen D is en knokte zij zich met goed spel en grote mentale weerbaarheid naar een mooie 7e plaats.

Last Updated on Tuesday, 19 May 2015 20:54