Welkom bij TTV Sittard
Wijziging accommodatie en kantinebeheer

Het bestuur heeft Roger Hanbeukers bereid gevonden om de taken van Marc de Vaan als bestuurslid accommodatie en kantinebeheer over te nemen. Roger zal deze taken tot aan de komende ALV voorlopig ad interim voor zijn rekening nemen.

Marc heeft enkele maanden geleden kenbaar gemaakt te willen stoppen met zijn bestuursfunctie binnen TTV Sittard. Hij heeft het bestuur wel in de gelegenheid gesteld om een geschikte opvolger te zoeken. Marc heeft tevens aangegeven beschikbaar te zijn voor hand- en spandiensten maar wil de functie structureel niet meer uitvoeren. We willen Marc bij deze alvast hartelijk danken voor zijn inspanningen.

Namens het bestuur van TTV Sittard
Jack Breukers

Last Updated on Saturday, 20 December 2014 20:49
 
Kerstdubbel: dinsdag 23 december a.s.

De kerst komt er weer aan, zo ook ons traditionele kerstdubbel toernooi, en wel op:

Dinsdag 23 december, aanvang 20.00 uur

Opgeven kan voor vrijdag 19 december via mail naar  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it , eerste aanmelding is al binnen (van mezelf)

Indeling op sterkte, inschrijven gratis  

Met sportieve groet,

Dick van Dam

Last Updated on Monday, 08 December 2014 22:24
 
1/4 finale Nationale Jeugd Meerkampen

Op zondag 6 december vond  de 1/4 finale om de NJM plaats in Almere. TTV Sittard was aanwezig met Tom Kasperski, Yaëlle Rongen en Caitlynn Streng.

Caitlynn zat in een zware poule. De nummer 1 van haar poule was duidelijk een maatje te groot voor de rest. Dit meisje speelt dan ook eredivisie bij de dames. De rest van de poule was sterk aan elkaar gewaagd. Het was zo spannend dat Caitlynn's laatste poulewedstrijd beslissend was: winst zou een 2e plaats en directe plaatsing voor de 1/2 finale opleveren. Bij verlies restte een 4e plaats en uitschakeling. Caitlynn speelde sterk, maar na vier spannende games moest ze haar tegenstander feliciteren. Ondanks de uitschakeling kan Caitlynn met een tevreden gevoel terugkijken op deze dag: goed gespeeld en hopelijk kan ze daarop voortborduren in de toekomst.

Yaëlle Rongen zat ook in een zware poule. In haar laatste poulewedstrijd stond directe plaatsing voor de 1/2 finale op het spel. In vier spannende games trok Yaëlle net aan het kortste eind. De 3e plek in de poule en een beslissingswedstrijd waren het gevolg. Haar tegenstander was een Landelijk A speelster. Yaëlle begon overtuigend en met goede services en sterke eerste openingen trok ze de 1e game naar zich toe. In game 2 en 3 hield Yaëlle het goede spel vast en boekte zijn een dikverdiende overwinning. Hiermee plaatste Yaëlle zich voor de 1/2 finale in Assen.

Tom Kasperski verloor zijn eerste wedstrijd, maar wist zich knap terug te knokken in het toernooi. Na een nipte nederlaag in 5 games, volgden 2 overwinningen met een knappe 3e plaats in de poule als gevolg. Dit zou betekenen dat Tom een beslissingswedstrijd moest spelen voor plaatsing voor de 1/2 finale. Op dat moment bereikte ons echter het nieuws dat een van zijn tegenstanders gediskwalificeerd werd en Tom doorschoof naar de 2e plaats met als gevolg directe plaatsing voor de 1/2 finale in Assen.

Van harte gefeliciteerd met dit uitstekend resultaat en alvast heel veel succes tijdens de 1/2 finale op zondag 8 februari 2015 in Assen.

 
Competitie 29/11

Heren 1 won met 4-6 bij Renata. Martijn sleepte wederom de volle winst binnen. Sam en Jack kwamen niet verder dan één overwinning. Kluis heeft maximaal geprofiteerd van het B-team dat kampioen Salamanders achter de tafel zette en pikt hiermee de 3e plek af van Heren 1. Zeer onsportief van Salamanders en jammer van de 3e plek maar handhaving blijft het belangrijkste.

Jeugd 1 verloor de laatste wedstrijd met 10-0, maar mag terugkijken op een zeer geslaagd seizoen als debutant in Landelijk B met een uitstekende 3e plaats als resultaat.

Heren 2 verloor met 3-7 van Koningslust. René won 2 partijen, Santi 1.

Onze kampioenen Heren 3 verloren met 6-4 bij Megacles. Bernd en David wonnen beide 2 partijen.

Klik hier voor alle uitslagen, standen en persoonlijke resultaten
Klik hier voor het thuis/uit schema per speeldatum

Last Updated on Sunday, 30 November 2014 11:38
Lees verder
 
Competitie 22/11

Heren 3 kampioen!!! PROFICIAT!!!
Met zeer grote overmacht vanaf het begin van het seizoen haalde Heren 3 gisteren definitief het kampioenschap binnen. Kluis werd maar liefst met 9-1 verslagen, Richard stond onze gasten in de laatste partij het erepuntje toe. Volgend seizoen mogen deze mannen in de promotieklasse laten zien wat ze waard zijn.

Heren 1 verloor met 6-4 bij Bit (Ede). Martijn pakte de volle winst en won met Sam het dubbel. Sam en Jack moesten al hun tegenstanders feliciteren. De 4 punten waren voldoende om voor het eerst in de Sittardse geschiedenis de plek in de 2e divisie te handhaven, een mooi resultaat!

Jeugd 1 speelde gelijk tegen VTN. Tom Kasperski was man of the match, Yaëlle won 2 partijen. Een mooie 3e plek in het eerste seizoen Landelijk B wordt waarschijnlijk de buit voor het 1e jeugdteam. Een knappe prestatie.

Heren 2 won met 3-7 bij TTC. René revancheerde zich voor vorige week en pakte de volle winst. Paul en Michèl wonnen beide 2 partijen. De achterstand op plek 2 (die recht geeft op een promotie- degradatie wedstrijd) is helaas niet verkleind. Hierdoor is de opgave volgende week wel erg zwaar om deze 2e plek nog te behalen (8-2 winst is nodig tegen de directe concurrent).

Klik hier voor alle uitslagen, standen en persoonlijke resultaten
Klik hier voor het thuis/uit schema per speeldatum

Last Updated on Sunday, 23 November 2014 11:21
Lees verder