Welkom bij TTV Sittard
KAMPIOENE - KAMPIOENE!!

Jeugd 1 wist dat er maar liefst 9 punten nodig waren om het kampioenschap binnen te halen. Ondanks deze druk wisten de mannen met 10-0 te winnen en zijn ze dus kampioen geworden in de hoofdklasse. Twan, Louis, Niels en Tom van harte gefeliciteerd!

Heren 5 had 8 punten nodig bij Minor om niet afhankelijk te zijn van andere uitslagen. Er werd met 7-3 gewonnen, daarna was het dus afwachten op berichten van de wedstrijd van de concurrent.... En... uiteindelijk kwam het bericht binnen dat de concurrent 1 punt had laten liggen!! KAMPIOEN dus!!! Nick, Rob, Richard en Joeri van harte gefeliciteerd mannen!

Jeugd 5 had 4 punten nodig om op eigen kracht kampioen te worden, zij wonnen met 3-2... Maar ook hier liet de concurrent punten liggen waardoor Kaera en Juul wederom kampioen zijn geworden! Proficiat dames!

Eerder konden we al het kampioenschap van jeugd 2 vieren, dus we mogen terugkijken op een goed seizoen voor TTV Sittard met 4 kampioenen!

Klik hier voor alle uitslagen, standen en persoonlijke resultaten
Klik hier voor het thuis/uit schema per speeldatum

Last Updated on Sunday, 24 April 2016 10:24
Lees verder
 
17e TTV Sittard darttoernooi - 4 juni aanstaande

Op zaterdag 4 juni aanstaande organiseren wij het 17e TTV Sittard darttoernooi. Aanvang is om 18.00 uur (zaal open vanaf 17.30 uur).

Inschrijven kan via de inschrijflijst in het home, via app op 06-12283159 of via e-mail This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

Bij de inschrijving vermelden 501 (gevorderden) of 301 (beginners) en natuurlijk ook de dubbelpartner (vrij inschrijven voor het dubbel kan ook).

D
e inschrijving sluit op 26 mei. Per tafeltennisser zoals gewoonlijk maximaal 1 introducé. Het inschrijfgeld is 3,00 euro per persoon.

Let's play darts!
Namens de organisatie, Ron Hartman

Last Updated on Sunday, 17 April 2016 10:56
 
Limburgse JeugdMasters 2016 (LJM-4)

Zondag 17 april is de vierde en laatste ronde van de LJM gespeeld in de Glanerbrook in Geleen.

De delegatie van TTV-Sittard was door een aantal afmeldingen (zowel bij de spelers als bij de coaches) wat kleiner dan normaal maar de wel aanwezige jeugdleden hebben zich van hun beste kant laten zien.

Alle 5 de spelers van TTV Sittard hebben de hoofdronde gehaald!

Last Updated on Monday, 18 April 2016 21:02
Lees verder
 
Competitie 16/4

Heren 1 won met 6-4 van Avanti. Martijn pakte de volle winst, Sam won 2 partijen. René kwam niet tot winst. Handhaving is hiermee definitief veilig gesteld door Heren 1.

Jeugd 1 won met 8-2 van Maastricht. Twan was man of the match, Louis en Niels wonnen beide 2 partijen. Ze hebben voor de laatste wedstrijd 2 punten voorsprong op de nummer 2. Succes volgende week mannen!

Heren 2 won met 7-3 van Elsloo. Santi was man of the match, David pakte 2 overwinningen, Bernd 1. Handhaving lijkt hierdoor een feit, met een goed resultaat tegen koploper Landgraaf kan wellicht nog aanspraak gemaakt worden op plek 2.

Heren 3 won met 7-3 tegen Heerlen, dat helaas slechts met 2 spelers aan de start verscheen. John pakte de volle winst, Hans won 1 partij. Handhaving is hierdoor ook voor dit team veiliggesteld.

Heren 5 verloor met 6-4 bij nummer 2 Brunssum. Na een 5-1 achterstand een goed resultaat met het kampioenschap nog in eigen hand (3 punten voorsprong met de moeilijke uitwedstrijd bij Minor nog op het programma). Nick verloor zijn 100% maar pakte wel 2 overwinningen. Richard en Rob wonnen beide 1 partij.

Klik hier voor alle uitslagen, standen en persoonlijke resultaten
Klik hier voor het thuis/uit schema per speeldatum

Last Updated on Sunday, 17 April 2016 10:38
Lees verder
 
Jeugd 2 kampioen!

Jeugd 2 is kampioen! Met maar liefst 37!!! punten uit 8 wedstrijden slaagden Max en Emile er weer in om vroegtijdig kampioen te worden. Klasse mannen! Gefeliciteerd!

Last Updated on Sunday, 10 April 2016 21:22