Welkom bij TTV Sittard
Clubkampioenschappen senioren 2016

Beste competitiespelers,

Op zaterdag 17 december 2016 zullen weer de jaarlijkse clubkampioenschappen voor competitiespelers plaatsvinden, vanaf 13.00 uur.

De organisatie is dit jaar in handen van Marc en Hans. Zoals vorig jaar voor het eerst, is er dit jaar ook de mogelijkheid voor de “oudere generatie” om direct naar de B-poule door te stromen. Dit houdt in dat je dan geen voorrondes speelt en dus minder wedstrijden hoeft te spelen. Je kans om clubkampioen te worden laat je daarmee wel voorbij gaan. Geef dit s.v.p. aan bij het inschrijven. Geef je niks aan, wordt je automatisch ingedeeld voor de voorrondes.

Inschrijven via This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it of via de lijst die op het bord in het home hangt. Uiterste inschrijfdatum: zondag 10 december.

Met sportieve groet,

Marc en Hans

Last Updated on Friday, 25 November 2016 13:08

Kerstdubbel: dinsdag 20 december

De kerst komt er weer aan, het kerstdubbel toernooi ook!
Save the date: dinsdag 20 december om 20.00 uur.

Inschrijven kan vanaf nu via  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it tot vrijdag 16 december. Indeling op sterkte door de organisatie. Inschrijving is gratis.

Met sportieve groet,

Dick van Dam

P.S. In verband met de te verwachten gezelligheid is het mogelijk niet onverstandig om de volgende vrij te nemen of in ieder geval later te beginnen ;-)

Last Updated on Monday, 05 December 2016 20:57

Najaar 2016: KAMPIOENE!!

De laatste competitiedag (voor de meeste teams) leverde een waren kampioene regen op voor Sittard.
Maar liefst 3 senioren teams mochten het kampioenschap vieren.

Heren 3
1e klasse

Michèl
Hans
John
Tom
Nick

Heren 5
2e klasse

Joeri
Bas
Joop
Rob
Arno

Heren 6
3e klasse

Marc
Jack
Gied
Tom

Van harte gefeliciteerd allemaal!

Last Updated on Sunday, 04 December 2016 13:36

Jeugd 2 kampioen najaar 2016

Maar liefst 2 wedstrijden voor het einde van de competitie mag jeugd 2 zich al kampioen noemen. Een super prestatie in de 1e klasse.

Proficiat Jos, Emile en Max.

Heren 1 won met 4-6 bij Westa. Martijn was man of the match, Sam won 2 partijen.

Jeugd 1 speelde gelijk tegen Bit.nl. Louis was man of the match, Twan won 1 partij. Hiermee hebben de jongens hun plek in Landelijk C veilig gesteld.

Heren 2 verloor met 7-3 van de kampioen Westa. Santi en Jack wonnen beide 1 partij.

Heren 3 won met 1-9 bij Venlo. John, Michèl en Nick wonnen alles, alleen het dubbel (waarvoor Hans speciaal was ingevlogen) werd helaas verloren.

Heren 4 won met 3-7 bij Destatec. Hier een lady of the match, Yaëlle pakte de volle winst. Jeroen en Richard wonnen beide 2 partijen

Heren 5 speelde gelijk tegen Elsloo. Arno en Joop wonnen beide 2 partijen, Joeri 1.

Heren 6 won met 7-3 van Landgraaf. Jack, Gied en Marc wonnen allen 2 potten.

Heren 7 won met 2-8 bij Megacles. Sinterklaas was man of the match, Toin en Peter wonnen beide 2 partijen.

Last Updated on Sunday, 04 December 2016 13:46