Welkom bij TTV Sittard
Bardienst: Nieuwe schema's beschikbaar

De nieuwe schema's voor de bardiensten zijn hier beschikbaar.

Reserveer zo snel mogelijk de datum waarop jij en/of je team is ingepland.

Last Updated on Tuesday, 19 January 2010 20:46

Heren 2 en 3 spelen beide in de promotieklasse, dit is een poule van 7 die daarom vandaag al van start ging. Volgende week staat de onderlinge confrontatie op het programma.

Heren 2 verloor met 6-4 bij Panningen. Paul was man of the match, David won 1 partij.
Heren 3 speelde thuis gelijk tegen Landgraaf 2. Hier was Bernd de man of the match en won Arno een partij.

Volgende week begint de competitie ook voor onze andere teams.

Last Updated on Saturday, 24 January 2015 21:34

Verslag LK2015 - jeugd

Op zaterdag 17 januari nam TTV Sittard met 14 jeugdleden deel aan het Limburgs Kampioenschap. Hiermee was onze vereniging een van de sterkst vertegenwoordigde verenigingen op het LK jeugd. Naast de spelers waren er veel ouders en coaches aanwezig. Een mooi stukje promotie voor onze vereniging.

In het enkelspel vielen met name de goede prestaties van Colin, Twan, Emile en Max op. In de 4e klasse wist Colin het met goed spel tot de finale te schoppen. In de finale trok hij helaas aan het kortste eind. Een mooie prestatie. In de 5e klasse kwamen Max en Emile tegen elkaar uit in de 1/4 finale. Na een spannende partij trok Max aan het langste eind. In de 1/2 finale verloor Max na een sterke wedstrijd in 5 games. Een 4e plaats op zijn eerste LK is een prima prestatie. In de 2e klasse plaatste Twan zich voor de 1/2 finale. In de 1/2 finale kon hij het niet bolwerken: een mooie 4e plaats als beloning.

In het dubbelspel verrasten Caitlynn en Yaëlle vriend en vijand. Door onbevangen en met veel plezier te spelen, plaatsten zij zich voor de finale van de topklasse. Na 5 spannende games trokken de jongens van Kluis net aan het langste eind. Max en Emile plaatsten zich overtuigend voor de finale in de 5e klasse. In de finale werd uiteindelijk met 11-9 in de 5e game verloren.

Wat naast bovengenoemde sportieve prestaties opviel was het plezier en de onderlinge verbondenheid. Ik wil dan ook iedereen bedanken die heeft geholpen er een mooie dag van te maken.

Tom Pelzer
Jeugdcoördinator TTV Sittard

Last Updated on Tuesday, 27 January 2015 21:49

Oude competitieshirts

Er is binnen onze vereniging het idee geopperd om oude competitieshirts te gaan verzamelen bij onze leden en oud-leden. Na meer dan 50 jaar competitiedeelname van TTV Kolleberg, TTV Limbrichterveld en het huidige TTV Sittard moeten er tientallen verschillende wedstrijdshirts in omloop zijn geweest.

Het is de bedoeling om deze shirts in te lijsten en dan in onze tafeltennisaccommodatie een mooie plaats te geven. Mocht u nog in het bezit zijn van enkele shirts uit het verleden en u zou deze aan ons willen afstaan of in bruikleen willen geven gelieve dit dan te melden aan Jean Opgenort ( This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it ) of Gied Alofs ( This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it ).

Wij hopen met deze oproep veel respons te mogen hebben, zodat wij binnen nu en enkele maanden onze accommodatie kunnen verfraaien met een mooi stukje tafeltennisnostalgie.

Met vriendelijke groet,

Jean Opgenort en Gied Alofs

Wijziging accommodatie en kantinebeheer

Het bestuur heeft Roger Hanbeukers bereid gevonden om de taken van Marc de Vaan als bestuurslid accommodatie en kantinebeheer over te nemen. Roger zal deze taken tot aan de komende ALV voorlopig ad interim voor zijn rekening nemen.

Marc heeft enkele maanden geleden kenbaar gemaakt te willen stoppen met zijn bestuursfunctie binnen TTV Sittard. Hij heeft het bestuur wel in de gelegenheid gesteld om een geschikte opvolger te zoeken. Marc heeft tevens aangegeven beschikbaar te zijn voor hand- en spandiensten maar wil de functie structureel niet meer uitvoeren. We willen Marc bij deze alvast hartelijk danken voor zijn inspanningen.

Namens het bestuur van TTV Sittard
Jack Breukers