Welkom bij TTV Sittard
Competitie 18/10

Toch nog drie wedstrijden voor TTV Sittard in dit vrije oktoberfeest weekend.

Heren 3 won met 6-4 van Westa. David en Richard van Bommel wonnen 2 partijen, Arno van Hove haalde een overwinning binnen. De koers richting kampioenschap wordt hiermee doorgezet, de concurrentie staat al op minimaal 8 punten achterstand.

Heren 4 won met 8-2. Bas en Rob Gubbels scoorden beide een hattrick. Jeroen was goed voor 2 zeges. Ook dit team doet mee om de bovenste plaatsen, maar zal om nog mee te kunnen doen om het kampioenschap Vijlen op een dikke nederlaag moeten trakteren.

Heren 8 verloor met 1-9. Ron zorgde voor het Sittardse erepunt. Louis kon in zijn eerste wedstrijd bij de senioren nog niet voor een verrassing zorgen. Remco bleef ook zonder overwinning.

Klik hier voor alle uitslagen, standen en persoonlijke resultaten
Klik hier voor het thuis/uit schema per speeldatum

Last Updated on Sunday, 19 October 2014 16:41
 
Clubkampioenschappen recreanten 2014

Dinsdag 14 oktober 2014,  Recreanten Kampioenschap 2014

Organisator Dick had iedere recreant een uitnodiging gemaild om mee te doen aan het recreanten kampioenschap. Eerst twijfelde ik nog, ik vind n.l. de dinsdagavond zo gezellig vanwege het ongedwongen karakter; geen wedstrijdjes, om de 10 min. wisselen van tegenstander, leuke muziek. Dat is wat ik het liefst met deelname aan de dinsdagavond wil bereiken, ontspannen d.m.v. een leuk potje tafeltennissen.

Maar goed, ik werd toch overgehaald om mee te doen. Er waren drie poule’s met elk 6 of 7 deelnemers. Het werden leuke wedstrijdjes, elke speler was zeer fanatiek ( wat ik positief bedoel). Er werden verrassende resultaten behaald. Iedereen had er zin in, van jong tot oud. De nummers één van de poule’s mochten strijden om de eerste drie plaatsen, lees; flessen wijn!

Winnaar poule A: René
Winnaar poule B: Dick
Winnaar poule C: Chantal

Hoewel René een prima spel tegen Dick liet zien, verloor hij van zowel Dick als Chantal. Finale: Dick – Chantal:  2 – 0. Na deze ervaring moet ik toegeven dat de aanwezige adrenaline tijdens deze wedstrijd me een goed gevoel gaf, ondanks mijn verlies. Ik heb ervan genoten: iedereen bedankt.

En natuurlijk, DICK PROFICIAT Kampioen Recreant 2014!
Klik hier voor een aantal foto's van dit geslaagd evenement.

Chantal Martens

Last Updated on Saturday, 18 October 2014 08:46
 
Mosselavond 2014 - 14 november

Wij nodigen U hierbij inmiddels voor de zeventiende keer uit voor een avondje heerlijk mosselen smullen in ons tafeltenniscentrum. Voor de niet mosselliefhebbers hebben wij een lekker alternatief: nasi met saté.

Dit culinair festijn zal plaatsvinden op: vrijdag 14 november 2014 vanaf 19:00 uur

Aanmelden kan in het home maar ook via de site (klik op lees meer)

Last Updated on Monday, 13 October 2014 20:12
Lees meer
 
Competitie 11/10

Heren 1 won met maar liefst 9-1 van de nummer laatst Renata. M&M pakten beide overtuigend hun 3 partijen. Sam moest de tegenstanders het erepuntje toestaan. Heren 1 staat na de eerste helft stevig op de 3e plek, met een goede 2e helft moet voor het eerst in de geschiedenis van TTV Sittard handhaving in de 2e divisie mogelijk zijn!

Jeugd 1 verloor de 'kampioenswedstrijd' met 4-6 van Megacles. Caitlynn, Yaëlle en Rutger wonnen allen 1 partij. Een aantal partijen werden dik verloren, maar een aantal vielen ook nipt de verkeerde kant op. Op een 3e plek met een kleine achterstand op de eerste twee plekken al met al een uitstekende eerste helft voor het eerst in Landelijk B.

Heren 2 speelde gelijk bij Koningslust. Paul was man of the match, Santi won 1 partij en Michèl moest de tassen dragen. De achterstand op de kop blijft hierdoor 4 punten, een te dichten gat met een goede 2e competitiehelft!

Heren 3 won met 6-4 van Megacles. Hier was er een lady of the match, Marleen won al haar partijen aan Megacles zijde. Arno won 2 partijen, Bernd 1 (speelde er maar 2) en David ook 1. Zelfs met een wedstrijd minder staat Heren 3 trots aan kop.

Klik hier voor alle uitslagen, standen en persoonlijke resultaten
Klik hier voor het thuis/uit schema per speeldatum

Last Updated on Sunday, 12 October 2014 08:34
Lees verder
 
TT Intercup: Sittard - Wewer (DL) - 5 oktober

Dit seizoen neemt TTV Sittard alweer voor de 3e keer op rij deel aan de Europese Intercup. In de eerste ronde was op zondag 5 oktober SC Wewer uit het Duitse Paderborn de tegenstander. Klik hier voor de website van deze vereniging.

Het was weer een geslaagde, druk bezochte middag. De Duiters eisten met 1-6 de overwinning op, met onder andere een zeer sterke speler uit Wit-Rusland die elke dag twee keer drie uur aan de tafel verschijnt en een zeer solide verdediger. Martijn moest geblesseerd verstek laten gaan maar werd door René goed vervangen. Jack wist tegen hun nummer 3 het enige Sittardse puntje te scoren.

Klik hier voor een mooie foto rapportage dankzij onze 'Intercup' fotograaf Robert-Jan Blanken.

Last Updated on Tuesday, 07 October 2014 21:22