Welkom bij TTV Sittard

Heren 1 won na een 0-2 achterstand met 7-3 van US2. Martijn was man of the match, Ken pakte 2 overwinningen, Rachel 1.

Heren 2 verloor met 6-4 bij SKF. Sander won 2 partijen, Manuel 1. Job moest de tassen dragen.

Heren 3 speelde gelijk tegen Landgraaf. Jack was man of the match, Rutger en Bernd wonnen beiden 1 partij.

Heren 4 won met 8-2 van Venlo. Richard en Yaëlle bleven ongeslagen, Santi won 2 partijen.

Heren 5 verloor met 7-3 bij Vijlen. Max won 2 partijen, Hans 1. Arno moest de tassen dragen.

Heren 6 won met 7-3 van Venlo 2. Bas was man of the match, Arno won 2 partijen, Joop 1.

Heren 7 verloor met 10-0 bij Red Stars. Marc en Rob slaagden er niet in om puntjes mee terug te nemen naar Sittard.

Heren 8 verloor met 7-3 bij Maastricht. Jack pakte 2 overwinningen, Gied 1. Wim was hier de tassendrager van dienst.

Last Updated on Saturday, 22 September 2018 20:13

Heren 1 moest helaas sterk verzwakt aantreden bij SKF en verloor met 9-1. Sam wist de Sittardse eer te redden, invallers Yaëlle en Manuel bleven zonder overwinning.

Heren 2 speelde gelijk tegen De Brug. Sander en Job wonnen beiden 2 partijen, René pakte 1 overwinning.

Heren 3 speelde gelijk bij Brunssum. Na 4,5 uur spelen was dit een terechte uitslag. Michel en Jack wonnen 2 partijen, Bernd moest de tassen dragen.

Heren 5 verloor met 3-7 van Tegelen. Hans, Max en Twan wonnen allen 1 partij.

Heren 6 won met 7-3 van Armada. Arno, Bas en invaller Gied pakten allemaal 2 potten.

Heren 7 won met 6-4 van Ready. Jules was man of the match, Niels won 2 partijen, Rob 1.

Heren 8 won met 8-2 van Sibbe. Jack was hier man of the match, Gied en Jos wonnen beide 2 partijen.

Last Updated on Sunday, 16 September 2018 16:49

Intercup 2018/ 2019

TTV Sittard zal ook in het seizoen van 2018/ 2019 meedoen aan de TT Intercup.

De speelwijze is met ingang van dit seizoen aangepast. Elk team is ingedeeld in een poule van drie. Na het spelen van een enkele competitie plaatst elk team zich voor de vervolgronde (knock-out) op sterkte (nummers 1 bijelkaar etc.).

Wij zijn ingedeeld in een poule met: SG Borsfleth/Glückstadt (Hamburg, Duitsland) en CTT Chatelet (Chaleroi, Belgie).

We beginnen op zondag 23 september om 11.00 uur thuis tegen SG Brosfleth.
Vervolgens staat er een uitwedstrijd tegen CTT Chatelet op het programma, datum hiervan is nog niet bekend.

Last Updated on Tuesday, 11 September 2018 20:00

De competitie is gisteren voor de meeste teams weer van start gegaan.

Heren 1 won met 9-1 van Westa. Martijn en Rachel pakten de volle winst, Sam moest het erepuntje toestaan aan de gasten uit Wessem.
Heren 2 won met 2-8 bij Groesbeek. Sander en Manual pakten de volle winst, René pakte een overwinning en verloor zijn andere 2 partijen nipt.
Heren 4 won met 4-6 bij Koningslust. Yaëlle, John en super sub Twan pakten alle drie 2 overwinningen.
Heren 6 speelde gelijk bij Minor. Arno Donner pakte de volle winst, Bas was goed voor 2 zeges. Joppe was blijkbaar overtraind hij moest al zijn tegenstanders feliciteren.
Heren 7 verloor met 8-2 bij Elsloo. Jules en invaller Jack pakten beiden 1 overwinning.
Heren 8 verloor met 7-3 bij Elsloo. Gied won 2 partijen, Jos 1 en Wim bleef met lege handen.

De sheet met volledige programma, uitslagen en standen is voorlopig niet beschikbaar

Last Updated on Sunday, 09 September 2018 12:17

Afsluiting jeugdtraining 2018

Op maandag 2 juli 2018 organiseerde TTV Sittard een afsluitingstraining voor haar jeugdleden. Dit was een groot succes! Er stond een 15 meter lange buikschuifbaan en een waterkanon op het grasveld naast de club. Hier hebben de jeugdleden, trainers en begeleiders heel veel plezier aan beleefd!

Klik hier voor de foto's van deze super leuke afsluiting van het seizoen voor onze jeugd.

Last Updated on Tuesday, 10 July 2018 22:20