Heren 1 speelde gelijk bij Vriendenschaar. Sam en debutant in ons 1e team Sander wonnen beiden 2 partijen. Rachel bleef helaas met lege handen.

Heren 2 verloor met 1-9 van aanstaand kampioen TOGB. Job wist de Sittardse eer te redden.

Heren 3 speelde voor de 3e wedstrijd op rij gelijk, nu tegen Kluis. Michèl en Jack wonnen 2 potten, Rutger 1.

Heren 4 verloor met 6-4 bij Tegelen. John werd men of the match, Yaëlle won 1 partij.

Heren 5 speelde gelijk tegen Heerlen. Arno van Hove was hier man of the match, Max pakte 2 partijen. Twan moest helaas geblesseerd opgeven.

Heren 6 won met 1-9 bij Heerlen. Rob Overmans en Arno Donners pakten de volle winst, Bas moest Heerlen het erepuntje toestaan.

Heren 7 kreeg met 0-10 klop van Kluis. Niels, Marc en Jules boden zeker goed tegenstand maar wisten helaas geen punt in Sittard te houden.

Heren 8 won met 4-6 bij Kerkrade. Jos en Gied wonnen beiden 2 partijen, Jack pakte een overwinning.