Mediaevent op de Sittardse markt

In het kader van het 50 jarig jubileum van Tafeltennisvereniging Sittard organiseert de vereniging op zaterdag 18 en zondag 19 september 2010 een 24-uurs tafeltennismarathon op de Markt in Sittard.

Op de zaterdagmiddag wordt door Burgemeester S. Cox om 15.00 uur het startsein gegeven van een evenement dat doorloopt en eindigt op zondagmiddag om 15.00 uur. Vanwege de mogelijke overlast zal het evenement van 24.00 tot 07.00 uur worden stop gelegd.

Op een kiosk die wordt geplaatst in de hoek Café Schtad Zitterd en Hotel De Limbourg kunnen verenigingen, stichtingen en bedrijven zich gedurende dit evenement naar hartenlust uitleven met een spelletje tafeltennis. Iedereen kan hieraan deelnemen!

Klik hier (kies voor week 37 uit de startblokken 2) voor het radio interview over deze activiteit

De vereniging beoogt met deze 24-uurs marathon de (tafeltennis)sport in Limburg te promoten. De opbrengsten van dit evenement komen ten goede aan de Gehandicapten carnaval Westelijke Mijnstreek. Deze organisatie valt onder de verantwoordelijkheid van Basissport Limburg, een organisatie die sportactiviteiten organiseert voor gehandicapten.

Deelnemers, twee of vier personen, betalen gezamenlijk, 10 euro per 5 minuten tafeltennis, voor het goede doel. U kunt hierbij uw favoriete tijdsblok zelf invullen en zal door ons na wederzijds overleg zo veel als mogelijk worden ingepast. Om dit evenement te laten slagen zijn wij natuurlijk in hoge mate afhankelijk van uw spontante deelname.

Wij verzoeken u dan ook om dit evenement onder uw leden/medewerkers kenbaar te maken. Tevens hebt u de gelegenheid om uw vereniging, stichting of bedrijf op de Sittardse markt te presenteren.

Inschrijving kan geschieden tot 15 september 2010, via e-mail; This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it of telefonisch nummer: 046-4516204.

De tafeltennismarathon wordt georganiseerd met medewerking van de Gemeente Sittard-Geleen en de Stichting Olympisch Steunpunt Limburg.

Rekenend op uw massale deelname, verblijven wij met een sportieve groet,

Bestuur TTV BKS Sittard

Last Updated on Sunday, 28 November 2010 11:00