Heren 1 won met 1-9 bij Tegelen. Sam en Martijn bleven wederom ongeslagen, Rachel moest de gasten uit Tegelen het erepuntje toestaan.

Heren 2 won met 3-7 bij Falco. Jack was man of the match, John won 2 partijen, Santi 1.

Heren 3 verloor met 4-6 bij Kluis. Michèl pakte 2 overwinningen, Tom en Bernd beiden 1.

Heren 4 speelde gelijk tegen Vijlen. Hier was Rutger man of the match, Richard en Nick wonnen beide 1 partij.

Heren 5 won met 0-10 bij Destatec. Jeroen, Arno en Joop boekten deze maximale score.

Heren 6 wist eveneens de maximale score op het bord te zetten. Voor deze 'clean sweep' zorgden Max, Twan en Hans.

Heren 7 speelde gelijk bij Tegelen. Jack en Rob wonnen beiden 2 partijen, invaller Niels was goed voor 1 overwinning.

Heren 8 verloor met 4-6 van Vijlen. Jules won 2 partijen, Tom 1. Gied bleef helaas met lege handen.

Schema met programma en resultaten volgt

Last Updated on Sunday, 24 September 2017 13:04