Heren 1 speelde 'slechts' gelijk tegen ODT Kanjers uit Roosendaal. Sam pakte 3 overwinningen waarvan 2 zeer zwaar bevochten, Rachel wist 2 partijen te winnen. Manuel had de Ballermann en Octoberfest nog in de benen, hij moest al zijn tegenstanders feliciteren. Volgende week staat de topper tegen koploper SKF op het programma, onze mannen moeten dan 1 puntje goedmaken om de koppositie over te nemen.

Heren 2 liep tegen zijn eerste nederlaag aan. Bij Maastricht werd met 6-4 verloren. Hier was Jack man of the match, René won 1 partij, Santi moest de tassen dragen. Ook voor Heren 2 komt volgende week zaterdag de koploper (Westa) op bezoek, Heren 2 staat knap 2e op 4 punten van het tot nu toe ongenaakbare Westa.

Heren 4 speelde gelijk bij Elsloo. Nick pakte 2 overwinningen, Yaëlle en Rutger beiden 1.

Heren 5 won met 7-3 van Kerkrade. Arno Donners pakte de volle winst, Joop en Jeroen boekten beiden 2 overwinningen. Heren 5 staat mede hierdoor na 3 wedstrijden al riant bovenaan.

Heren 6 verloor met 6-4 bij Megacles. Hans nam hier de jeugd op sleeptouw door knap al zijn potten te winnen. Twan wist één partij in winst om te zetten, Max moest al zijn tegenstanders feliciteren.

Heren 7 won met 8-2 van Brunssum. Rob pakte de volle winst, Joeri en invaller Gied (!) pakten beide 2 overwinningen.

Heren 8 won met 2-8 bij Tegelen. Niels pakte de volle winst, Jules en Marc wonnen beiden 2 potten.

Heren 9 zette de maximale score op het bord. Ron, Marcel en Wim gunden hun tegenstanders uit Valkenburg (Ready) slechts 3 games.

Last Updated on Sunday, 08 October 2017 12:28