Heren 1 deed uitstekende zaken in de strijd om het kampioenschap door de directe concurrent SKF met 7-3 te verslaan. Zeker na een 0-2 achterstand een top resultaat. Rachel was woman of the day, ze won zeer knap al haar partijen. Sam pakte 2 overwinningen, Martijn 1. Heren 1 staat nu 3 punten voor op SKF.

Heren 2 verloor met 3-7 van de jeugd van Westa 4, die ongenaakbaar op het kampioenschap in de hoofdklasse afstevenen. De nederlaag was terecht, de jongens uit Wessem waren gewoon beter. John en Jack pakten beiden een overwinning en samen de dubbel.

Heren 3 verloor met 6-4 bij Heerlen. Bernd pakte 2 overwinningen, David en Tom beiden 1.

Heren 4 blijft het uitstekend doen in de 1e klasse met een gelijkspel bij Koningslust. Yaëlle pakte 2 overwinningen, Rutger en Nick beiden 1.

Heren 5 won met 3-7 bij Seta. Arno 'The Don' Donners was man of the match. Jeroen en Bas wonnen beiden 2 partijen.

Heren 6 speelde gelijk tegen Kluis. Twan was man of the match. Arno van Hove pakte 2 partijen. Her beloofd een spannende competitie te worden in de strijd om het kampioenschap. Sittard 6 staan nu puntgelijk bovenaan.

Heren 7 verloor met 2-8 van Venlo. Joeri pakte beide overwinningen, Jack en invaller Jules bleven met lege handen.

Heren 8 verloor met 6-4 bij Elsloo. Niels pakte 2 overwinningen, Marc 1.

Last Updated on Sunday, 08 October 2017 12:31