Heren 1 speelde gelijk bij Kluis. Sam en Manuel pakten beiden twee potten, Rachel won één partij. Hierdoor blijft het zeer spannend want heren 1 staat halverwege aan kop met 1 puntje voorsprong op SKF.

Heren 2 won met 7-3 van Westa. René was man of the match, Jack won 2 partijen, Santi 1. Voor Heren 2 lijkt een plek in de middenmoot halverwege de competitie al zo goed als zeker.

Heren 3 speelde ook gelijk bij Kluis (overall Kluis - Sittard 10 - 10 gisteren). Michèl en Tom wonnen beiden 2 partijen, David was goed voor één overwinning.

Heren 4 verloor met 3-7 van Red Stars. Rutger won 2 partijen, Yaëlle 1. De verschillen zijn zeer klein in deze poule, alles is nog mogelijk voor de jeugd van team 4.

Heren 5 won met maximale cijfers van Sibbe en bouwt mede hiermee elke week de koppositie verder uit. Gisteren zorgden Arno, Jeroen en Bas voor de maximale score.

Heren 6 won met 4-6 bij Sempre Avanti. Max was man of the match. Hans won 2 partijen, Twan 1. Ook in deze poule zijn de onderlinge verschillen zeer klein waardoor ook voor Heren 6 nog alles mogelijk is.

Heren 7 verloor met 7-3 bij Landgraaf. Rob Gubbels pakte 2 overwinningen, Rob Overmans 1. Jack Rolink moest de tassen dragen.

Heren 8 speelde gelijk tegen Heerlen. Marc en Niels wonnen 2 partijen, Jules 1.

Heren 9 won eerder deze week met maximale cijfers bij Fortus 4. Wim, Peter en Ron slaagden erin om alle punten mee te terug te nemen naar Sittard en staan hierdoor aan kop.

Last Updated on Sunday, 29 October 2017 13:25