Heren 1 verloor met 6-4 bij laagvlieger GTTC Groesbeek. Rachel won 2 partijen, Sam en Manuel beiden 1. Door deze onverwachte nederlaag neemt SKF de kop positie over met 2 punten voorsprong op Sittard.

Heren 2 won met 2-8 bij Landgraaf. Jack was man of the match, René en John wonnen beiden 2 partijen. Door dit resultaat vestigt Heren 2 zich definitief in de middenmoot van de hoofdklasse.

Heren 3 verloor met 4-6 van Maastricht. David pakte 2 overwinningen, Bernd en Tom wonnen beiden 1 pot.

Heren 5 won met 2-8 bij Falco. Jeroen was man of the match. Arno Donners en invaller Arno van Hove wonnen beiden 2 partijen. Kampioene, kampioene hoorden we de mannen al voorzichtig oefenen onder de douche want de voorsprong wordt met de week groter.

Heren 6 speelde gelijk tegen koploper Maastricht. Twan pakte 2 overwinningen, Hans en Max wonnen beiden 1 partij.

Heren 7 verloor met 6-4 bij Heerlen. Een knap resultaat met slechts 2 man. Rob en Joeri wonnen beiden 2 partijen.

Heren 8 won met 8-2 van Seta. Marc en Niels pakten beiden de volle winst. Tom won 1 partij.

Heren 9 won met 6-4 van Kerkrade. Wim was man of the match, Marcel en Ron wonnen beiden 1 partij. Ook dit team stevent op het kampioenschap af.

Last Updated on Sunday, 05 November 2017 12:05