Heren 1 won met 8-2 van Tegelen, Martijn en Sam pakten de volle winst, Manuel won 1 partij. Concurrent SKF won met 10-0 en heeft nu 4 punten voorsprong op Sittard.

Heren 2 speelde gelijk tegen Falco. John pakte 2 overwinningen, Santi en René wonnen beiden 1 partij.

Heren 3 verloor met 8-2 bij aanstaand kampioen Landgraaf. Michèl zorgde voor de 2 Sittardse punten, David en Bernd bleven zonder overwinning.

Heren 4 verloor met 6-4 bij Vijlen. Richard won 2 partijen, Rutger en Yaëlle beiden 1. De verschillen zijn zeer kleine in deze poule, ons jeugdige team 4 zal voor elk punt moeten knokken om handhaving veilig te stellen.

Heren 5 won (alweer) met dikke cijfers, Destatec 2 werd slechts 1 puntje toegestaan. Jeroen en Arno pakten de volle winst, Bas moest de tegenstanders het erepuntje toestaan.

Heren 6 won met 4-6 bij Kerkrade. Twan en Arno wonnen 2 partijen, Max was goed voor een overwinning.

Heren 7 speelde gelijk tegen Tegelen 3. Rob Overmans was man of the match, Jack won 1 partij.

Heren 8 kreeg met 9-1 klop in Vijlen. Marc zorgde voor het Sittardse erepuntje.

Heren 9 won met 4-6 bij Destatec. Wim was man of the match, Ron en Peter wonnen beiden 1 partij. Ook heren 9 ligt op kampioenskoers met al 6 punten voorsprong.

Last Updated on Sunday, 12 November 2017 12:37