Heren 1 won met 4-6 bij ODT. Martijn was man of the match, Manuel pakte 2 overwinningen. Helaas moest Rachel al haar tegenstanders feliciteren. Concurrent SKF won met 3-7 bij Kluis en heeft nu 5 punten voorsprong. Volgende week mag Heren 1 bij SKF laten zien of het nog aanspraak kan maken op het kampioenschap.

Heren 2 verloor met maast liefst 1-9 van Maastricht. Jack redde de Sittardse eer. Ondanks deze dikke nederlaag heeft team 2 zich definitief gehandhaafd in de hoofdklasse.

Heren 4 won met 8-2 van Elsloo en zet hierdoor een hele belangrijke stap naar handhaving in de 1e klasse. Yaëlle was the lady of the day. Nick en Rutger wonnen beiden 2 partijen.

Heren 5 speelde gelijk in en tegen de concurrent om het kampioenschap Kerkrade. Joop en Jeroen wonnen beiden 2 partijen, Arno 1. De voorsprong (met een wedstrijd meer) is nu 12 punten.

Heren 6 verloor met 4-6 van Megacles. Twan won 2 partijen, Hans en Arno beiden 1. Hierdoor moeten de kampioensaspiraties van Heren 6 voorlopig in de ijskast.

Heren 7 won met 3-7 bij Brunssum. Jack, Rob Overmans en Rob Gubbels wonnen allen 2 partijen. Door deze uitslag hebben de mannen van ons 7e zich veilig gespeeld in de 2e klas.

Heren 8 won met 9-1 van TTC 4. Niels en Gied pakten de volle winst, Jules moest de tegenstanders het erepuntje toestaan.

Heren 9 won met 3-7 bij Ready. Ron was man of the match. Wim won 2 partijen, Toin 1. Met maar liefst 15 punten voorsprong kan ons 9e volgende week al kampioen worden.

Last Updated on Sunday, 19 November 2017 14:10