Heren 1 speelde gelijk tegen Kluis. Meest opmerkelijke feit van deze wedstrijd om des keizers baard was dat Hans als invaller mocht debuteren in de 3e divisie. Hans speelde zeer verdienstelijk en wist 3 games te winnen. Sam en Manuel zorgden beiden met 2 overwinningen voor de Sittardse punten. Helaas, helaas geen kampioenschap voor Heren 1 dit seizoen..

Heren 2 won met 3-7 bij Westa. Santi was man of the match, John won 2 partijen, René 1.

Heren 3 won met 2-8 bij TTC, maar verloor de laatste competitiewedstrijd met 1-9 van Megacles waardoor dit team in de laatste wedstrijd alsnog handhaving in de promotieklasse is misgelopen.

Heren 4 verloor met 7-3 bij Red Stars. Rutger en Richard pakten beiden 1 partij. Onze jeugd op heren 4 heeft een puik seizoen gespeeld en zich knap gehandhaafd in de 1e klasse.

Heren 5 moet tot het gaatje gaan maar sleepte uiteindelijk het kampioenschap binnen. In Sibbe werd met 4-6 gewonnen, Bas en Joop wonnen 2 partijen, Arno 12.

Heren 6 won met 6-4 van Sempre Avanti. Max was man of the match, Hans en Twan wonnen beiden 1 partij.

Heren 7 verloor met 6-4 van Landgraaf. Rob Gubbels won 2 partijen, Joeri en Rob Overmans beiden 1.

Last Updated on Saturday, 16 December 2017 18:25