Zoooo de winterstop zit er weer op, de voorjaarscompetitie is van start gegaan voor alle teams.

Heren 1 speelde gelijk tegen Bit.nl. Deze degradant uit de 1e divisie, en titelkandidaat, werd knap op een gelijk spel gehouden door Sam, Ken en Santi. Santi werd deze week klaargestoomd voor zijn debuut in de 2e divisie en hij wist het al zijn tegenstanders moeilijk te maken, helaas kon hij geen partij in winst omzetten. Sam en Ken deden moeiteloos mee op dit hogere niveai en wisten beiden 2 partijen en samen het dubbel te winnen.

Heren 2 won met 3-7 bij de degradant uit de 3e divisie Tegelen. Manuel was man of the match, René wist 2 partijen te winnen en noppe king Johnny bracht het 7e punt mee naar Sittard. Gelukkig zijn de heren realistisch en werd er natuurlijk nog niet gepraat over het kampioenschap of een plek in de 3e divisie volgend seizoen ;-)

Heren 3 en 5 mochten het tegen elkaar opnemen in de 1e klasse. Heren 3 was weliswaar in veel partijen nipt de sterkste en wist met 7-3 te winnen. Michèl en Bernd pakten de volle winst voor Heren 3. Bij Heren 5 wonnen Joop, Arno en Bas allen een partij.

Overzicht van alle resultaten volgt

Heren 4 begon de competitie uitstekend door met 3-7 te winnen bij Landgraaf. Yaëlle was hier de lady of the match, Rutger pakte 2 overwinningen, Richard 1.

Heren 6 won met 8-2 van Armada. De jeugd (Twan en Max) pakten beide de volle winst, maar verloren samen het dubbel. Hans won 2 partijen.

Heren 7 verloor met 6-4 bij Minor. Niels pakte knap 2 overwinningen, Joeri en Rob Gubbels wonnen beide 1 partij.

Heren 8 won met 4-6 bij Maastricht. Jules was man of the match, Gied en Tom wonnen beiden 1 pot.

Heren 9 kreeg bij het debuut in de 3e klasse meteen een maximale nederlaag te verwerken. De mannen waren niet opgewassen tegen de reserves van Brunssum en kunnen het alleen maar beter gaan doen in de rest van het seizoen.

Last Updated on Sunday, 28 January 2018 13:35