Heren 2 won ook zijn 2e wedstrijd overtuigend, nu waren ze met 8-2 (veel) te sterk voor Maastricht. Manuel pakte opnieuw de volle winst, René en John wonnen beiden 2 partijen.

Heren 3 won met 3-7 bij Vijlen. Bernd, Nick en Tom wonnen alle drie 2 partijen.

Heren 4 speelde gelijk tegen Brunssum. Yaëlle speelde haar eerste partij heel goed maar verloor nipt, in de 2e partij moest zij helaas de strijd staken door een blessure. Santi en Rutger wonnen beide 2 partijen.

Heren 5 speelde gelijk tegen Koningslust. Bas pakte 2 overwinningen, Arno Donners en Jeroen beiden 1.

Heren 6 won met 2-8 bij Kluis. Hans was hier de man of the match. Twan en Max wonnen beiden 2 partijen.

Heren 8 verloor met 2-8 van Quick. Jules nam beide Sittardse punten voor zijn rekening.

Heren 9 verloor met 9-1 bij Kluis. Peter, Wim en Ron wisten alleen in het dubbel aan het langste eind te trekken.

Last Updated on Sunday, 04 February 2018 12:56