Heren 1 won knap met 7-3 van Red Stars (na een 0-2 achterstand) en doet hiermee heel goede zaken richting handhaving in de 2e divisie. Sam, Martijn en Ken wonnen allen 2 partijen.

Heren 2 verloor voor het eerst dit seizoen in en tegen Landgraaf met 6-4. Mr. 100% Manuel hield wederom stand en pakte de volle winst, Jack won 1 partij.

Heren 3 won met 7-3 van Koningslust. David, Michèl en Bernd wonnen alle drie 2 partijen. Door deze 3e 7-3 overwinning op rij nemen de mannen bovendien de koppositie steviger in handen.

Heren 4 speelde gelijk bij Megacles. Rudger won 2 partijen, Santi en Yaëlle beiden 1.

Heren 5 verloor met 8-2 bij Venlo. Arno Donners en Jeroen wonnen beiden 1 partij.

Heren 6 won met 7-3 van Red Stars. Twan was man of the match. Hans won 2 partijen, Max 1. Ook deze heren mengen zich met deze uitslag in de strijd om het kampioenschap.

Heren 7 speelde gelijk in Kerkrade. Rob Overmans boekte 2 overwinningen, Rob Gubbels en Niels beiden 1.

Heren 8 won met 3-7 bij Heerlen. Gied, Tom en Jules wonnen allen 2 partijen.

Heren 9 verloor met 3-7 van Elsloo. Toin won 1 wedstrijd, de andere 2 punten waren voor Sittard vanwege geblesseerd uitvallen van een tegenstander.

Last Updated on Sunday, 25 February 2018 16:33