Heren 1 versloeg Hilversum met 7-3. Martijn was man of the match, Sam won 2 partijen, Rachel 1. Team 1 doet het uitstekend in de 2e divisie, handhaving lijkt al gerealiseerd, dus het vizier kan naar boven gericht worden.

Heren 2 won met 3-7 bij Westa. Manuel, alias Mr. 100%, wankelde, maar hield wederom stand. René won 2 partijen, John 1. Ook Heren 2 draait onder aanvoering van Manuel tot nu toe een uitstekend seizoen waarin alles nog mogelijk is.

Heren 3 won met 4-6 bij Venlo. Bernd en David wonnen beiden 2 partijen, Michèl 1. Heren 3 vestigt zich hierdoor steviger op de 1e plek en heeft nu 4 punten voorsprong.

Heren 4 verloor met 7-3 van TTC. Richard Cords won 2 partijen, Santi 1, Rutger moest de tassen dragen.

Heren 5 verloor met 3-7 van Destatec. Joop pakte 2 overwinningen, Arno Donners 1. Heren 5 staat laatste in de poule en zal alle zeilen moeten bijzetten om niet te degraderen.

Heren 6 won met 8-2 van Heerlen. Max was hier man of the match, Twan en Arno van Hove wonnen beiden 2 partijen. Heren 6 doet hiermee uitstekende zaken en neemt de koppositie stevig in handen.

Heren 7 verloor met 8-2 bij Heerlen. Joeri zorgde voor beide Sittardse punten.

Heren 8 won met 8-2 van Landgraaf. Jules was man of the match. Gied en Marc wonnen beiden 2 partijen.

Last Updated on Wednesday, 14 March 2018 22:39