Heren 1 kreeg de eerste nederlaag van het seizoen te verwerken, bij het zeer sterke Bergeijk werd met maar liefst 9-1 verloren. Sam redde de Sittardse eer, een zieke Martijn moest in de 2e partij opgeven, (super) sub Manuel kwam niet tot winst.

Heren 2 moest eveneens voor het eerst dit seizoen de tegenstander feliciteren. Falco was met 3-7 te sterk. René, John en Jack wonnen allen een partij. Ondanks dit verlies blijft Heren 2 meedoen om het kampioenschap in de hoofdklasse.

Heren 3 verloor met 4-6 van mede titelkandidaat Destatec. Helaas moest Heren 3 wederom met 2 man de strijd aangaan. Michèl won 2 partijen, David 1. Ondanks dit verlies blijft Heren 3 aan kop maar ze zien de voorsprong wel terug lopen tot 2 puntjes.

Heren 4 herstelde zich knap van het verlies van vorige week en wist met 7-3 van Elsloo te winnen. Rutger was man of the match, Yaëlle en Richard wonnen beiden 2 partijen. Ook Heren 4 blijft met dit resultaat meedoen om de titel.

Heren 5 verloor met 6-4 bij Vijlen. Joop, Arno en Bas wonnen allen 1 partij. Het roer zal volledig om moeten bij Heren 5 om degradatie in de 2e competitiehelft nog te ontlopen.

Heren 6 won met 2-8 bij Seta. Max was voor de 2e week op rij man of the match. Arno en Twan wonnen beiden 2 partijen. Heren 6 neem elke week meer voorsprong en het kampioenschap lijkt nog slechts een kwestie van tijd.

Heren 7 pakte de maximale overwinning tegen Falco. Rob, Rob en Niels boekten deze overwinning en nestelen zich hierdoor in de kop van het klassement.

Heren 8 moest met 2 man de strijd aangaan bij Brunssum en verloor met 7-3. Gied en Marc wonnen beiden 1 partij.

Heren 9 verloor met 2-8 van Landgraaf. Toin en Marcel wonnen beiden 1 partij.

Last Updated on Sunday, 18 March 2018 14:04