Heren 1 herstelde zich van de dikke nederlaag van vorige week door met 4-6 te winnen bij Bit.nl. Sam en Rachel wonnen beiden 2 partijen, Ken 1.

Heren 2 won met 7-3 van TTC en blijft daardoor aan de leiding in de hoofdklasse. Mr. 100% pakte zeer overtuigend al zijn partijen, Jack won 2 partijen, René 1.

Heren 3 speelde gelijk tegen Heren 5. Heren 3 moest wederom met 2 man aan de start verschijnen. Bernd was man of the match, Michèl won 2 partijen namens Heren 3. Bij Heren 5 haalde Bas een winstpartij binnen.

Heren 4 won met 8-2 van Landgraaf. Richard Cords was man of the match. Yaëlle en Santi pakten beiden 2 overwinningen. Door deze overwinning staat heren 4 nu gedeeld bovenaan.

Heren 6 (Twan, Max en Hans) pakte de volle winst bij Armada en heeft hierdoor het kampioenschap bijna binnen, de voorsprong is al 6 punten en een wedstrijd minder gespeeld.

Heren 7 won met 6-4 van Minor. Rob Gubbels en Rob Overmans wonnen beiden 2 partijen, Niels was 1x succesvol.

Heren 8 won met 6-4 van Maastricht. Gied en Marc wonnen beiden 1 partij, de mannen kregen 3 punt cadeau omdat de tegenstander met 2 man aantrad.

Heren 9 verloor met 9-1 bij Brunssum. Wim wist de Sittardse eer te redden.

Last Updated on Sunday, 25 March 2018 12:08