Heren 2 verloor met 6-4 bij Maastricht. Manuel won 2 partijen, maar mag zich dus even geen Mr. 100% meer noemen. John en Jack wonnen beiden 1 partij. Doordat de concurrent om promotie naar de 3e divisie Landgraaf ook met 6-4 verloor blijft Heren 2 bovenaan. Aanstaande zaterdag staat de kraker tegen Landgraaf op het programma.

Heren 3 wist nog een gelijkspel tegen Vijlen uit het vuur te slepen na een 1-4 achterstand. David en Tom wonnen 2 partijen, Bernd 1. Ze blijven hierdoor aan kop met 3 punten voorsprong.

Heren 4 verloor de 'kampioenswedstrijd' bij Brunssum met 6-4. Santi won 2 partijen, Richard en Yaƫlle beiden 1. Alles is echter nog mogelijk voor Heren 4 doordat de verschillen in deze poule zeer klein zijn.

Heren 5 verloor met 7-3 bij Koningslust. Joop won 2 partijen, Jeroen 1. Invaller Rob G. kwam niet tot winst.

Heren 6 won met 9-1 van Kluis. Twan en Arno van Hove pakten de volle winst, Max moest onze gasten uit Geleen het erepuntje toestaan. De voorsprong van Heren 6 is zo groot dat volgende week het kampioenschap al binnengehaald kan worden.

Heren 7 verloor met 7-3 bij Sempre Avanti. Rob Overmans won 2 partijen, Joeri 1.

Heren 8 won slechts 2 man met 4-6 bij Quick. Jules was man of the match, Marc won 2 partijen

Heren 9 verloor met 2-8 van Kluis. Marcel en Toin wonnen beiden 1 partij.

Last Updated on Sunday, 01 April 2018 11:35