Heren 1 speelde gelijk bij Red Stars en heeft daarmee klassenbehoud zo goed als veilig gesteld. Sam was man of the match, Rachel pakte één partij. Martijn moest (voor het eerst in zijn leven?) de tassen dragen.

Heren 2 won met 8-2 tegen 2 man van Landgraaf. Manuel pakte de volle winst, Jack en René wonnen beiden 1 partij. Heren 2 heeft nu als koploper 8 punten voorsprong op Falco, maar Falco heeft volgende week nog een wedstrijd in te halen. Vervolgens staat er een echte kampioenswedstrijd op het programma op de laatste speeldag: Falco - Sittard.

Heren 3 haalde fors uit bij Koningslust, het werd maar liefst 1-9. Michèl en Bernd pakten de volle winst, David won 2 partijen. Heren 3 neemt hierdoor stevig de leiding over en staat nu 7 punten los.

Heren 4 won met 7-3 van Megacles. Rutger was man of the match. Richard won 2 partijen, Santi 1. Ook Heren 4 doet nog volop mee in de strijd om het kampioenschap, ze staan 2 puntjes achter op de koploper TTC en laat dat nu net de tegenstander zijn van volgende week.

Heren 5 speelde gelijk tegen Venlo. Joop en Arno pakten beiden 2 overwinningen, Jeroen won 1 partij. Voor dit team is degradatie naar de 2e klasse helaas niet meer te ontlopen.

Heren 6 verloor met 6-4 bij Red Stars, maar het kampioenschap komt hierdoor niet in gevaar en zal ongetwijfeld volgende week binnengehaald worden. Twan won 2 partijen, Hans en Max beiden 1.

Heren 7 speelde gelijk tegen Kerkrade. Rob Gubbels en Rob Overmans wonnen beiden 2 potten, Niels was een keer succesvol.

Heren 8 won met 7-3 van Heerlen. Jules, Marc en Gied wonnen alle drie 2 partijen.

Last Updated on Sunday, 08 April 2018 13:28