KAMPIOENE! KAMPI - KAMPIOENE!!
Twee teams hebben gisteren al het kampioenschap mogen vieren. Van harte gefeliciteerd Heren 3 (Bernd, Michèl, David, Tom en Nick), en Heren 6 (Twan, Arno, Max en Hans).

Heren 1 won met 4-6 bij Hilversum. Sam en Rachel wonnen beiden 2 partijen, super sub Manuel pakte zijn 1e overwinning in de 2e divisie (en kreeg een punt cadeau door opgave). Handhaving in de 2e divisie was al een feit voor Heren 1, theoretisch kunnen ze zelfs nog kampioen worden maar daarvoor wacht een schier onmogelijke opgave, want dan moet de koploper Bergeijk volgende week met 9-1 verslagen worden (uit 9-1 verloren).

Heren 2 kwam niet in actie maar ze zagen concurrent om het kampioenschap Falco tot op 2 punten naderen. Heren 2 moet volgende week op bezoek bij Falco en heeft 5 punten nodig om het kampioenschap en daardoor promotie naar de 3e divisie binnen te halen.

Heren 3 won met 8-2 van Venlo en haalt hierdoor definitief het kampioenschap binnen in een seizoen waarin het compleet achter de tafel verschijnen elke week weer een uitdaging was. Tom was man of the match gisteren, Michèl en won 2 partijen evenals invaller Twan!

Heren 4 speelde gelijk tegen TTC. De achterstand op nummers 1 en 2 is slechts 2 puntjes dus alles is nog mogelijk. Rutger was man of the match gisteren, Yaëlle en Richard pakten beiden 1 overwinning.

Heren 5 komt (te) laat op stoom dit seizoen, ze wonnen met 3-7 bij Destatec maar hebben nog steeds 4 punten achterstand op de nummer 5. Arno, Joop en Jeroen pakten wonnen alle drie 2 partijen.

Heren 6 won voor dit 2e keer dit seizoen met 10-0. Heerlen was dit keer het slachtoffer van Arno, Hans en Max. Ze laten hierdoor nogmaals zien dat ze de meer dan terechte kampioen zijn.

Heren 7 verloor met 2-8 van Heerlen. Joeri en Niels wonnen allebei een partij.

Heren 8 won met 1-9 bij Landgraaf. Jules en Marc pakten de volle winst, Gied stond de tegenstanders het erepuntje toe.

Last Updated on Sunday, 15 April 2018 12:00