Heren 1 verloor nipt met 4-6 van kampioen Bergeijk. Sam won zeer knap 2 partijen, Martijn pakte een overwinning. Invaller Twan mocht even proeven aan de 2e divisie maar kwam nog niet tot winst. Heren 1 wordt hierdoor 3e in de 2e divisie, het beste resultaat ooit voor TTV Sittard en dan nog te bedenken dat het team liefst 4x met een invaller heeft moeten spelen.

Heren 2 behaalde de 5 benodigde punten bij Falco en mag volgend seizoen in de 3e divisie laten zien wat ze waard zijn.

Heren 3 liet nog even zien dat ze de terechte kampioen zijn door met 1-9 te winnen bij Destatec. Tom, David en Bernd verloren alleen het dubbel.

Heren 4 wist met 4-6 te winnen bij Elsloo maar grijpt hiermee net naast de titel. Richard Cords was man of the match, Santi pakte 2 overwinningen, Yaëlle 1.

Heren 5 won met 7-3 van Vijlen, door de dikke overwinning van heren 3 leek er nog een kans op handhaving maar daarvoor kwamen ze uiteindelijk 2 puntjes tekort. Joop was man of the match, Bas pakte 2 partijen, Jeroen 1.

De kampioenen van Heren 6 won met 6-4. Max was man of the match, Arno won 2 partijen, Twan 1.

Heren 7 moest incompleet aan de start verschijnen bij Falco en verloor met 6-4. Rob Gubbels won 2 partijen, Niels 1.

Heren 8 speelde gelijk tegen Brunssum. Gied en Marc wonnen beiden 2 partijen, Jules 1.

Last Updated on Sunday, 22 April 2018 11:50