Heren 1 won met 4-6 bij Westa. Helaas moest Heren 1 vanwege blessures van Martijn en Ken met 2 man aan de start verschijnen. Sam was man of the match, Rachel won 2 partijen. De kampioen staat al vast in deze poule, handhaving is het enige dat telt voor Heren 1.

Heren 2 speelde gelijk tegen GTTC Groesbeek. Manuel was man of the match, Sander won 2 partijen. Job kon niet tot winst komen. Heren 2 vestigt zich mede hiervoor knap in de middenmoot van deze 3e divisie.

Heren 3 moest ook met 2 man aan de start verschijnen in en tegen Westa. Hier waren Rutger en Jack geblesseerd. Een overwinning was nodig om voor de bovenste plekken mee te spelen maar er werd helaas met 8-2 verloren.

Heren 4 won met 7-3 van Heerlen. John en Santi bleven ongeslagen, Yaƫlle won 1 partij. Heren 4 verstevigd hierdoor de koppositie en is op weg naar het kampioenschap in de 1e klasse.

Heren 5 verloor met maar liefst 9-1 bij Maastricht. Hans wist de Sittardse eer te redden. Arno en Twan moesten al hun tegenstanders feliciteren. Voor Heren 5 zullen alle zeilen bijgezet moeten worden in de 2e helft om klassenbehoud veilig te stellen.

Heren 7 verloor met 2-8 van Elsloo. Joeri en Jules wonnen beiden 1 partij.

Last Updated on Sunday, 14 October 2018 11:22