Heren 3 boekte in Maastricht met 4-6 de eerste overwinning van het seizoen. Michèl en Bernd wonnen beiden 2 partijen, Rutger zorgde voor het winnende punt.

Heren 4 won maar liefst met 8-2 tegen een van de concurrenten om het kampioenschap Koningslust. John was man of the match, Santi en Richard pakten beiden 2 partijen.

Heren 5 verloor met 2-8 van Maastricht waardoor klassebehoud heel erg moeilijk zal worden. Hans en Max pakten beiden een overwinning.

Heren 6 won met 9-1 van Minor. Arno Donners en Bas pakten de volle winst, Joop moest de gasten uit Nuth het erepuntje toestaan.

Heren 8 won met 6-4 van Elsloo. Hier was Gied man of the match, Jack won 2 partijen. Jos moest al zijn tegenstanders feliciteren.

Last Updated on Sunday, 28 October 2018 16:26