Heren 1 verloor met 9-1 van de kampioen Tempo Team. Rachel wist de Sittardse eer te redden. Volgende week zijn er thuis nog een 3-tal punten nodig voor handhaving.

Heren 2 speelde gelijk tegen HTTV. Sander en Manuel wonnen 2 potten, Job 1. Heren 2 heeft hierdoor de 3e divisie plek definitief veilig gesteld.

Heren 3 won met 8-2 van Westa. Rutger en Jack pakten de volle winst, Michèl won 1 partij. Heren 2 moet volgende week op bezoek bij Kluis nog vol aan de bak om zich te handhaven in de promotieklasse.

Heren 4 won met 7-3 van Megacles en haalt hiermee het kampioenschap binnen. John en Yaëlle pakten de volle winst, Richard won 1 partij.

Heren 5 won met 7-3 van Landgraaf. Max was man of the match, Arno won 2 partijen, Twan 1. Helaas was degradatie uit de 1e klasse al een feit voor ons 5e.

Heren 6 won met 4-6 bij Brunssum en heeft volgende week nog 4 punten nodig voor het kampioenschap. Arno pakte de volle winst, Joop won 2 partijen. Rob moest de tassen dragen.

Heren 7 speelde gelijk bij Brunssum. Joeri pakte de volle winst, Niels won 1 partij. Degradatie was ook voor Heren 7 helaas al een feit.

Heren 8 speelde gelijk bij Vijlen. Wim en Jack wonnen 2 partijen, Jos 1.

Heren 9 DDW verloor eerder deze week de 1e wedstrijd van de play-offs met 2-3 van Landgraaf en mag komende week in Landgraaf proberen om zich alsnog te plaatsen voor de volgende ronde.