Sam Geuskens clubkampioen 2018

Met 26 deelnemers werd er met een "geleend" wedstrijdsysteem van onze tafeltennisvrienden uit Tegelen (@Mark Cremers thnx hiervoor) om 12.00 uur begonnen aan de clubkampioenschappen 2018.

Circa 100 potjes moesten er verspeeld worden alvorens de clubkampioen bekend zou zijn. Na poule wedstrijden volgde een knock-out systeem, waarbij je bij een eerste nederlaag toch nog via een herkansingsronde de mogelijkheid had om de finale via de achterdeur te bereiken.

Uiteindelijk leverde het toch dezelfde finale als vorig jaar op, ook doordat een van de favorieten, Sander, vroegtijdig geblesseerd uitviel, en good old Johnny, pas in de halve finale tegen Manuel, na 39(!) games ook uitviel wegens kramp in zijn niet helemaal meer jonge bovenbenen.

In de finale liet Sam zich dit jaar niet weer verrassen door Manuel en won afgetekend met 3-0. Richard Cords wist voor het eerst voor zijn pa te eindigen en pakte keurig netjes de derde plek.

Ook was er een B-poule, daar waren het zoon Marc en vader Huub de Vaan (in die volgorde) diegenen die met de prijzen naar huis gingen.

Lange dag, weliswaar ietwat complex systeem, maar wel veel leuke potjes daardoor en echte sportieve strijd gezien!

Tot volgend jaar!

Namens de organisatie, Marc en Hans