Mosselavond 24 november 2017 - JUBILEUM EDITIE

Op 24 november 2017 organiseren wij voor de 20e keer onze jaarlijkse mosselavond.

Om deze avond een feestelijk tintje te geven zal na afloop van het culinair gedeelte Stadskapel 't Trumke en 't Tröötje een muzikaal optreden voor ons verzorgen.

Uw aanwezigheid bij dit feestelijk gedeelte word erg op prijs gesteld.

De mosselavond bestaat uit een royale portie mosselen (1,5 kilo) met stokbrood en sausjes. Voor de niet mosselliefhebbers is er een alternatief namelijk varkensfricandeau met aardappelgratin, groentegarnituur en een heerlijke champignon, peper- of stroganoffsaus.

Als feestelijke verrassing is er dit jaar nog een toetje

Voor de mosselen betaalt u € 15,00 p/p en voor de varkensfricandeau € 10,00 p/p.

De eerste maaltijden worden geserveerd om 18.30 uur, de tweede ronde is om 20.00 uur. Aan u de keuze op welk tijdstip u wilt deelnemen. Wij zullen met uw voorkeur van aanvangstijd zo veel mogelijk rekening houden.

Familie, vrienden en kennissen zijn van harte welkom in ons tafeltennishome Burg Arnoldtsstraat 20 te Sittard.

Wij hopen dat u allen op deze gezellige avond aanwezig zult zijn.

Mosselcomité TTV Sittard

Inschrijving voor 14 november bij Gied Alofs via de email  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it Aub in de mail vermelden wat u graag wilt eten (indien fricandeau ook graag de saus vermelden) en welk tijdstip uw voorkeur heeft (18.30 of 20.00 uur). Voor inlichtingen tel nr. Gied 046-4516204. Inschrijving verplicht tot betaling.

Last Updated on Monday, 06 November 2017 21:42