Verslagen Clubkampioenschappen
Sam Geuskens clubkampioen 2016

Gisteren een erg gezellige dag gehad. Clubkampioenschappen waren erg spannend. Sam won de finale in de A ronde overtuigend van Manuel. Jack werd derde door David te verslaan. In de B ronde won Twan van Good Old Joppe. Zeer verdienstelijk werd Max derde. Ook in de A ronde 6-kamp liet hij zien een mooie tafeltennis toekomst tegemoet te gaan.

Speciale vermelding voor Ger en Toon, onze toernooi arbiters en Aniek en Tahnee onze bardames. Uiteraard ook Hans (die helaas niet mee kon doen) en Marc voor de organisatie.

Iedereen bedankt voor een leuke spannende en sportieve dag!

Klik hier voor de bijgewerkte overall ranglijst sinds 1974
Klik hier voor de verslagen van voorgaande jaren

Last Updated on Tuesday, 06 March 2018 21:58
Klik hier voor de volledige uitslag

Tom Kasperski clubkampioen junioren 2015

Op zaterdag 19 december streed de jeugd in de ochtend om de titel clubkampioen bij de jeugd. De 15 deelnemers werden in een A poule en een B poule verdeeld. In de A poule kwamen Tom, Twan, Niels, Louis, Max en Emile in actie. Max en Emile laten zien stappen te hebben gemaakt en kunnen steeds beter mee op een hoger niveau. In deze zeskamp waren twee verrassingen te noteren: Louis werd 6e en Niels versloeg Twan in een onderling duel. Hiermee wist hij knap beslag te leggen op de tweede plaats. Tom maakte zijn favorietenrol meer dan waar. Hij won al zijn wedstrijden overtuigend en mag zich de clubkampioen bij de jeugd noemen. Niels werd knap tweede en Twan completeerde het podium.

In de B poule kwamen Juul, Kaera, Dian, Bram, Yannick, Eli, Fabian, Kenneth en Valerie in actie. Het was mooi om te zien dat iedereen met veel inzet en plezier achter de tafel stond. Het algemene niveau bij de jeugd gaat vooruit en dat is een mooi signaal richting de toekomst. In de kruisfinales nam Bram het tegen Dian op en Kaera kwam uit tegen Juul. Kaera en Bram wonnen hun kruisfinale en speelden in de finale tegen elkaar. Na een mooie wedstrijd trok Kaera aan het langste eind en werd zij de winnaar van de B poule. In de strijd om de 3e en 4e plaats in de B poule won Juul van Dian.

Al met al een gezellige, sportieve en geslaagde afsluiting van het tafeltennisjaar 2015!

Tom Pelzer
Jeugdcoördinator TTV Sittard

Last Updated on Sunday, 21 February 2016 17:50

Sam Geuskens clubkampioen senioren 2015

Zaterdag 19 december speelden de senioren wederom om de felbegeerde titel van clubkampioen 2015. Na een hele gezellige en spannende middag waarin werd gestreden in een A en B poule werden de prijzen verdeeld. Onze nieuwe clubkampioen is Sam Geuskens! Hij won in de finale van de grote verrassing van de dag Nicky Douven.

In de B-poule won Joeri Goessen van nog een verrassend finalist Dick van Dam. De ere podia van beide poules zagen er als volgt uit:

A-poule:
1. Sam Geuskens
2. Nicky Douven
3. David Gutiérrez

B-poule:
1. Joeri Goessen
2. Dick van Dam
3. Jack Rolink

Klik hier voor de bijgewerkte overall ranglijst sinds 1974
Klik hier voor de verslagen van voorgaande jaren

Last Updated on Sunday, 21 February 2016 17:50

Sam Geuskens clubkampioen senioren 2014

Vanaf 13.00 uur hadden zich liefst 36 deelnemers gemeld om te strijden voor de titel "Clubkampioen 2014". Door de overvolle agenda een zeer late editie dit jaar, normaal gesproken wordt deze strijd in het eerste kwartaal of zelfs al in december gestreden.

Er werd gespeeld in 9 poules van 4 spelers, waarna de eerste schiftingen plaatsvonden. Uiteindelijk bleven er voor de A-poules 18 spelers over, verdeeld over 3 zeskampen. Voor de B-poules idem.

In de A-poules gingen de winnaars uiteindelijk door naar de driekamp finale. Waren Sam Geuskens en Jack Breukers hierin niet direct een verrassing, Hans Frings was dat zeker wel. Uiteindelijk ging de strijd om de titel tussen Jack en Sam. In een mooie partij wist Sam zijn allereerste titel binnen te halen, in 5 games.

In de B-poule ging de finale strijd tussen Tom Pelzer, Rob Gubbels en Marc de Vaan. Hier was Rob uiteindelijk de winnaar.

Rond 21.00 uur werd met de prijsuitreiking een uiterst lange, maar wel zeer sportieve dag afgesloten.

Klik hier voor de verslagen van eerdere jaren
Klik hier voor de bijgewerkte overall ranglijst

Last Updated on Sunday, 04 January 2015 12:46
Klik hier voor de volledige uitslag

Arno van Hove nieuwe aanvoerder all-time ranglijst

Door zijn 4e plaats op de clubkampioenschappen van 2013 is Arno van Hove de nieuwe aanvoerder van de overall Clubkampioenschappen ranglijst sinds 1974. Arno Donners moet zijn 1e plaats sinds meer dan 30 jaar afstaan, maar de achterstand is slechts een puntje, hij is vastberaden om zijn 1e plek volgend jaar te heroveren!

Klik hier voor de overall ranglijst sinds 1974

Last Updated on Sunday, 04 January 2015 12:45