Afsluiting jeugdtraining 2018

Op maandag 2 juli 2018 organiseerde TTV Sittard een afsluitingstraining voor haar jeugdleden. Dit was een groot succes! Er stond een 15 meter lange buikschuifbaan en een waterkanon op het grasveld naast de club. Hier hebben de jeugdleden, trainers en begeleiders heel veel plezier aan beleefd!

Klik hier voor de foto's van deze super leuke afsluiting van het seizoen voor onze jeugd.

Last Updated on Tuesday, 10 July 2018 22:20

Verslag Dart toernooi 2018

Op een warme zaterdag 9 juni is voor de 19e keer het darttoernooi met een groot aantal deelnemers zonder wanklachten verlopen. Met 52 deelnemers werd het alleen maar warmer en warmer en warmer. Eveline achter de bar had het daardoor wel heel druk. Heel veel dank voor deze prestatie.

Opvallend voor dit jaar was de aanwezigheid van veel dames. Had bijna overwogen om een damespoule te maken. Misschien een idee voor voor het jubileum van volgend jaar?

Uiteraard waren er ook andere winnaars  die volgen iets later in het verslag. Voor het eerst in de historie van het 301 toernooi vond er prolongatie van de titel. Dit heeft als gevolg dat Ruud van den Bergh nog een keer mag verdedigen. Daarna volgt promotie naar de hogere klasse.

In de 501 was er winst voor Math Wijns en samen met zijn zoon Jeroen was er ook nog winst in de dubbel van deze klasse.
Klik hier voor de foto's met wederom dank aan Robert

Rest mij iedereen te bedanken voor alle hulp voor...tijdens....en de dag erna.

Op naar de 20ste editie volgend jaar.

Groet namens de organisatie,

Ron Hartman

Last Updated on Tuesday, 10 July 2018 22:10
Klik hier voor de winnaars

Jubilarissen 2018

Tijdens de algemene ledenvergadering van woensdag 30 mei jongstleden zette voorzitter Marcel Hundscheidt op de inmiddels van hem bekende wijze twee jubilarissen in het zonnetje. Het betrof dit jaar twee clubiconen, Hans Frings (40 jaar) en Joop Veldkamp (50 jaar) van harte gefeliciteerd met jullie jubilea.

Last Updated on Monday, 04 June 2018 21:22

19e TTV Sittard darttoernooi - 9 juni aanstaande

Op zaterdag 9 juni aanstaande organiseren wij het 19e TTV Sittard darttoernooi. Aanvang is om 18.00 uur (zaal open vanaf 17.30 uur).

Bij de inschrijving vermelden 501 (gevorderden) of 301 (beginners) en natuurlijk ook de dubbelpartner (vrij inschrijven voor het dubbel kan ook). De inschrijving sluit op 2 juni.

Per tafeltennisser zoals gewoonlijk maximaal 1 introducee. Het inschrijfgeld is 3,00 euro per persoon.

Let's play darts!
Ron Hartman