Jubilarissen 2018

Tijdens de algemene ledenvergadering van woensdag 30 mei jongstleden zette voorzitter Marcel Hundscheidt op de inmiddels van hem bekende wijze twee jubilarissen in het zonnetje. Het betrof dit jaar twee clubiconen, Hans Frings (40 jaar) en Joop Veldkamp (50 jaar) van harte gefeliciteerd met jullie jubilea.

Last Updated on Monday, 04 June 2018 21:22

19e TTV Sittard darttoernooi - 9 juni aanstaande

Op zaterdag 9 juni aanstaande organiseren wij het 19e TTV Sittard darttoernooi. Aanvang is om 18.00 uur (zaal open vanaf 17.30 uur).

Bij de inschrijving vermelden 501 (gevorderden) of 301 (beginners) en natuurlijk ook de dubbelpartner (vrij inschrijven voor het dubbel kan ook). De inschrijving sluit op 2 juni.

Per tafeltennisser zoals gewoonlijk maximaal 1 introducee. Het inschrijfgeld is 3,00 euro per persoon.

Let's play darts!
Ron Hartman

Last Updated on Monday, 23 April 2018 21:33

Heren 1 verloor nipt met 4-6 van kampioen Bergeijk. Sam won zeer knap 2 partijen, Martijn pakte een overwinning. Invaller Twan mocht even proeven aan de 2e divisie maar kwam nog niet tot winst. Heren 1 wordt hierdoor 3e in de 2e divisie, het beste resultaat ooit voor TTV Sittard en dan nog te bedenken dat het team liefst 4x met een invaller heeft moeten spelen.

Heren 2 behaalde de 5 benodigde punten bij Falco en mag volgend seizoen in de 3e divisie laten zien wat ze waard zijn.

Heren 3 liet nog even zien dat ze de terechte kampioen zijn door met 1-9 te winnen bij Destatec. Tom, David en Bernd verloren alleen het dubbel.

Heren 4 wist met 4-6 te winnen bij Elsloo maar grijpt hiermee net naast de titel. Richard Cords was man of the match, Santi pakte 2 overwinningen, Yaëlle 1.

Heren 5 won met 7-3 van Vijlen, door de dikke overwinning van heren 3 leek er nog een kans op handhaving maar daarvoor kwamen ze uiteindelijk 2 puntjes tekort. Joop was man of the match, Bas pakte 2 partijen, Jeroen 1.

De kampioenen van Heren 6 won met 6-4. Max was man of the match, Arno won 2 partijen, Twan 1.

Heren 7 moest incompleet aan de start verschijnen bij Falco en verloor met 6-4. Rob Gubbels won 2 partijen, Niels 1.

Heren 8 speelde gelijk tegen Brunssum. Gied en Marc wonnen beiden 2 partijen, Jules 1.

Last Updated on Sunday, 22 April 2018 11:50

Heren 2 kampioen - Sittard voor het eerst 2 teams landelijk!

Na Heren 3 en Heren 6 mag Heren 2 zich sinds gisteren ook kampioen noemen. Er waren 5 punten nodig bij Falco en die werden op t nippertje binnengehaald. Manuel en Jack waren beiden goed voor 2 overwinningen, René won 1 partij.

Hierdoor promoveert team 2 naar de 3e divisie waarmee TTV Sittard voor het eerst in de geschiedenis met twee senioren teams landelijk gaat spelen.

Noppe king Johnny ontbreekt helaas op de foto.

Last Updated on Sunday, 22 April 2018 11:36

<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>