Nieuws over ons 50 jarig jubileum
Jubileum activiteiten

In het kader van ons jubileum hebben al twee activiteiten plaatsgevonden, de speciale nieuwjaarsreceptie en het jeugdweekend. Klik hier voor meer informatie hierover. De twee belangrijkste activiteiten staan in september op de agenda:

• Feestavond (4 september), klik hier voor de foto's
  • Grote media activiteit op de markt in Sittard (18 en 19 september), klik hier voor de foto's

De sponsors van onze jubileumactiviteiten zijn:

Last Updated on Sunday, 28 November 2010 10:59

Mediaevent op de Sittardse markt

In het kader van het 50 jarig jubileum van Tafeltennisvereniging Sittard organiseert de vereniging op zaterdag 18 en zondag 19 september 2010 een 24-uurs tafeltennismarathon op de Markt in Sittard.

Op de zaterdagmiddag wordt door Burgemeester S. Cox om 15.00 uur het startsein gegeven van een evenement dat doorloopt en eindigt op zondagmiddag om 15.00 uur. Vanwege de mogelijke overlast zal het evenement van 24.00 tot 07.00 uur worden stop gelegd.

Op een kiosk die wordt geplaatst in de hoek Café Schtad Zitterd en Hotel De Limbourg kunnen verenigingen, stichtingen en bedrijven zich gedurende dit evenement naar hartenlust uitleven met een spelletje tafeltennis. Iedereen kan hieraan deelnemen!

Klik hier (kies voor week 37 uit de startblokken 2) voor het radio interview over deze activiteit

Last Updated on Sunday, 28 November 2010 11:00

Leden bedankt!

Na een fantastisch en perfect georganiseerde feestavond 2 weken geleden, deden wij afgelopen weekend nog een schepje bovenop de activiteiten in het kader van ons jubileumjaar. Tijdens een 24 uurs media tafeltennisspektakel op de Markt in Sittard hebben wij mogen genieten van veel aandacht van de Sittardse bevolking, hetgeen onze naamsbekendheid zeker ten goede zal komen.

Het evenement is mede mogelijk gemaakt met medewerking van de Gemeente Sittard-Geleen, Topsport Limburg en niet te vergeten, tal van sponsoren. Mede hierdoor konden wij op zondagmiddag ruim 2000,00 euro overhandigen aan de Gehandicapten Carnaval Sittard.

Het evenement had echter niet kunnen slagen zonder de ondersteuning van jullie als leden. In ruime getale hebben jullie, op welke wijze dan ook, jullie bijdrage geleverd aan een voor de vereniging uniek en succesvol evenement.

We mogen met ons allen trots zijn op de prestatie die wij als tafeltennisvereniging afgelopen weekend hebben geleverd!

Bedankt!

Marcel Hundscheidt

Last Updated on Sunday, 28 November 2010 10:59

Jeugdweekend in de Ardennen, 25-27 juni

Afgelopen maandag 12 april hebben wij een informatieavond voor ouders en jeugd gehouden. Hier hebben wij zo uitgebreid mogelijk verteld welke plannen we hebben met het jeugdweekend op 25, 26 en 27 juni in de Ardennen. Zie hier de presentatie die daarvoor gebruikt is.

Dit alles in het kader van het jubileumjaar waarin onze vereniging 50 jaar bestaat. De opkomst was goed en de reacties waren zeer enthousiast en we hopen en verwachten dan ook dat massaal deelgenomen gaat worden.

Daarom hierbij een inschrijfformulier dat wij graag voor 1 mei ingevuld terug willen zien.

Namens de organisatie, Wim Elschott

Last Updated on Sunday, 01 August 2010 19:44

Foto's jeugdweekend

Eind juni heeft het jeugdweekend, ter gelegenheid van het 50 jarig jubileum plaatsgevonden.
Verslag volgt, bekijk hier alvast een aantal foto's.

Last Updated on Sunday, 01 August 2010 19:46

Jubileum jaar officieel geopend

Het 50 jarig jubileum jaar is op zondag 3 januari tijdens de drukbezochte nieuwjaarsreceptie geopend. Deze mijlpaal zullen we zeker niet zomaar voorbij laten gaan. De jubileumcommissie bestaande uit Wim Clerx, Jack Rolink, David Gutiérrez en Wim Elschott is al geruime tijd met de voorbereidingen bezig.

De eerste 'wapenfeiten' vanuit deze commissie zijn tijdens de nieuwjaarsreceptie gepresenteerd. Dit betrof het aangepaste logo, de mascotte en een heel mooi bord aan de buitenkant van het home. Het logo en de mascotte zijn vanaf vandaag ook op de website te zien. Het hele jaar zullen deze op alle communicatie vanuit de vereniging gebruikt worden. Zowel het logo als de mascotte zijn door Pjotr Goessen, oud-lid, ontworpen. De jubileumcommissie heeft deze gekozen uit de meerdere ontwerpen van Pjotr. Hierbij willen we Pjotr hartelijk bedanken voor zijn hulp.

Klik hier voor een fotoimpressie van de nieuwjaarsreceptie.
Klik hier voor de speciale jubileum rubriek 'Oud leden aan het woord'

Last Updated on Tuesday, 26 January 2010 23:33