Competitie 25/11

Heren 1 speelde gelijk bij aanstaand kampioen SKF. Op voorhand was duidelijk dat de puntjes die Heren 1 de afgelopen weken gemorst had goedgemaakt moesten worden met minimaal 7 punten tegen de concurrent SKF. Helaas is dit niet gelukt en zal Heren 1 nog minimaal een seizoen moeten wachten op promotie naar de 2e divisie. Sam en Martijn wonnen beiden 2 partijen, Manuel moest de tassen dragen.

Heren 2 verloor voor de 2e week op rij dik, nu maar liefst met 10-0 van aanstaand kampioen Westa. Een aantal potjes waren zeer close maar de jeugd van Wessem stuurde René, Santi en Jack toch met lege handen terug naar Sittard.

Heren 3 speelde gelijk tegen Heerlen. Bernd pakte 2 overwinningen, David en Tom beiden 1. Een goed resultaat in de strijd tegen handhaving in de promotieklasse.

Heren 4 speelde knap gelijk tegen Koningslust (na 1-5 achterstand). Rutger en Nick wonnen 2 partijen, Yaëlle 1. Klassebehoud is hiermee zo goed als veilig gesteld voor Heren 4, een zeer goede prestatie van dit jeugdig team.

Klik hier voor alle uitslagen, standen en persoonlijke resultaten
Klik hier voor het thuis/uit schema per speeldatum

Heren 5 kwam niet in actie maar zag de concurrent om het kampioenschap met 10-0 winnen. De voorsprong is hierdoor geslonken tot 2 punten, kortom volgende week is nog een uitstekend resultaat nodig om het kampioenschap binnen te slepen.

Heren 6 won met 2-8 bij Kluis. Twan en Hans waren man of the match, Max won 2 partijen.

Heren 8 verloor met 9-1 bij Venlo. Rob Overmans redde de Sittardse eer.

Heren 9 verloor met 4-6 van Smash. Wim won 2 partijen, Peter en Ron beiden 1. Volgende week moet een voorsprong van 3 punten verdedigd worden om kampioen te worden.

 

Last Updated on Sunday, 26 November 2017 13:23