Competitie 1/12

Heren 1 won met 7-3 van Vriendenschaar en wordt hiermee 4e in de 2e divisie, een knap resultaat gezien de uitdagingen qua team bezetting. Sam pakte de volle winst, Martijn en Ken wonnen beiden 2 partijen.

Heren 2 verloor met 7-3 van de kampioen TOGB, ze eindigen knap als 3e in de 3e divisie. Sander, Manuel en Job wonnen allen 1 partij.

Heren 3 verloor met 6-4 bij Kluis en handhaaft zich hierdoor in de promotieklasse. Michèl, Bernd en Rutger pakten allen 1 partij.

Heren 4 was al kampioen, de focus was er daardoor wellicht niet helemaal want er werd met 4-6 verloren. Richard en Yaëlle wonnen beide 2 partijen.

Heren 5 verloor met 6-4 van Heerlen, degradatie was al niet meer te ontlopen maar door dit resultaat werd dit team in elk geval nog 5e. Hans won 2 partijen, Arno 1.

Heren 6 won met 8-2 van Heerlen en is mede hierdoor met ruime voorsprong kampioen geworden. Bas pakte de volle winst, Joop en Rob wonnen beiden 2 partijen.

Heren 7 verloor met 8-2 bij Kluis, helaas eis dit team als laatste geëindigd. Jules haalde de 2 potten binnen.

Heren 8 verloor met 4-6 van Kerkrade en eindigen als 5e, gelukkig heeft dit in de 3e klasse geen consequenties. Jack won 2 partijen, Gied en Jos beiden 1.