TT Intercup: TTV Sittard - Hundsmühler TV

Inmiddels is de loting voor de ronde van de laatste 16 van het Intercup toernooi verricht.  We mogen thuis spelen en krijgen Hundsmühler TV uit Duitsland op bezoek (350 km van Sittard). Klik hier voor de site van deze tegenstander.

Vanuit de statistieken lijkt dit team ongeveer even sterk dan onze mannen, het beloofd dus een spannende Dit team wist vorig jaar een 3e plek te behalen in het troosttoernooi, dus onze mannen (en dame) kunnen hun borst nat maken.

De wedstrijd zal op zondag 3 februari om 15.00 uur gespeeld worden.

Last Updated on Sunday, 06 January 2019 14:05

Sam Geuskens clubkampioen 2018

Met 26 deelnemers werd er met een "geleend" wedstrijdsysteem van onze tafeltennisvrienden uit Tegelen (@Mark Cremers thnx hiervoor) om 12.00 uur begonnen aan de clubkampioenschappen 2018.

Circa 100 potjes moesten er verspeeld worden alvorens de clubkampioen bekend zou zijn. Na poule wedstrijden volgde een knock-out systeem, waarbij je bij een eerste nederlaag toch nog via een herkansingsronde de mogelijkheid had om de finale via de achterdeur te bereiken.

Uiteindelijk leverde het toch dezelfde finale als vorig jaar op, ook doordat een van de favorieten, Sander, vroegtijdig geblesseerd uitviel, en good old Johnny, pas in de halve finale tegen Manuel, na 39(!) games ook uitviel wegens kramp in zijn niet helemaal meer jonge bovenbenen.

In de finale liet Sam zich dit jaar niet weer verrassen door Manuel en won afgetekend met 3-0. Richard Cords wist voor het eerst voor zijn pa te eindigen en pakte keurig netjes de derde plek.

Ook was er een B-poule, daar waren het zoon Marc en vader Huub de Vaan (in die volgorde) diegenen die met de prijzen naar huis gingen.

Lange dag, weliswaar ietwat complex systeem, maar wel veel leuke potjes daardoor en echte sportieve strijd gezien!

Tot volgend jaar!

Namens de organisatie, Marc en Hans

Klik hier voor de bijgewerkte overall ranglijst sinds 1974

Last Updated on Tuesday, 18 December 2018 22:38

Heren 1 won met 7-3 van Vriendenschaar en wordt hiermee 4e in de 2e divisie, een knap resultaat gezien de uitdagingen qua team bezetting. Sam pakte de volle winst, Martijn en Ken wonnen beiden 2 partijen.

Heren 2 verloor met 7-3 van de kampioen TOGB, ze eindigen knap als 3e in de 3e divisie. Sander, Manuel en Job wonnen allen 1 partij.

Heren 3 verloor met 6-4 bij Kluis en handhaaft zich hierdoor in de promotieklasse. Michèl, Bernd en Rutger pakten allen 1 partij.

Heren 4 was al kampioen, de focus was er daardoor wellicht niet helemaal want er werd met 4-6 verloren. Richard en Yaëlle wonnen beide 2 partijen.

Heren 5 verloor met 6-4 van Heerlen, degradatie was al niet meer te ontlopen maar door dit resultaat werd dit team in elk geval nog 5e. Hans won 2 partijen, Arno 1.

Heren 6 won met 8-2 van Heerlen en is mede hierdoor met ruime voorsprong kampioen geworden. Bas pakte de volle winst, Joop en Rob wonnen beiden 2 partijen.

Heren 7 verloor met 8-2 bij Kluis, helaas eis dit team als laatste geëindigd. Jules haalde de 2 potten binnen.

Heren 8 verloor met 4-6 van Kerkrade en eindigen als 5e, gelukkig heeft dit in de 3e klasse geen consequenties. Jack won 2 partijen, Gied en Jos beiden 1.

Heren 6 kampioen

HEREN 6 KAMPIOEN

Na heren 4 wist ook heren 6 het kampioenschap binnen te halen. Van harte gefeliciteerd Arno, Bas, Joop en Rob. Jullie mogen volgend jaar laten zien wat jullie waard zijn in de 1e klas. Succes!

Last Updated on Tuesday, 04 December 2018 22:05

<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>