Oud leden aan het woord

In het kader van het aankomende 50-jarig jubileum van TTV Sittard, blikken we ook terug op het verleden. In deze rubriek komen oud-leden aan het woord die bereid zijn gevonden een stukje te schrijven.

Last Updated on Tuesday, 26 January 2010 23:21
 
Koen Bennebroek

Groeten van een oud-lid!

Waar je ook bent in de wereld, tafeltennis is een van die sporten die je overal kunt beoefenen. Zij het in een sporthal, op de camping, in de kantine, binnen of buiten, het maakt niet uit. Ik heb in verschillende delen van de wereld gewoond en tafeltennis is me altijd gevolgd.

Mijn ouders namen ons als kind elk jaar op sleeptouw met de caravan naar Zuid Frankrijk. Daar kwam ik voor het eerst in aanraking met deze sport en besloot mijn kunsten achter de tafel te verbeteren. Daarom werd ik lid van TTV Kolleberg. Binnen de vereniging speelde ik al snel competitie en op school greep ik elke pauze aan om in de mensa van het Serviam een potje te spelen. Naarmate mijn techniek  vorderde, ging ik op de camping in de zomer vakantie met de prijzen aan de haal.

Last Updated on Tuesday, 26 January 2010 23:25
Lees meer
 
Nick de Beer

Een paar dagen geleden werd mij, als oud lid,  gevraagd een stukje te schrijven ter gelegenheid van het 50-jarig bestaan van TTV Sittard;. Nadat ik  op een vrije zaterdagmiddag weer eens binnen liep bij TTV Sittard, realiseerde ik me opeens iets. Ondanks dat er wat kleine dingetjes veranderd waren (zoals de mooi opgeknapte keuken, de wat modernere computer en een hoop nieuwe sponsors),  is één ding  absoluut niet veranderd. Weliswaar was het al een hele tijd geleden dat ik binnen was komen lopen, toch  voelde het net zoals al die keren dat ik om half 3 binnen kwam om me klaar te maken voor mijn eigen wedstrijden. Bijna dezelfde mensen, maar vooral de herkenbare vriendelijke sfeer deed me goed.

Last Updated on Tuesday, 26 January 2010 23:12
Lees meer