Verslagen najaar 2010
Competitie 4/12 - Heren 1 naar 3e divisie!

Heren 1 verloor de stijd om het kampioenschap met 3-7 van Megacles 1. Maar de 3 punten waren wel genoeg voor promotie naar de 3e divisie. Heren van Megacles van harte gefeliciteerd en ook alvast veel succes in de 3e divisie. Sam won 2 partijen, Jack 1. Maurice bleef zonder winst, en ook het dubbel John/Jack kon ondanks een aantal matchpoints niet verzilverd worden. Volgend jaar dus opnieuw proberen om een rol van betekenis te spelen in de 3e divisie.

Een speciaal woord van dank aan coach Jean, die vandaag, ondanks zijn dikke enkel, toch van de partij was.

Heren 2 verloor met 7-3 bij Asterix. Hans won 2x, Rene 1. Michel moest de tassen dragen. Meer dan de 2e plek zat er dit seizoen niet in, Megacles was te sterk. Volgend seizoen opnieuw op jacht naar promotie.

Heren 3 verloor met 3-7 van Heerlen 3. Arno Donners won 2 partijen, Joop 1, David was opnieuw vuller van de dag. Degradatie naar de 2e klasse was al weken niet meer te ontlopen. Volgend seizoen mogen de mannen van het 3e laten zien dat ze toch 1e klasse waardig zijn.

Heren 4 won met 9-1 van Ready 2. Met 82 punten zijn ze zeer overtuigend kampioen. Bernd en het dubbel bleven het hele seizoen zonder nederlaag. Vandaag won naast Bernd, Rob Overmans 3 partijen, Roy won er 2.

Klik hier voor alle standen en percentages
Klik hier voor het thuis/uit schema per speeldatum

Last Updated on Friday, 17 June 2011 21:38
Lees meer
 
Competitie 27/11

Heren 1 heeft met 1-9 gewonnen bij Elsloo 1. John en Jack bleven ongeslagen, Sam won 2 partijen. Met deze uitslag tegen een weliswaar verzwakt Elsloo staat ons 1e met één been in de 3e divisie. Volgende week wordt in de onderlinge wedstrijd tegen koploper Megacles om het kampioenschap gestreden.

Heren 2 speelde gelijk tegen Brunssum 1. Michél won 2 partijen, Santi 1. René bleef zonder winst maar kreeg wel een winstpartij op zijn naam door opgave van Ron.

Heren 3 verloor met 4-6 van Maastricht 1. Arno Donners won 2 partijen, Arno van Hove en Joop beide 1.

Heren 4 zette hun kampioenschap nog eens extra in het zonnetje door met 8-2 te winnen van Quick 1. Jeroen was was of the match met 3 overwinningen. Roy en Rob Gubbels wonnen beide 2 keer. De andere 2 spelers van dit team, Bernd en Rob Overmans, zorgen in een volledig Duits dubbel voor de 9e dubbelzege van het seizoen.

Klik hier voor alle standen en percentages
Klik hier voor het thuis/uit schema per speeldatum

Last Updated on Sunday, 19 December 2010 13:12
Lees meer
 
Competitie 20/11 - Heren 4 kampioen!!

Heren 1 won met 6-4 van DVO. Jack was man of the match met 3 overwinningen. John won 2 potten, Sam 1. Dit is gezien de doelstelling, promotie naar de 3e divisie, tegen degradant DVO een te magere score. Maar door de andere uitslagen is promotie nog steeds mogelijk.

Heren 2 won met 3-7 bij de Meppers. Hans wist voor het eerst in 3,5 jaar weer eens de volle winst te pakken. Wellicht heeft dit te maken met het zelfvertrouwen waarmee hij naar Wijlre trok, hij stuurde zijn foto namelijk al afgelopen vrijdag door. Santi en René wonnen beide 2 partijen.

Heren 3 verloor met 6-4 bij Kluis 3. David en Arno Donners wonnen beide 2 partijen. Joop kon in zijn woonplaats niet tot winst komen en werd gepromoveerd tot tassendrager, klik op 'lees meer' om Joppe in zijn nieuwe rol te zien.

Heren 4 won met 0-10 bij Megacles 7. Bernd, Roy en Rob Overmans boekten deze monsterscore in recordtijd. Door het gelijke spel van Westa is het kampioenschap binnen. Gefeliciteerd heren!!

Klik hier voor alle standen en percentages
Klik hier voor het thuis/uit schema per speeldatum

Last Updated on Sunday, 19 December 2010 13:12
Lees meer
 
Competitie 13/11

Heren 1 moest vandaag zijn 2e verlies van het seizoen incasseren. Bij Falco 2 werd met 6-4 verloren. Sam en Jack wonnen beide 2 partijen, Maurice had het geluk niet aan zijn zijde en kon geen pot in winst omzetten. Een wederom spannende confrontatie verliep heel vreemd, na een 0-2 voorsprong volgde een 6-2 achterstand, waarna het verlies uiteindelijk nog tot 6-4 beperkt kon worden. Volgende week moet dik uitgehaald worden tegen degradatiekandidaat DVO om promotie naar de 3e divisie nog in het visier te houden. Nu staat ons 1e op de 4e plek met 4 en 3 punten achterstand op de nummers 1, 2 en 3.

Heren 7 verloor eerder deze week met 7-3 bij Matatec. Frans won 2 partijen, Bart 1. Tom was waarschijnlijk al volledig gefocussed op MVV en kon daardoor zelf geen potje winnen. Het was de de wedstrijd van de sorryballen, de een nog 'mooier' dan de andere....

Klik hier voor alle standen en percentages
Klik hier voor het thuis/uit schema per speeldatum

Last Updated on Sunday, 12 December 2010 14:12
 
Competitie 6/11

Heren 1 speelde gelijk bij Westa 4. Een terechte, maar teleurstellende, uitslag. Jack won 2 partijen, Sam en invaller Robert beide 1. Sam en Jack wonnen het dubbel. De man of the match kwam opnieuw bij de tegenstander vandaan, Martin Huijnen had een topdag en wist alle drie onze mannen te kloppen. Vanaf nu zal elk puntje uitermate kostbaar worden voor ons 1e, in de jacht op plek 1 of 2 die beide recht geven op promotie.

Heren 2 verloor met 7-3 van Megacles 2. Santi, René en Hans wonnen alleen 1 partij. Hiermee heeft Megacles opnieuw aangetoond de terechte kampioen te zijn.
Heren 3 speelde gelijk bij Megacles 3. Arno Donners was hier man of the match, hij pakte de volle winst. David won 1 partij, Arno van Hove kon is zijn eerste wedstrijd sinds lange tijd nog geen partij in zijn voordeel beslissen. Met deze uitslag is degradatie naar de 2e klasse bijna niet meer te ontlopen.
Heren 4 won met 4-6 bij Panningen. Bernd behield zijn 100% score. Rob Gubbels en Rob Overmans wonnen beide 1 partij. Met 15 punten voorsprong is het kampioenschap, inclusief promotie naar de 2e klasse, nu nog slechts een kwestie van tijd.

Klik hier voor alle standen en percentages
Klik hier voor het thuis/uit schema per speeldatum

Last Updated on Sunday, 12 December 2010 14:12
Lees meer
 
Competitie 30/10

Heren 1 speelde gelijk tegen Falco 2. In een hele spannende wedstrijd waarin maar liefst 7 partijen over de volle 5 games gingen, was 5-5 een terechte uitslag. De man of the match kwam uit Valkenburg. Harold Kengen moest er wel vol voor gaan maar bleef ongeslagen. Maurice en Jack wonnen beide 2 partijen, John 1. Het blijft hiermee zeer spannend in de hoofdklasse waarin de eerste 2 plekken recht geven op promotie naar de 3e divisie.

Heren 2 won met 3-7 bij Seta 2. Santi en Michèl behaalden de volle winst. René had een offday en moest 3 verliespartijen incasseren.
Heren 3 verloor met 3-7 van Red Stars 3. Arno Donners, Joop en David wonnen allen 1 partij. Het degradatiespook komt met dit resultaat wel erg dichtbij nu, alleen met een enorme eindsprint kan dit nog voorkomen worden.

Heren 4 won met 1-9 bij concurrent om het kampioenschap Westa 5. Met dit super resultaat hebben onze mannen een voorsprong van maar liefst 14 punten. Bernd behield zijn 100% score. Bij Rob Gubbels betaalde de zeer zolgvuldige voorbereiding zich uit, ook hij won 3x. Jeroen won 2 partijen.

Klik hier voor alle standen en percentages
Klik hier voor het thuis/uit schema per speeldatum

Last Updated on Sunday, 12 December 2010 14:12
Lees meer
 
Competitie 23/10

Heren 2 won met 7-3 van Seta 2. René scoorde wederom een hattrick, en zet hiermee zijn super seizoen voort (pas één nederlaag). Hans en Michèl wonnen beide 2 partijen. De 2e plek is hiermee zo goed als zeker, plek 1 is bijna onbereikbaar met 10 punten achterstand op Megacles.

Heren 3 speelde gelijk bij Red Stars 4. David en Joop wonnen 2 partijen, Bas 1.

Heren 4 won met 7-3 van directe concurrent om het kampioenschap Westa 5. Hiermee hebben zij een gat van 6 punten geslagen. Volgende week staat de return in Westa al op het programma. Bernd boekte ook vandaag 3 overwinningen en behoud hiermee zijn ongeslagen status. Jeroen won 2 maal en Rob Overmans pakte 1 partij. Een uitstekend resultaat, het kampioenschap is binnen handbereik.

Klik hier voor alle standen en percentages
Klik hier voor het thuis/uit schema per speeldatum

Last Updated on Sunday, 28 November 2010 10:21
Lees meer
 
Competitie 16/10

Heren 1 verloor met 6-4 van Megacles 1, die in hun sterkste formatie aantraden. Jack was man of the match met 3 overwinningen. John won 1 partij. Maurzio leek met zijn hoofd bij de halve liters op de oktoberfeesten, hij bleef zonder overwinning. Met deze uitslag wordt (blijft) het super spannend in de hoofdklasse, de volgende tegenstander is Falco dat 1 puntje achter staat.

Heren 2 won met 9-1 van Asterix 1. René en Santi pakten de volle winst, Michèl verloor 1 partij. Hiermee vestigd ons 2e zich stevig op de 2e plek, Megacles is in deze poule heer en meester waardoor het kampioenschap er al (bijna) niet meer inzit.

Heren 3 ging met 9-1 onderuit bij Heerlen. Bas zorgde voor het erepunt, Joop en David konden geen punten mee naar Sittard nemen. Alleen met een dikke overwinning volgende week bij Red Stars behouden ze een kans op klassebehoud.
Heren 4 won met 2-8 bij Ready 1 en zet hiermee de jacht op het kampioenschap voort. Grote man vandaag was Rob Gubbels die ongeslagen bleef. Jeroen en Rob Overmans wonnen beide 2 partijen. De mannen lopen hiermee een puntje uit op de enige resterende concurrent Westa, tevens de volgende tegenstander.

Klik hier voor alle standen en percentages
Klik hier voor het thuis/uit schema per speeldatum

Last Updated on Sunday, 28 November 2010 10:21
Lees meer
 
Competitie 9/10

Heren 1 won met 6-4 van Elsloo 1. John, Maurice en Jack wonnen allen 2 partijen. Ken van Gellekom was te sterk voor alle drie onze mannen, en ook het dubbel was voor Elsloo. Team 1 ligt hiermee op koers om opnieuw promotie naar de 3e divisie te realiseren.

Heren 2 won met 3-7 bij Brunssum 1. Santi bleef ongeslagen, Hans en Rene wonnen beide 2 partijen. Voor Hans natuurlijk een speciale wedstrijd tegen zijn ex-teamgenoten. De redactie heeft begrepen dat een oud rubber hem over zijn vormdip geholpen heeft waardoor hij 2x kon toeslaan in Brunssum.

Heren 3 verloor met 7-3 bij Maastricht 1. Joop 2 en Bas 1 waren de winst partijen. Arno Donners kon helaas geen partij winnen.
Heren 4 ligt op kampioenskoers, zij wonnen won met 1-9 bij Quick. Rob verloor een partijtje, Roy en Bernd bleven ongeslagen.
Heren 5 speelde vandaag 5-5 tegen Kerkrade 1. Gied was man of the match met 3 overwinningen, Marcel won 2 partijen. Invaller Ron speelde goed maar moest op het nippertje toch 3x buigen. Donderdagavond won ons 5e de inhaalwedstrijd bij Sibbe met 2-8. Invaller Rogier en Gied bleven beide ongeslagen, Marcel won 1 partij. Met deze uitslagen zijn de heren, ondanks alle blessures, goed op weg om hun plek in de 3e klasse veilig te stellen.
Heren 6 won met 8-2 van Sibbe. Onze Maastrichtste vriend Tom was de ster van de dag, hij won al zijn partijen. Toin en Paul wonnen beide 2 potten.

Klik hier voor alle standen en percentages
Klik hier voor het thuis/uit schema per speeldatum

Last Updated on Sunday, 28 November 2010 10:20
Lees meer
 
Competitie 2/10

Heren 1 won met 2-8 bij DVO 1. Sam en Jack bleven ongeslagen. John moest 1 verliespartij incasseren, en ook het dubbel werd verloren. Volgende week staat er met Elsloo een concurrent om promotie naar de 3e divisie op het programma.

Heren 2 won met 9-1 van Meppers 1. Meppers verscheen met 2 man aan de start, Hans gunde de mannen uit Wijlre 1 punt. Michèl en René bleven ongeslagen.
Heren 3 verloor met 2-8 van Kluis 3. Arno en Joop wonnen beide 1 partij. David was de vuller van de dag met 3 nederlagen.
Heren 4 won met 8-2 van Megacles 7. Debutant Jeroen deed meteen van zich spreken met 3 overwinningen. Rob Overmans won ook al zijn partijen. Rob Gubbels moest met 1 winstpartij genoegen nemen.

Klik hier voor alle standen en percentages
Klik hier voor het thuis/uit schema per speeldatum

Last Updated on Sunday, 28 November 2010 10:20
Lees meer
 
Competitie 25/9

Vandaag slechts een beperkt aantal teams in actie, volgende week wordt het eerste volledige competitieprogramma van dit seizoen gespeeld.

Heren 5 won met 8-2 van Panningen 2. Bernd maakte zijn rentree na 7 jaar afwezigheid, en wist meteen al zijn potten te winnen. Rob Gubbels deed hier niet voor onder, hij behield ook de volle winst. Roy gunde de tegenstanders 2 puntjes. Een goede start voor ons 4e, de doelstelling dit seizoen is immers niets minder dan het kampioenschap.

Klik hier voor alle standen en percentages
Klik hier voor het thuis/uit schema per speeldatum

Last Updated on Sunday, 28 November 2010 10:20
Lees meer
 
Competitie 11/9

Voor een aantal teams is de najaarscompetitie van 2010 vandaag van start gegaan.

Heren 1 won met 8-2 van Westa 4. Jack bleef ongeslagen, Maurice en Sam wonnen beide 2 partijen, en ook het dubbel was voor Sittard.
Heren 2 verloor met 2-8 van Megacles 2. Santi en het dubbel waren de winstpartijen. Michèl en Hans konden niet tot winst komen.
Heren 3 won met 7-3 van Megacles 3. Bas was man of the match met 3 overwinningen. David 2, Arno 1 en het dubbel waren de andere Sittardse punten.

Last Updated on Sunday, 28 November 2010 10:19
Lees meer
 
Teamsamenstelling najaar 2010

De teams voor de nieuwe competitie, welke in september van start gaat zijn samengesteld. Heel erg leuk is dat 6 nieuwe jeugdspelers competitie gaan spelen, hierdoor zijn we bij de jeugd van 3 naar 4 teams kunnen gaan.

Ook bij de senioren zijn er 3 nieuwe aanwinsten, John Jongen en Hans Frings zijn weer terug op het oude nest, en Jeroen Peters is een nieuw gezicht in onze vereniging. Hier is het niet gelukt om meer teams op te geven voor de competitie, dit blijven er 7.

Klik hier voor de complete teamsamenstelling senioren
Klik hier voor de complete teamsamenstelling jeugd

Last Updated on Sunday, 28 November 2010 10:55