16e Dreamteam-uitstapje coronaproof

Op de laatste zondag van augustus ging het 16e dreamteam-uitstapje van start bij huize Elschott. Gewapend met e-bikes werd de heenreis aanvaard, die bleek te eindigen bij Brouwerij de Fontein in Stein.

De geplande rondleiding door de brouwerij kon vanwege corona niet doorgaan (de doorgangen zijn te smal), maar de bijbehorende bierproeverij vond gretig aftrek. Ook de hapjes verdwenen als sneeuw voor de zon.

Aansluitend kwamen we geheel energie-neutraal aan in het nostalgische Steinerbos (wie is er vroeger niet geweest) waar op anderhalve meter afstand furieus werd gestreden om de beste midgetgolf-ronde van de dag (uiteraard gewonnen door semi-professionele golfspelers).

Zelfs de regen op de terugweg kon de pret niet drukken, en traditioneel werd de dag afgesloten met een overheerlijke Griekse maaltijd.

Wim en Gied, bedankt voor de organisatie, het was wederom een geslaagde en gezellige dag, ondanks alle corona-beperkingen.