TTV Sittard “Meet & Greet”

Beste leden, 

Namens het bestuur van TTV Sittard willen we jullie van harte uitnodigen om volgende week zondag, 13 juni 2021 tussen 15.00 en 18.00 uur, een glaasje te komen drinken ‘op de club’.

Velen van ons hebben elkaar al zó lang niet meer gezien!

We mogen dan zonder mondkapje met maximaal vier personen per tafel zitten of staan (binnen en buiten), mits we tijdens het lopen wél een mondkapje dragen. De mosselcommissie zorgt voor de bediening aan tafel. Drankjes zijn voor jullie eigen rekening, het bestuur trakteert op hapjes. Het maximaal aantal personen binnen is 50. Zo lang we op ons terrein blijven en als het weer het toelaat, mogen we ook buiten nog tafels plaatsen.

Meld je even aan door het mailtje te beantwoorden met “Ja, ik kom” gevolgd door je naam én de namen van de eventuele familieleden/personen die je wilt meenemen. Mogen we er op vertrouwen dat jullie je aan de geldende corona-regels, nogmaals te vinden in de bijlage, houden? Dan zouden we het heel fijn vinden om jullie zondag de 13e weer te zien! 

Marc de Vaan & Bart Ploemen

Eén reactie