Competitieverslag 11 Maart

Jeugd 1 won vandaag met 2-8 van concurrent Falco 2. Ze staan na de eerste seizoenshelft heel knap met 8 punten los op de eerste plek. Jip Coonen pakte de volle winst, Jip Lautenslager en Boo wonnen beide twee enkels. Volgende week kunnen ze nog meer uitlopen, dan komt Falco op bezoek in Sittard.

Jeugd 2 speelde uit tegen Brunssum 1. Het werd hier 7-3 door een overwinning van Juul, een van Egor en een van Liz. Er zijn nog vijf wedstrijden om van die een na laatste plek af te komen.

Sittard 4 speelde thuis tegen Destatec 1. Jules won twee enkels in vijf (een met 12-10 en een met 13-11) Richard van Bommel won een enkel en verloor twee keer in vijf games. Jos had niet zijn dag vandaag. Het werd hier 3-7.

Bij Sittard 5 kon Joop niet spelen vanwege een valpartij met de fiets. Bas speelde drie potten achter elkaar zodat hij op tijd naar Fortuna kon. Joeri was niet op zijn best en won maar een game. Alleen Arno Donners kon een pot pakken tegen de sterke tegenstander Westa 3. Uitslag 1-9.