Intercup: TTV-Sittard vs A.S.D. Tennistavolo A4 Verzuolo 21 april 2024

Op zondag 21 april vond de laatste Intercupwedstrijd van dit seizoen plaats. De heren Sam, Tom B en Sander G gingen de strijd aan met het Italiaanse team, bestaande uit vader en twee zoons. Uiteindelijk resulteerde dit in een nederlaag met 4-2. Na drie thuiswedstrijden en een uitwedstrijd kan Sittard echter terugkijken op een geslaagd Intercup seizoen, waarbij het team zich dit seizoen bij de top zes van de competitie mag rekenen.

Na afloop van de wedstrijden genoten de spelers en geïnteresseerden van een lekker ongezonde hap, gevolgd door een afsluitende avond in een café in de stad, waar ook de Italiaanse tegenstanders zich bij aansloten.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *