ITT Toernooi in Eindhoven 2023

Afgelopen weekend vonden, naast de Limburgse Jeugdmasters, ook het ITT toernooi in Eindhoven plaats. Dit jaar vertrokken Sander L, Sander G, Job, Roy, Jos, Jelle, Eline en Melvin naar Eindhoven om deel te nemen.

Op zaterdag stond het dubbeltoernooi op het programma. In de A-categorie speelden Job, Jos, Sander L, Sander G en Melvin. Job en Jos behaalden het beste resultaat in hun poule met een vijfde plaats. In de B-categorie speelden Eline en Jelle.

Op zondag was het tijd voor het enkeltoernooi. In de A-categorie namen Job, Sander G, Sander L, Jelle en Eline deel. Job en Sander G behaalden het beste resultaat in hun poule. Beiden bereikten de halve finale, maar moesten daar hun meerdere erkennen. Hierdoor werd de finale gespeeld tussen twee Fransmannen. Sander L werd in de kwartfinale uitgeschakeld door Job, terwijl Jelle knap als vierde eindigde in de poule. Helaas werd Jelle in de knock-outfase uitgeschakeld door een Fransman. Eline had geruime tijd niet meer gespeeld en kwam niet door de poulefase.

In de B-categorie speelden Jos en Roy. Jos behaalde het beste resultaat in hun poule en bereikte de kwartfinale. Helaas verloor hij deze wedstrijd met 11-7 in de vijfde set. Roy had wat meer moeite tijdens het toernooi en plaatste zich nipt als vierde in de poulefase. Helaas verloor Roy in de kwartfinale.

Gelukkig voor de deelnemers die al snel waren uitgeschakeld in het hoofd- of troosttoernooi kon er nog lekker gekeken worden naar de knock-out wedstrijden of buiten lekker in het zonnetje gezeten of bijgeslapen worden.