Competitieverslag 30 Maart 2024

De dag van de Kennedymars en het weekend van Pasen, maar de competitie ging gewoon door.

Jeugd 1 verliest thuis met 2-8 van Unicum 1. Lynn en Boo wonnen allebei een partij met 3-0. Joes speelde de laatste wedstrijd nog een spannende vijf-setter maar verloor deze helaas met 7-11, 11-4, 11-8, 14-16, 7-11.

Heren 1 had een uitwedstrijd tegen de koploper Hercules 1 op het programma staan. Ze behalen een overwinning én 7 hele belangrijke punten in de strijd om handhaving in de 1e divisie. Twee van de vijf vijf-setters gingen naar Sittard. Sam, Tom en Andy winnen er twee, Michel Sijstermans wint er één in drie games.

Heren 2 wint thuis met 9-4 van Alexandria ’66 3 en loopt hiermee weer drie punten uit op de nummer twee. Manuel en Sander Lutt winnen drie potten en het dubbel. Stefan Mulder en Jack winnen allebei een enkelpartij.

Heren 4 moest met twee man naar Koningslust/Fortus 1. Er werden drie vijf-setters gespeeld, maar alleen Joeri kon één puntje pakken.

Heren 5 thuis tegen Houtvideo/TTV Elsloo 1 met broer en zus Coonen verloor met 3-7. Op twee wedstrijden na werd alles in drie games gespeeld. Jip C. won twee enkels en samen met Tom Pelzer het dubbel.

Heren 6 verliest voor de derde keer dit seizoen met 10-0. Uit tegen Landgraaf 3 werd het maar één keer spannend in de partij Charles Huijnen tegen Stefan Reumkens. Maar deze vijf-setter werd dus ook helaas verloren.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *