Limburgse Kampioenschappen 2024 Senioren

Zaterdag 1 en zondag 2 juni stond in het teken van de Limburgse Kampioenschappen. Op zaterdag deden Job, Sander G en Jos mee aan de Limburgse kampioenschappen van de senioren. Job en Sander G deden mee in de eerste klasse en Jos mocht meedoen in de tweede klasse.

Het toernooi werd gestart met de poulefase. Job wist hier drie partijen te winnen en verloor een partij. Twee partijen werd in vier sets gespeeld en een in vijf sets. Dankzij de drie overwinningen had Job zich geplaatst voor het hoofdtoernooi. Hij mocht het toen opnemen tegen Rick Hermans. Hij won hier van met 11-6 in de vierde set. In de halve finale speelde Job tegen Philip Hulsmann waarvan hij zelfs in drie sets van won. In de finale mocht Job het opnemen tegen Kenji van Enckevort. Helaas verloor Job deze wedstrijd met 12-10 in de vierde plek, waardoor Job genoegen moest nemen met de tweede plek.

Sander G wist in de poulefase vier van de vijf wedstrijden te winnen. Hierdoor had Sander G zich ook geplaatst in het hoofdtoernooi. Na de poule mocht Sander het opnemen tegen Nuwan Udawatte waarvan hij met 11-9 won in de derde set. Hierna volgde de wedstrijd tegen Boyd uijs, hiervan wist Sander te winnen met 11-4 in de vierde set. In de halve finale mocht Sander spelen tegen Kenji van Enckevort. Helaas werd deze partij nipt verloren met 14-12 in de vijfde set.

Jos begon matig in de poulefase en verloor zijn eerste twee partijen. Vervolgens won Jos de derde wedstrijd met 11-9 in de vierde set en zijn vierde wedstrijd met 11-4 in de vijfde set. De laatste partij, die bepaalde of hij of zijn tegenstander in het hoofdtoernooi kwamen, verloor Jos met 14-12 in de vierde set van Arne Reijntjes. Arne Reijntjes won uiteindelijk het hoofdtoernooi in de tweede klasse. Jos had zich dus niet geplaatst voor het hoofdtoernooi en nam plaats in de kantine, uiteindelijk mocht hij het nog opnemen tegen Maurits Gommans. Jos verloor deze wedstrijd met 11-9 in de vierde set.

In verband met het onverwachte hoeveelheid aanmeldingen kon het dubbeltoernooi niet doorgaan. Het dubbeltoernooi LK wordt waarschijnlijk gehouden op zaterdag 31 augustus.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *