Darttoernooi TTV-Sittard 2024

Op zaterdag 8 juni vond weer het jaarlijkse darttoernooi plaats op onze vereniging. Hoewel het aantal deelnemers met 29 niet tot de hoogste behoort, was het evenement zeker gezellig. Zoals altijd begon de dag met de special 21. Deelnemers die met drie pijlen precies eenentwintig punten wisten te gooien bij de 301 of een enkele pijl bij de 501, maakten kans op een beker. Uiteindelijk hadden twee personen dit voor elkaar gekregen en na een democratische telling werd Eva als winnaar aangewezen.

Bij het enkeltoernooi voor beginners werd er dit jaar opvallend goed gegooid, wat resulteerde in een snelle afronding van de poulewedstrijden. In de finale wist Frank (TTC Tegelen) te winnen van Diego (TTC Tegelen). Jules Huntjens behaalde de derde plaats, mede dankzij zijn nieuwe dartpijlen. In de gevorderdenpoule werd er eveneens uitstekend gegooid, met enkele spannende wedstrijden. Maike behaalde de eerste plaats door Jules (TTC Tegelen) te verslaan in de finale. Jack Rolink, die vorig jaar nog deelnam aan de 301, eindigde als derde in de 501-categorie.Het dubbeltoernooi voor beginners werd gewonnen door Frank en Diego (TTC Tegelen), terwijl onze eigen leden Toin en Jack K de tweede plaats behaalden. In de gevorderdencategorie wonnen Stefan en Alex, met Roy en Jeroen op de tweede plaats en Bas en Davy als derde.

De prijsuitreiking vond plaats om 23.15 uur, waarbij alle winnaars hun beker in ontvangst namen. Zoals elk jaar was er ook weer de poedelprijs, die door de organisatie wordt uitgereikt aan degene die volgens hen het minst heeft gepresteerd. Dit jaar ging deze prestigieuze prijs naar Sander L.

Naast de competitieve sfeer bij de borden, was er ook de mogelijkheid om te genieten van een frietje zuurvlees, wederom perfect geregeld door Jack K. De bardames Danique en Dian zorgden ervoor dat iedereen voorzien werd van drankjes. De organisatie, bestaande uit Tom P en Jos, zorgde ervoor dat het toernooi rond 23.15 uur was afgerond, zodat de bardames het aan het einde van de avond nog drukker kregen.

We hopen jullie allemaal volgend jaar weer te zien! In januari maken we de datum bekend voor het volgende darttoernooi en zullen deze met jullie communiceren.

Tom Pelzer en Jos Huntjens

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *