Dankwoord van Marcel Hundscheidt

Beste tafeltennis vrienden,

Langs deze weg wil ik jullie allen persoonlijk dankzeggen voor de overweldigende reacties die ik van jullie heb mogen ontvangen tijdens mijn afscheid als voorzitter van T.T.V. Sittard.

Het Erelidmaatschap van T.T.V. Sittard en de onderscheiding “Lid van Verdienste” van de gemeente Sittard-Geleen ervaar ik als een kroon op mijn voorzitterschap van onze prachtige vereniging.

Heel hartelijk dank! 

Ik heb nu “de hamer” overgedragen aan voorzitter Bart Ploemen en zijn (deels) nieuwe bestuur en ben ervan overtuigd en heb er alle vertrouwen in dat zij, met medewerking van jullie allen, onze vereniging met de nodige elan een nieuw tijdperk gaan inluiden.

”Thuis in tafeltennis” bij T.T.V. Sittard!

Ik wens jullie allen veel goeds!

Marcel Hundscheidt