Competitieverslag 16 april

Kluis/Sittard 1 speelde uit tegen Bergeijk 1 en wist met 2-5 te winnen. Michel en Sam wonnen één partij en Steve behaalde twee overwinningen. De dubbel, die gespeeld werd door Steve en Sam, werd met 6-11 in de derde set gewonnen.

Sittard 2 speelde uit tegen Megacles 1 en wist weer met 0-10 te winnen! Dit is de derde keer dit seizoen dat team 2 wint met 10-0. Dankzij dit resultaat is Sittard 2 al kampioen! Manuel, Sander Lutt en Sander Gelderman wonnen hun enkelpartijen. De dubbel, die gespeeld werd door Manuel en Sander Lutt, werd met 3-11 gewonnen in de vierde set. Uiteraard werd dit succes nog goed gevierd!

Sittard 4 ging op pad naar Kerkrade 1 en verdeelde de punten. Bernd en Caitlynn wonnen één partij. Jos, die inviel, wist helaas geen partijen te pakken. De dubbel, die gespeeld werd door Caitlynn en Bernd, werd helaas net verloren met 11-7 in de vijfde set. Kerkrade 1 was maar met twee spelers, dus vandaar de uitslag van 5-5.

Sittard 8 speelde op vrijdag en op zaterdag een wedstrijd. Op vrijdag ging Sittard 8 op pad naar Seta 3 en verdeelde hier de punten. Tom en Gied wonnen één partij en Jack Rolink won twee partijen. De dubbel werd met 7-11 gewonnen in de vijfde set door Jack en Gied. Op zaterdag gingen de heren op pad naar Ready-Sibbe 2 en kwamen ook niet verder dan 5-5. Tom en Gied wonnen een partij en Jack won twee partijen. De dubbel, die gepeeld werd door Gied en Jack, werd met 7-11 gewonnen in de vierde set.