De eerste Sponsoravond bij TTV Sittard.

Afgelopen vrijdag vond de eerste sponsoravond plaats bij TTV-Sittard. De Media Commissie kwam op dit idee om sponsoren meer betrokken te laten worden met de club en ze ook het leuke van deze sport te laten zien en ervaren.

Rond 20.00 verschenen de sponsoren en na een welkomstdrankje trokken de sponsoren hun sportschoenen aan en werd er een (lichte) training verzorgd door Tom en Jos. Begonnen met een korte estafette, gevolgd door rond de tafel, gevolgd door kant tegen kant en afgesloten met een keizzerronde. Na de training werd er nog een drankje gedronken en de hapjes opgegeten die verzorgd waren door Job en Richard.

Toen volgde nog de prijsuitreiking van de keizzerronde. De nummer 1 “keizer” ontving een prijs en de persoon die laatste eindigde, ontving nog een troostprijs. Beide prijzen gingen naar Dierenkliniek Sittard.

De eerste editie was zeer succesvol en wij willen de sponsoren bedanken voor hun komst en hopen dat de sponsoren nog jaren bij onze club blijven en verschijnen op de Sponsoravond.

Hieronder nog een overzicht van alle sponsoren van TTV Sittard.

Tafelsponsor:

Dierenkliniek Sittard
https://dierenklinieksittard.nl/

Sponsoren:

Plus Boudy Postma
https://www.plus.nl/supermarkten/sittard_plus-boudy-postma_897

RM Bouwbedrijf
https://rmbouwbedrijf.nl/

Bouwbedrijf Ophelders
https://www.bouwbedrijfophelders.nl/

Peter Solar
https://www.petecsolar.com/

Ploemen Interieur BV 
https://www.ploemen.nl